Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Dedigim gibi musluman kimseler kendileri ile ugrasip kendileri dinden cikmiscasina amellerle ugrasiyorlar.
Oysaki yapilmasi gereken alimlerin actigi yolu izlemesiydi.oda buyuk ALLAH yolunda gercekten samimi olan ve kuran ve sunnetten sasmayan alimdir.
Bir ayet yada hadis ogrenen alim oluyor.oysa ne kadar cok hadis ve ayet var
Bana gore diye bir basliyor. Gittigi yere kadar.sana vahiymi indi sana gore be mubarek
İSLAM sana gore mi indi yoksa ALLAH a ve resule goremi bu tarz insanlardan uzak durup kuran ve sunnetten sasmamali
Herkezin hesap verecegi gun kendine yetmeli.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Zamanında hama müslümanların elindeydi fitne yüzünden hatlar terk edildi daha sonra küffarın eline düştü. Şimdi daha iyi anlıyorum şu ayeti
"fitne adam öldürmekten beterdir"
[Bakara 191]

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Su anda IRAK hapıshanesınde kafırlerın elındekı bacılarımız aynı muameleyı goruyorlar.
Kalbım o kadar paramparça kı hıcbırsey yapamıyorum.
Rabbıme guvenıyorum o ıstemese ınankı olmaz
Ancak rabbın vardır bır planı o kadar muslumanı bu kadar olaylar etkıleyıp ayağa kaldırmıyorsa
Bir gezı parkı dıye mılyonları kaldırıyorlarsa.
Rabbın gerçekten vardır planı
Surıyeden o kadar ınsan goc ettı yabancı ülkelere hepsinı zorla hrıstıyan su bu yaptılar.
Suphesız kı ALLAH ıman edenlerle etmeyenlerı bırbırınden ayırıyor.
İnsaallah bizde bundan iman edenler olarak nasıplenırız.

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ey akpye oy verenler bakın küffarın temsilcisi(chpli engin altay) sizin için ne diyor; “AK Parti'ye oy veren 23 milyon vatandaşımızın büyük kısmının laikliği benimsediğini ve içselleştirdiğini düşünüyorum." sizler islam olduğunuzu iddia ediyorsunuz bu sözlerin sizin için söylenmesi hiç mi size zilleti ve ezilmişliği hissettirmiyor hiç mi sizi öfkelendirmiyor, artık Allahın ve rasulunun düşmanlarına destek olmayı terk edib tevhidin erlerinin yanında yer alma vakti gelmedi mi ?

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Ey akpye oy verenler bakın küffarın temsilcisi(chpli engin altay) sizin için ne diyor; “AK Parti'ye oy veren 23 milyon vatandaşımızın büyük kısmının laikliği benimsediğini ve içselleştirdiğini düşünüyorum." sizler islam olduğunuzu iddia ediyorsunuz bu sözlerin sizin için söylenmesi hiç mi size zilleti ve ezilmişliği hissettirmiyor hiç mi sizi öfkelendirmiyor, artık Allahın ve rasulunun düşmanlarına destek olmayı terk edib tevhidin erlerinin yanında yer alma vakti gelmedi mi ?

Ama Alkame kardesim engin altay in bu konuşma hedefi muharrem ince nin laikligi koruma mitingine karsi elestirisi..
Laiklik mitingle mi korunacak demisti adam.ki hemen arkasindan gerekirse laiklik icin kan dokulmesi gerekiyorsa dökülür de diyor.
Laiklik karsiti olarak da tayyibi meclis baskanini filan söylüyor.

Senin alintilamis olduğun kismi da soyluyor ekliyor yani laikligi zaten halk korur diyor ama

O zaman tayyip laiklik karsiti ise 23 milyon kişi nasil laik devlet savunucusu olur bu çelişkili.

23 milyon kişi kendi icinde ayrılır hepsi aynı kefeye konulamaz ki?
Akp ye oy verenlerin hepsi aynı zihniyete sahip değiller ayrılıyor. Cikarcilar, rantcilar ak troller akp fanlari, akp yi sevmedikleri halde sol -faşist gruba karsi olmak adina duranlar vs çoğaltılabilir.

Engin altay, marjinal kism dışında laikligi benimseyen kesim yok demesi yanlıştır.

Bugun laikligi engin altay deyimiyle kanla korumak isteseler karşısında anadolu insani duracak.

Bir de benimsemiş değil, zorla benimsetilmistir.
Cumhuriyet - yakin tarih..inkilaplar sunlar bunlar. 1940 a kadar tam tarihi hatirlayamadim hacca gitmek bile yasakti düşün. Halkin kendi seçimi değildi. Millet bosuna mi Kuran lari saklamak icin toprağa gömdü.

Ayrica chp zihniyeti laiklik vs coktan geçti. Hoş onlarda bakma kendi icinde ayrıklar zaten.
Laiklik değil sekuler devlet amaç.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Helal eş arama metodu
Giriş.
4lDQGQ.png