Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

ebuyusuf Çevrimdışı

ebuyusuf

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
IMG-20170812-WA0004.jpg

Suriyede enkaz altindan cikardigi bebegi kucaginda tasiyip ictenlikle aglayan yardim gorevlisi ebu hilaf da Rabbine kavustu Rabbimiz sehadetini kabul etsin

IMG-20170812-WA0005.jpg

Bombanin dusmesiye olusan muazzam basinc ve ebu hilaf :(

H Çevrimdışı

Havîn

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Sonra "divlit hip sisyil midyidin içiri iliyir" oluyor. .
Yahu günde kaç kişi görüyorum alalen terörist sempatizanlığı yapıyor,kesik kafa,kol,bacak,bıcak,kan vahşet
Bu insanların kesinlikle piskolojisi bozuk insanlar olduğunu düşünüyorum profillerini görünce bile tansiyonum düşüyor vahşet ve vicdansızlık timsalleri. o kadar rahat ve hürler ki hiç birşeyle alakası olmayan bizler bu kadar konturole tabi tutulurken onlar bilmem kaç takipçiyle peşinden yaka bildiği gencin gençliğini yakıyorlar..

Berkant Dinçkaya Çevrimdışı

Berkant Dinçkaya

Sanatlı bir eser, sanatkârı icab eder.
İslam-TR Üyesi
O gün (hesap günü) ALLAH' ın azametinin karşısında bütün sesler kısılacak, bel kemiklerini kıracak bir felakete uğratılacaklarını anlayacaklar. Bugün bu dünyada kendiyle övünenler o gün yerin dibine girecekler. "OL" demeseydi olamayacak olan bir insan neyinle övünebilir ki? Övülmeye lâyık olan yalnız ALLAH' tır. Şan, şeref, itibar, yücelik ve ululuk sahibi de O' dur.

O' nun kudretinin karşısında herşey bir örümceğin yuvası gibidir.

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Neyin heyecanı bu diye sorarlar.
Bilmezler mi yükün ağır, derdin çok?
Günah boyun aşmış çaresi belki bu yol!

Allah mübarek etsin abla bana dua etmeyi unutmayın inşaAllah
Aynen ahi:( Düşünüyorum Rabbim bu günahkar kulunu bu günahlara rağmen nasıl evine davet etti:( Sonra hamd ediyorum merhameti, mağfireti sonsuz yüce Yaradana...

Allah svt razı olsun...Dualarımda en çok hatırlayayacağım kişiler arasında olacaksın İnşaAllah ahi: ) Sizlerde bana dua edin İnşaAllah, sağlıklı dinç bir şekilde görevimi en güzel şekilde yerine getirebilmem için...

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Şu an öğlen uykusuna uyuyan çocukların yanındayım. Çoğu uykusu arasında annesini sayıklıyor:( Ne kötü olmalı küçücük yavrunun korkulu rüya görüp gözünü açtığında annesini yanında bulamaması:(
Bütün bunların hepsi biraz daha lüks bir hayat yaşayabilmek için...Allah svt bizleri affetsin:(

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Birine Cok fena kızmıstım hemde oyle boyle değil
Kafamda delı sorular vardı soyle yaparım boyle yaparım soyle doverım boyle doverım kı ısledıgı suc buyuktu gozumde.

Daha sonra aklıma soyle bırsey geldı ve durup tefekkur ettım.
Bir insan nasıl dunyaya gelıyor,ve o dunyaya geldıkten,aklı basına erene kadar, ne denlı bır surecten gecıyor.

Anasını dusundum onu doguran besleyen herseyden korumaya calısan bellı bır yasa kadar
Ve babasını da aynı sekılde cocuklarını buyutmek ıcın cesıtlı cılelere katlanan dayanan ve zorluklarla mucadele eden.

Evet bır ınsan gercekten kolay yetısmıyor herkezın
bır degerı bırılerınde muhakkak vardır.

Ve yuce ALLAH zulcelal Kı kulunu yaratan onu koruyan karnını doyuran ona dogruları gosteren ve ona hakkı gosteren.

GErceklerı bu kalple dusununce dedımkı; Yarabbı kul senın yasamı veren yaratan ve olduren sensın.Herseyın sahıbı sensın.
Elimde gucum oldugu halde bu ısten ben vazgecıyorum.Sana havale edıyorum yarabbı dedım.LA havle vela Quvvete illa billah

Öfkelıyım evet

lakın kızgın bır sekılde ofkelenerek bır kulun tevbe edemeden kendısı ıle beraber sevdıklerını de uzerek kırarak eza cekmesıne sebeb olabılırım.

Ve dusundum eyy omar bırak dunya onların ahıret bızım olsun...

Berkant Dinçkaya

İslam-TR Üyesi
İnsanlar google 'a ne yazarsa çıkacağını ümit edecekleri kadar, rablerinin kitabını açıp okusalardı şuan google' ın yerine islami bir arama motoru olurdu.

Üsteki yoruma herhangi bir gönderme yapmadım merak etmeyin :) Google' ı görünce aklıma geldi yazayım dedim...

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
İnsanlar google 'a ne yazarsa çıkacağını ümit edecekleri kadar, rablerinin kitabını açıp okusalardı şuan google' ın yerine islami bir arama motoru olurdu.

Üsteki yoruma herhangi bir gönderme yapmadım merak etmeyin :) Google' ı görünce aklıma geldi yazayım dedim...

En son google taramam emine beder kurutulmuş patlıcan dolmasi

Nesîbe Lena Çevrimdışı

Nesîbe Lena

"عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا"
İslam-tr Yazar
Aynen ahi:( Düşünüyorum Rabbim bu günahkar kulunu bu günahlara rağmen nasıl evine davet etti:( Sonra hamd ediyorum merhameti, mağfireti sonsuz yüce Yaradana...

Allah svt razı olsun...Dualarımda en çok hatırlayayacağım kişiler arasında olacaksın İnşaAllah ahi: ) Sizlerde bana dua edin İnşaAllah, sağlıklı dinç bir şekilde görevimi en güzel şekilde yerine getirebilmem için...
Abla bugün kaçta gidiyorsun inşeAllah? Yada gittin mi)

Berkant Dinçkaya

İslam-TR Üyesi
En son google taramam emine beder kurutulmuş patlıcan dolmasi

Kuran da yemek tarifi yazmaz ama şöyle bir ayet vardır

"...aklınızı kullanmıyor musunuz?"

bilmediği yemek tarifini öğrenmek için internete giren ve araştıran bir insan aklını kullanıyor demektir.

:)