Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Annemle risale kavgası yaptım. Şualarda ki cevşenle ilgili uydurma hadisi yerden yere vurdum. Şu an sapık ilan edildim. Mutluyum.

bilmiyorum yanlış mı yaptım

ana ben senin elini operim falan de arada akhi kavga gibi değil de muzırca çaktirmadan hakikatleri işle :)

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Sözde müslümanların (münafıkların) ve kafirlerin paris ameliyesini kınadıkları zaman ki ilk hissettiklerim Ey Peygamber! Kâfirlerle ve münafıklarla cihad et, onlara sert davran! onların varacakları yer cehennemdir. Ne kötü bir gidiş yeridir o (Tevbe 73)
Tekfirden sonra sinirim yatıştıktan sonra ki hissettiklerim Artık bana güzel bir sabır gerekiyor. Bu anlattıklarınıza karşılık yardımına sığınılacak olan ancak Allah'dır. (Yusuf 18)

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Sözde müslümanların (münafıkların) ve kafirlerin paris ameliyesini kınadıkları zaman ki ilk hissettiklerim Ey Peygamber! Kâfirlerle ve münafıklarla cihad et, onlara sert davran! onların varacakları yer cehennemdir. Ne kötü bir gidiş yeridir o (Tevbe 73)
Tekfirden sonra sinirim yatıştıktan sonra ki hissettiklerim Artık bana güzel bir sabır gerekiyor. Bu anlattıklarınıza karşılık yardımına sığınılacak olan ancak Allah'dır. (Yusuf 18)
Yalnız akhi sabır ilk andadır tekfirden sonra sabır istemek biraz tuhaf olmuş gibi :)

إنما الصبر عند الصدمة الأولى

“Sabır ilk toslamada(belanın ilk geldiği anda) olandır.”
[Buhârî, Cenâiz, 32; Müslim, Cenâiz, 14,15 ]

Böyle bir reddiye yapmak geldi içimden. "ANLİK HİSSİYAT" işte. Şindi konuyu anladın mı @Ahmet_el_SivaSi ;)

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Yalnız akhi sabır ilk andadır tekfirden sonra sabır istemek biraz tuhaf olmuş gibi :)

Böyle bir reddiye yapmak geldi içimden. "ANLİK HİSSİYAT" işte. Şindi konuyu anladın mı @Ahmet_el_SivaSi ;)
:) reddiye diyince cübbelam geldi aklıma malum her şeye bir reddiye yazıyor :) neyse Allah razı olsun kafirlere karşı zaten sabırlı değilim cahil olan müslümanlara karşı sabırdan bahsettim orada ama haklısın Allah razı olsun

Şeriatcı Çevrimdışı

Şeriatcı

Jihad still continue
İslam-TR Üyesi
Youtube kanalımdan "Selami Ala Nusra" nasheedimi yoğun istek üzerine kaldırmış.Kafirlerin yayın organlarını kullanmaktan,kullanmak zorunda kalmaktan iğreniyorum...

Ahadun Ahad Çevrimdışı

Ahadun Ahad

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Youtube kanalımdan "Selami Ala Nusra" nasheedimi yoğun istek üzerine kaldırmış.Kafirlerin yayın organlarını kullanmaktan,kullanmak zorunda kalmaktan iğreniyorum...

Hocam kaldırmamışlar çok şükür. Neşidi indiriyimde yutub falan videoyu kaldırırsa misilleme olarak aynı gün içinde tekrar yüklerim

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi

demekki zor degilmis:) bunu bastan yapsaydin be akhi:hmmm::p