Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
1. sınıfta bir dersi var toplumsal yapılar ve tarihsel dönüşümler galiba yine geçemeceyeceğim şöyleki;

ilk aldığımda dersi 95 100 90 not aldım fakat hoca bir derste herkesi ayağa kaldırıp sırayla "sen istanbul büyükşehir belediyesi başkanı olsan ne yaparsın?" diye sordu orda ki arkadaşlar cevap veremeyince başladı azarlamaya "siz ne biçim öğrencisiniz sizin hiç mi hayaliniz yok!" diye ben araya girdim hocam dedim insanlara hayalini sormuyorsunuz ki kafanızdan bir hayal uydurup ona göre konuşuyorsunuz ayıp değil mi kaç yaşında adamları azarılıyorsunuz belki o bağırdığınız adamın hayali mutlu mesut bir aile kurmak sadece lütfen dedim hoca senın ilk notun kaç dedi 95 deyince millet güldü falan normalde devamsızlıktan kalma yokken hoca beni dersten bıraktı neyse dedim sonra ki sene almadım bu sene tekrar alıyorum dersi.

bu sene ki hoca ingiliz casununun itiraflarını okutuyor ondan ozet cıkarmaz sınavda onu sorcak falan ılk sınav ıse kıtaptan bagımsızdı 85 aldım ozette resmen kitaba reddiye yazdım bugun finalde de reddiye yazdım kitaba muhammed bin Abldülvehhaba iftilaralar atıldıgından bahsettım kitaplardan delıller hucurat / 6 ve hakeza ve hakeza bundan baya bı oncede hocaya maıl atmıstım hocam reddıye yazabılır mıyım işte bunlar yalan yanlışlar var dıye hoca da bana yazamasın demıs ama bakmadım mesaja baya da sert çıkmı ibni arabiler bilmem neleri övmüş :D bişiler yazmış işte. anlıcağınız yine kaldık :D

bi de dün gece arkadaşla güreşirken boynumu incittim :( öle işte.
Aferin sana. isteyipte başardığın birşey var mı?

Son düzenleme:
ENSAR Çevrimdışı

ENSAR

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
1. sınıfta bir dersi var toplumsal yapılar ve tarihsel dönüşümler galiba yine geçemeceyeceğim şöyleki;

ilk aldığımda dersi 95 100 90 not aldım fakat hoca bir derste herkesi ayağa kaldırıp sırayla "sen istanbul büyükşehir belediyesi başkanı olsan ne yaparsın?" diye sordu orda ki arkadaşlar cevap veremeyince başladı azarlamaya "siz ne biçim öğrencisiniz sizin hiç mi hayaliniz yok!" diye ben araya girdim hocam dedim insanlara hayalini sormuyorsunuz ki kafanızdan bir hayal uydurup ona göre konuşuyorsunuz ayıp değil mi kaç yaşında adamları azarılıyorsunuz belki o bağırdığınız adamın hayali mutlu mesut bir aile kurmak sadece lütfen dedim hoca senın ilk notun kaç dedi 95 deyince millet güldü falan normalde devamsızlıktan kalma yokken hoca beni dersten bıraktı neyse dedim sonra ki sene almadım bu sene tekrar alıyorum dersi.

bu sene ki hoca ingiliz casununun itiraflarını okutuyor ondan ozet cıkarmaz sınavda onu sorcak falan ılk sınav ıse kıtaptan bagımsızdı 85 aldım ozette resmen kitaba reddiye yazdım bugun finalde de reddiye yazdım kitaba muhammed bin Abldülvehhaba iftilaralar atıldıgından bahsettım kitaplardan delıller hucurat / 6 ve hakeza ve hakeza bundan baya bı oncede hocaya maıl atmıstım hocam reddıye yazabılır mıyım işte bunlar yalan yanlışlar var dıye hoca da bana yazamasın demıs ama bakmadım mesaja baya da sert çıkmı ibni arabiler bilmem neleri övmüş :D bişiler yazmış işte. anlıcağınız yine kaldık :D

