Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

İslam-TR Size Neyi Çağrıştırıyor?

Beytekin Osmanlı Çevrimdışı

Beytekin Osmanlı

Üye
İslam-TR Üyesi
Arkadaşlar sayfayı inceledim biraz dikkatimi çeken bir şey var. Vehabbilerinkine benzer düşünceler var. Bunu eleştiri için söylemiyorum , bende hemen hemen aynı düşüncedeyim sizlerle ama vehabbi değilim. Bu düşünceler kötü olarak tanımlanır ama sizi görünce gerçekten mutlu oldum , çünkü bu düşüncelere sahip insanların kötü insanlar olmadığını göstermiş oldunuz bana. Kendimden şüphelenmeye başlamıştım :)
 
halid.bin.velid Çevrimdışı

halid.bin.velid

Üyeliği İptal Edildi
Banned
selamu aleykum
ne zamandan beri başlıgı görüyom yazim yazmayim arasında bu saat'teyazim dedim :)
islam-tr deninçe size neyi çagırıştırıyor geçmeden bişey paylaşim sizlerle
ben müslüman olalı yaklaşık 2 yıl oluyor kemalist bir aile mahsur olmazamda kalabalık kemalistçiler dolanmış cevrem
benim müslüman olma olayı tam bir filim gimidir 1 yıl sivil cezaevinde kaldım ( içerde tam bir akiad dersi gördüm çok şükür ) 18 ay askeri ceza evinde yatarım var neden islam tr dışarıda bir çok cemaat var bana akaid dersi veren hocam ceza evine düşünçe dışardakiler fitneye düşütünü örendi bir gün sordum neden seyda insanlar bir birine düşer bana şöyle dedi insanlar çeşit çeşittir eyer sen o insanların çeşitlerinden ilimlerinden faydalanmasını bilmesen dinlemeden etmeden kafir mührü vurursan bölünme başlar bir insan benim hocam herşeyi biliyor dememeli bir insan hep aynı kitapı okumamalı (kuran ı kerim ve hadis şerif hariç ) yeri geldinde kominist kitapları okuturdu seydam bunu sordumda bana şöyle dedi düşmanın neyi savundunu bilmeden onula savaşamasın malum çok kitap almak için maddiyat önemli ve saglam bir kitap hangisi emin olmak gerkiyor

evet konu başlıgı neydi : islam-tr.org size neyi cagırlaştırıyor? ( benim için bulunması zor bir ansiklopedi gimidir aradım bula biliyorum kafaya takılanı bula biliyom bilgi çin ve bilgi paylaşım için güzel bir mekan insanlar bir birini tanımadan zahiren müslüman hükmüyle bir birin kırmamaya çalışıyor bazen kızgınlıklar oluyor oda tadı olsun gerçek ten emegi geçen her kezten Allah c.c razı olsun rabbim sizi cennetiyle cezalandırsın inşAllah
 
farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
kapanan 2 ayrı sitenin akibetini araştırırken (takva, diğerinin ismini hatırlayamadım .uzun zaman oldu) tanıştım bu siteyle.



İslam-tr bana;


Çook uzun zamadır durmadan yağan yağmurun son bulduğu gün,
1434 mt rakımda,
ormanın ortasında açmış bir çiçeğin üzerindeki berrak su damlasını çağrıştırıyor. :))))


bu çok uzun oldu. bana sadece
SAMİMİYETİ çağrıştırıyor.
 
R Çevrimdışı

Rabbani

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
İslam-tr.net bana gerçeği çağrıştırıyor. Bu siteyle tanışmadan önce gerçekten düşündüm ben Mü'min miydim diye. Allah razı olsun İslam4Ever, Abdulmuizz Fida ve diğer üyelerden. Beni gerçekten aydınlattılar. Gerçek İslam hukuklarını ve bilgilerini bazı Alimlerin titreyerek söyleyeceği şeyleri, Allah razı olsun adminlerimiz ihlasla söylüyor. Allah imanımızı arttırsın ve kendi yolundan ayağımızı kaydırmasın. Allah hepimizden razı olsun. Amin.
 
Mercan Çevrimdışı

Mercan

Eski nick : Salih Kul
İslam-TR Üyesi
Esselamu aleykum.

internete girdiğimde baktığım ve takılı kaldığım sitelerin başında geliyor islam-tr.org,
tevhid'i araştırmak üzere düştüğüm bu yolda, bana gerçekleri olması gerektiği gibi delilleri ile gösteren 10 numara bir site.
dipsiz bir derya gibi, kendimi kaybolmuş hissediyorum bazen, bir araştırmayla başlayıp farklı konularda bulabiliyorsunuz kendinizi.
öğrenme açlığımı gidermeye çalışıyorum bu siteyle. emeği geçen herkesten Allah cc razı olsun inşallah.

Eksiğimiz çok, yarım kalmış birçok konu, yıllardır uyutulmuşuz.
islam-tr.org bana UYANIŞ'ı çağrıştırıyor Allah'ın izniyle.
 
A Çevrimdışı

Away

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
İnterneti kullanmamın tek amacı. İslam-tr.net (İslam hakkında sahih bilgiler edinip,dinim hakkımda daha çok bilgiye sahip olma ve müslümanca yaşamaya teşvik eden bir site) Rabbim emeği geçenlere Cennette Muhammed Sallallahu aleyhi ve selleme komşu eylesin,sizden razı olsun inşaAllah...
 
H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu site,bağrında güzel bilgileri,tevhidi anlayışı barındıran bir sitedir,bana eksik yönlerimi çağrıştırıyor.Farklı bakış açılarıyla doğru ve sahih anlayışın ne olması gerektiği hususunda katkı sağlıyor,bu yönüyle bakınca site bana güzel bir çağrışım yapıyor.Güzel bakan güzel görür,maksat güzelliklerden istifadeyse faydalı bilgiler var,ama herkesin bakış açısı farklı olabilir,art niyetle bakılırsa herkes kendi anlayışına göre kusurda bulabilir,önemli olan o güzelliği yakalayabilmektir diye düşünüyorum..
emeği geçenleri Rabbim rızasıyla mükafatlandırsın,amin.
 
Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
fetvayı çağrıştırıyor , fetva alabiliyorum ,, en ayırıcı özelliği bu benim için . Aslında dünya kadar da sorum var ama soru kirliliği yapmak istemiyorum .Allah razı olsun amin .
 
farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Islam-tr.net bana islam-tr.org u çağrıştırıyor
:)
 
U Çevrimdışı

Umm Fatman

Üye
İslam-TR Üyesi
esselamun aleykum kardeslerim Allah sizden razi olsun bu site vesilesi ile cok seyler ogrenmek nasip oldu. biraz gec kalmis olsamda tevhidi hakkiyla ogrenmeyi, daha fazla sunnetlere uymanin onemini hatirlatmis oldunuz. daha fazla nafile ibadetler yapmamiza vesile olmus oldunuz elhamdulillah. Allah sizi cennetle mukafatlandirsin.
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt