Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı

bu kafir şiaları cehenneme gondermek gerek bunlar var ya israilden beterler yahudiden beterler. Allahın lanetı uzerınıze olsun.

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
münafığın biri demiş ki "birazdan banlanacağım bari sana yol göstereyim hadisler uydurma el kaide psikopat" filan demiş.
Diyorum ki; Vallahi Onun(Sallallahu Aleyhi Vesellem) ağzından hakdan başka birşey çıkmaz. hikmeti bize o öğretti. peki size hikmeti kim öğretti M.islamoğlu mu (isyanoğlu) yoksa Abdülaziz bayındır mı ve yahut yarı çıplak kadınlarla doğum günü partileri düzenleyen edip yüksel mi ?
Vallahi kaidetul cihadın mücahidleri kadar güzel ahlak sahibi ve merhametli hiç kimse görmedim 3 sene ismailağaya gittim orada bile mücahidler kadar iyi birini görmedim.
Son olarak kendisine soruyorum hidayetten ne öğrendin ki öğretmeye çalışıyorsun acaba bari sana doğru yolu göstereyim demişsin senin doğru yolun gitar çalmak mı yoksa kız arkadaşı edinmek mi yoksa iki yüzlülük yapmak mı ?...

T Çevrimdışı

Tarık Yıldız

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
insaAllah pek yakindir akhi, ben bir konu açmistimya ordan sizlere haber verecem uçaga binmeden 1-2 gün önce, bana çok dua etmeniz için, problem filan çikmasin diye, önce Allaha bize yardim etmesi için
sonra akrabalarim ve sonrada siz kardeslerim dualaranizda bizleri unutmamaniz(!)
ahi şimdi türkçe dersi vermişim gibi algılamada parantez içinde ünlem koyunca alay/kinaye manasına gelir.
örn:
"Beşer Esed çok iyi bir insan(!)"
"Erdoğan müslümanların halifesidir(!)"
"Mahmut efendi asrın mücedididir(!)"
edit// :)

T Çevrimdışı

Tarık Yıldız

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
münafığın biri demiş ki "birazdan banlanacağım bari sana yol göstereyim hadisler uydurma el kaide psikopat" filan demiş.
Diyorum ki; Vallahi Onun(Sallallahu Aleyhi Vesellem) ağzından hakdan başka birşey çıkmaz. hikmeti bize o öğretti. peki size hikmeti kim öğretti M.islamoğlu mu (isyanoğlu) yoksa Abdülaziz bayındır mı ve yahut yarı çıplak kadınlarla doğum günü partileri düzenleyen edip yüksel mi ?
Vallahi kaidetul cihadın mücahidleri kadar güzel ahlak sahibi ve merhametli hiç kimse görmedim 3 sene ismailağaya gittim orada bile mücahidler kadar iyi birini görmedim.
Son olarak kendisine soruyorum hidayetten ne öğrendin ki öğretmeye çalışıyorsun acaba bari sana doğru yolu göstereyim demişsin senin doğru yolun gitar çalmak mı yoksa kız arkadaşı edinmek mi yoksa iki yüzlülük yapmak mı ?...
Birde "Daha önce foruma ahmaklar dadanmış,beni yanlış anlamanız normalmiş" diyor ya.Meğer o dadananlarda kendisiymiş...

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
ahi şimdi türkçe dersi vermişim gibi algılamada parantez içinde ünlem koyunca alay/kinaye manasına gelir.
örn:
"Beşer Esed çok iyi bir insan(!)"
"Erdoğan müslümanların halifesidir(!)"
"Mahmut efendi asrın mücedididir(!)"
edit// :)

yo kardesim niye öyle algilayayimki zaten türkçem belli:D
ne için koydugumu unuttum ama hemen düzelteyim:)
hakkaten ne için koymustum ya:eek:

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Evlenmek niye bu kadar zorlaştırılır k? Hayır neden yani. Uzun uzun çözümlemeler yorumlar yapmak istemiyorum da cidden zor ya. Hani seven iki kişiye kalsa işler iki dakikada olup bitecek. İki kişi değil iki sülale evleniyor. Birinin a dediğine biri b diyor. Maddiyat meselesine hiç girmiyorum evleniyormuyuz hisseli ortaklık mı kuruyoruz belli değil. Bu hep mi böyle yoksa bize özgü bir durum mu acaba? Ali (r.a) ile Fatima (ra) ın 'kalkanlı' mehir kıssasını bilenler bile bu şekilde olanlara göz yumuyor canım en çok ona yanıyor, öyle işte forum.

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
ataist tartışma formun da, bir bayan vardı harun yahyanın kediciğimiş, onun profiline baktım korkunçtu yani fuhuş gibi ben de ona ve onun gibiler için ağır konuştum beni savcılığa vercekmiş.
konuşmayı eklesemmi buraya bilmiyorum.
gerçekten mahkemelik olursam ailem beni istanbul dan götürür.:(:(

Abla açık net bir itham da mı bulundun? Siz şöylesiniz böylesiniz, bunların adamlarısınız vs. diye?

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ataist tartışma formun da, bir bayan vardı harun yahyanın kediciğimiş, onun profiline baktım korkunçtu yani fuhuş gibi ben de ona ve onun gibiler için ağır konuştum beni savcılığa vercekmiş.
konuşmayı eklesemmi buraya bilmiyorum.
gerçekten mahkemelik olursam ailem beni istanbul dan götürür.:(:(
ya abla pek bişey olacagını sanmıyorum ya ... boşver sende yazma daha ... eğer öyle küçük birşeyde mahkemelik olunsa, ohooo bizim basımıza neler gelirdi

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
tahminimce tartıstıgın kişi erkekti ve profiline adnanın kedicikllerinden birini koymuş, sen laf söyleyince de seni korkutmak maksadlı mahkemeye vereceğini söylemiş @aleyna abla

_katre_ Çevrimdışı

_katre_

الحمدلله
İslam-TR Üyesi
Kardeşim sitede böyle şeyleri paylasmayin! Onca kişiyi günaha sokuyorsunuz.

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Abla sen gene iyisin lisedeyken zındık Aleviler cogunlukta idi ... Allaha prygambere inanmayıp ateistim diyen ama Aliye r.anh tapan tiplerdi. . Allaha söverlerdi. .. kavga ediyorduk onlarla. .. kaç kere olaylar oldu .. ne günlerdi yav