akhi Allahda seni güldürsün,sınavda reddiye :D ,aynısını ,tarih dersinde,klasik olarak sorulan demokrasi,atatürk,laiklik vs sorularına reddiye mahiyetinde bir kaç yazı yazmıştım ,Allahtan hoca biraz ılımlı müslüman,fazla kırmamış not ,tutturmuş demokrasi islama uyuyor falan filan zırvaları,atatürkü öven zırvalamalar,atatürkün lisedeki karnesini gösterip,akaid dersi notunun yüksek olduğunu falan gösteriyor,kafirin islam aleyhindeki sözlerini söyleyince hocada şaştı kaldı,konuyu değiştirmeye çalışıyor,geçen sene(11.sınıf) dersteyiz ataputun bir sözü var : türk kendi ruhunu,benliğini,hayatını unutmuş;nereden geldiği belirsiz bir takım reislerin(kafir ,padişahları kastediyor) şuursuz vasıtası olmuştur.Türk milleti kendi benliğini,kendi dimağını,kendi ruhunu unutur gibi olmuş ve varlığıyla herhangi bir amaca,sonucu aşağılık ve esaret oaln fisebilillah köle olmaya,hakir bir hedefe sürüklenmiştir.Millet sefaletlere ve mahkumiyetlere uğramaktan kendini kurtaramadı.(ataputun söylev ve demeçleri cilt 2 syf 204) bu sözü okuyunca ,bir anda duraksadım dedim ki bu kafir ne diyor böyle,Fisebillillah(Allah yolunda) köle olmayı aşağılık ve esaret,hakir bir hedef olarak görüyor ,subhanallah,aynı kitapta ataputun dindarlığından bahsediyor(milli eğitimin 11.sınıflar için hazırlamış olduğu tarih kitabı) her halde milletin fisebilillahın ne demek olduğunu bilmediğinden araya sıkıştırmışlar bende,hocam fisebilillah nedemek dedim ,hoca anladı sıkştığını Allah yolunda demek dedi,sonra ben başladım saydırmaya bu kafir(tabi kafir demiyorum atatürk diyorum aradada mustafa kamal) ne demek istiyor acaba hocam Allah(s.v.t) köle olmayı aşağılık bir şey olarak görüyor,hakir hedef,esaret olduğunu söylüyor hani dindardı vs tabi hoca sert kayaya çarptığını anlayınca ,oturturdu ,konuyu değiştirdi tabiykide sınıftakiler ataputun ne mal olduğunu anlamış oldu,atatürkü seven arkadaşım gelip ,kafir olduğunu kendiside ikrar etti.(tarihçiyle daha çok maceram var,birde bunun edebiyatçısı var oda tasavvuftan girmişti,mevlanadan,hallacdan ,vahdeti vucuddan,tabi onada karşılık verdim hamdolsun,hoca sonunda kabul etti,şöylede bir şey var bu sene(12.sınıf) edebiyatçı derse geldi ,ensar burdamısın dedi, korktum işide gitmiş olmandan ,şeriat diyorsun, islam devleti diyorsun,yaz tatilinde düşündüm bu çocuk işide gitmiş midir diye,bu da böyle bir hikayemdir...)

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi

Akhi iki ihtimalin varmış. Ya onun istediğini yazıp gerçekleri es geçecktin ya da doğru olanı söyleyecektin :) ikincisini yapmışın ama başın belaya girmiş. Boşver çocuklarına anlatacağın anın olmuş :D

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Yok akhi ben şaka yapıyom. Bizim de eksiğimiz var fazlamız yok sizden ;-)
Ne güzel hakkı söylemişsin işte daha napcan!
aslında mesajı yazarken ciddi değildim :D sonuna gülücük koymayı unutmuşum sakinim akhi :p

ben kendimi gerçekleştirsem belki de kötü olurdu boşver böyle iyiyim hamd olsun :)

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
aslında mesajı yazarken ciddi değildim :D sonuna gülücük koymayı unutmuşum sakinim akhi :p

ben kendimi gerçekleştirsem belki de kötü olurdu boşver böyle iyiyim hamd olsun :)
iyi bari korktum bir an :krktm:

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
muhammed bin abdulvehab hakkinda atilan ifiltira ve yalanlar icin hocadan alimin kendi kitabindan delil istedim beni tekfir etti :D bunun manasi dersten kesin kaldim.

bana gavs kutupla ilgili bi pdf atti bastan asağı şirk.

Ben sadece eger dogru kimseler iseniz delillerinizi getirin dedim tekfir etti adam beni :D yazik vallahi.

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
muhammed bin abdulvehab hakkinda atilan ifiltira ve yalanlar icin hocadan alimin kendi kitabindan delil istedim beni tekfir etti :D bunun manasi dersten kesin kaldim.

bana gavs kutupla ilgili bi pdf atti bastan asağı şirk.

Ben sadece eger dogru kimseler iseniz delillerinizi getirin dedim tekfir etti adam beni :D yazik vallahi.

Akhi bu ne hocası? Sana attığı pdf i de merak ettim şimdi:D Adamın şeykhı var akhi senin var mı?

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Akhi bu ne hocası? Sana attığı pdf i de merak ettim şimdi:D Adamın şeykhı var akhi senin var mı?
Su an teldeyim atarim pcye gecince. Tarih gibi bi ders galiba genel manada hukumet propogandasi icin kullaniliyor. Ben sadece bir alime icki icti zina etti cani kadin cekti diyen igrenc bir kitabi yerden yere vurdum. Allahin nazarinda iftiraya goz yuman bir adam olmak istemedigimden isterseler 10kere biraksinlar ben Allah rasulunun sohbetinde bulunmak istiyorum baska bi derdim yok o yuzden goz yumamam.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
gavs kutup olayı buydu akhim

Ekli dosyalar

• KAYNAK 2.zip
    18.6 KB · Görüntüleme: 29
hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
dinimizislam.com dan mı almış :DBu adamın biraz düşünebilmesini nasıl sağlanacak bilmiyorum ki. Allah işimizi kolaylaştırsın.
ben 4 imamdan kanıt istiyorum bana bunu atıyor :) neyse sonradan tekfır etmedım dedı :) ahh şu sofiler :p

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
müslümanlar başarı istiyorsa makyavalist, pragmatist ve oportünist olmayı bırakıp sadece şeriatçı olmalıdırlar. bunun ne faydası var diyen pragmatistlerden , yönetimi ele geçirmek için her yolu mübah gören makyavalistlerden ve de Allah'ın şeriatına uysun uymasın her şeyden kar elde etmeye çalışan oportünistlerden bu ümmet çok çekti. sen kitabına ve peygamberine bak Allah sana zafer verecektir, zaferi göremeyeceksen de inşallah cennete giden yol budur.