Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soru"İslam-tr.org" Olarak Telegram Kanalı Açmak Hakkında Ne Dersiniz?
Arkadaşlar İslam.tr’nin de telegram kanalı olsa çok güzel olur ya hu.Gelen paylaşımlarda bildirim alsak oradan videolar indirsek çok güzel olacaktır.Abdulmuiz Hocam duy sesimizi.
93873 milyon tane fikri üretip sonra onları hayalen batırıp hiçbir şey yapmayan insanım ben abi.
Bari stres çarkını bulsaydım da zengin olsaydım.
Trendyol gibi site açsanıza İslami ürünler oralardan satılsın.
Güvenilirlik ön planda tutulsun Vs
93873 milyon tane fikri üretip sonra onları hayalen batırıp hiçbir şey yapmayan insanım ben abi.
Bari stres çarkını bulsaydım da zengin olsaydım.
Trendyol gibi site açsanıza İslami ürünler oralardan satılsın.
Güvenilirlik ön planda tutulsun Vs
önemli olan acmak degil, mallari uygun fiata devamli temin edebilmek. Stress carkiyla alakali bir anim vardi, bir zamanlar bir fuarda birisi getirmisti yanlis hatirlamiyorsam 20 bin adet satmisti. Deneyim dedim beni stresse soktu elimden attim.
önemli olan acmak degil, mallari uygun fiata devamli temin edebilmek. Stress carkiyla alakali bir anim vardi, bir zamanlar bir fuarda birisi getirmisti yanlis hatirlamiyorsam 20 bin adet satmisti. Deneyim dedim beni stresse soktu elimden attim.