Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
O dediğiniz sistem eskiden mevcuttu simdi mevcut olanlar eski sistem kafasinda olanlar artik askeriyelerde mescid var ibadet icin tolerans var hatta ben uzmanliga basladigimda ilk egitim yeri manisa kirkagac ti orda bile bu uygulamalar mevcuttu ki egitimden başını kasiyamazsin ama is ibadet olunca herkes tolerans gosteriyordu buna emin olun simdiki yeni nesil yani askeriyedeki yeni nesil cok farkli bir kafada cemaat yapip cuma kilmak olsun nobetleri oruca gore duzenlemeler olsun sonucta bularda boluk komutaninin izniyle oluyor yani demek istiyorum ki ordu değişiyor bunda su an ki hukumetin faydasi çok ayrıca sunuda anlamiyorum ne yapsaydik birakalimda hendek acmaya devam mi etselerdi bak ne hale getirdik oraları tamam hos bir durum değil belki ama ne olursa olsun ite kopege birakacak degiliz bu memleketi elimizden geleni yaptık o dinsizlere karsi kelime i sahadetlerle tevhid lerle birakalim oz yoneti ilan etsinler yillarca musluman kanıyla sulanmis guneydogu topraklari komunistin pkk nin elinde kalsin oyle mi yok oyle bişey en dogrusunu Allah u teala bilir kim sehid kim kafir

657 sayılı kanun/Bölüm 2/Madde 6

Devlet memurları, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve kanunlarına sadakatla bağlı kalmak ve milletin hizmetinde Türkiye Cumhuriyeti kanunlarını sadakatla uygulamak zorundadırlar. Devlet memurları bu hususu "Asli Devlet Memurluğuna" atandıktan sonra en geç bir ay içinde kurumlarınca düzenlenecek merasimle yetkili amirlerin huzurunda yapacakları yeminle belirtirler ve özlük dosyalarına konulacak aşağıdaki "Yemin Belgesi" ni imzalayarak göreve başlarlar.

Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, Atatürk İnkılap ve İlkelerine, Anayasada ifadesi bulunan Türk Milliyetçiliğine sadakatla bağlı kalacağıma; Türkiye Cumhuriyeti kanunlarını milletin hizmetinde olarak tarafsız ve eşitlik ilkelerine bağlı kalarak uygulayacağıma; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyip, koruyup bunları geliştirmek için çalışacağıma; insan haklarına ve Anayasanın temel ilkelerine dayanan milli, demokratik, laik, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilerek, bunları davranış halinde göstereceğime namusum ve şerefim üzerine yemin ederim..

Simit sat daha iyi...

Miki22 Çevrimdışı

Miki22

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Birincisi bilmedigin konular hakkinda yorum yapmamani tavsiye ediyorum hicbir tsk mensubu 657 ye tabi degildir dolayısıyla devlet memuru sayilmazlar ornek olarak tsk dan disiplin sucuyla atilanlar memurluga gecebiliyor 3269 sayılı kanun vardir hicbir ordu mensubu memur sayilmaz
Ikincisi keske ordu olmasa da o teroristler evinize yatak odaniza girse o zaman yalvarirsin nerde asker nerde jandarma diye
Üçüncüsü ne is yapacagmi sana sormayacam haddini asma bak işine

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Kardeşim hala dediklerimi anlamıyor, kitlenib kaldığın pencereden bakıyorsun.

Irak İşgalinde Namaz Kılan(!) Kafir ABD Askeri
namaz_kilan_abdaskeri.jpg

Nato'ya Bağlı Türk(iye Cumh.) Askeri Afganistan'da kafirlerle Birlikte Mucahidlere karşı Savaşıyor!

Miki22 Çevrimdışı

Miki22

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Defolun gidin o zaman bu memleketten anladin mi kardesim oturdugunuz yerden havlarsiniz ancak biz variz anladin mi kocum kafana sok bunu sen ancak telefonundan yazarsin cik dışarı o zaman disarda bir polise jandarmaya bunlari soyle cok erkeksen klavye kabadayiligindan baska bisey degil senin ki keske karsilikli konusabilseydik neyse tek kelime daha yazmycam bu yobaz orumcek beyinli insanlarin olduğu siteden de silin uyeligimi

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Defolun gidin o zaman bu memleketten anladin mi kardesim oturdugunuz yerden havlarsiniz ancak biz variz anladin mi kocum kafana sok bunu sen ancak telefonundan yazarsin cik dışarı o zaman disarda bir polise jandarmaya bunlari soyle cok erkeksen klavye kabadayiligindan baska bisey degil senin ki keske karsilikli konusabilseydik neyse tek kelime daha yazmycam bu yobaz orumcek beyinli insanlarin olduğu siteden de silin uyeligimi
Nereye gitsin muslumanlar? Burası İslamı kafasına göre uyduranlara mı kalsın diyorsun? Farkında mısın içinde bulunduğun durumu bir tane ayet veya hadisle savunamıyorsun. Çünkü heva'ndan konuşuyorsun

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Birincisi bilmedigin konular hakkinda yorum yapmamani tavsiye ediyorum hicbir tsk mensubu 657 ye tabi degildir dolayısıyla devlet memuru sayilmazlar ornek olarak tsk dan disiplin sucuyla atilanlar memurluga gecebiliyor 3269 sayılı kanun vardir hicbir ordu mensubu memur sayilmaz
Ikincisi keske ordu olmasa da o teroristler evinize yatak odaniza girse o zaman yalvarirsin nerde asker nerde jandarma diye
Üçüncüsü ne is yapacagmi sana sormayacam haddini asma bak işine

1- Sen bu kanunu koruyan paralı bir askerdin (durumun dahada kötüydü)
2- Ben (inş.) şehid olurum peki ya sen?
3- Evlilik vesilesiyle bu siteye üye olmuşsun Allah azze ve celle sana rahmet etmiş. Abdulmuizz Fida hoca sana kardeşim diye hitap etmiş bana bile kardeşim dediğini hatırlamıyorum ama sen bu samimiyete karşı daha konuları okumadan körü körüne cevap yazıyorsun...

Lekum dînukum ve liye dîn...

E Çevrimdışı

eslem berire

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Sız Allaha ıman etmıssınız lakın kanunlarına hükumlerıne ıman etmemıssınız ..Nedıyelım bız Tagutu
Bakara 256 geregı Red ettık sızıde beklerız..

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Gülen cemaatindeki irca ve kılıf bulma şu ana kadar hiç bir toplulukta olmamıştır herhalde.
3 kişi dini konuda tartışıyoruz; ben, ateist olduğunu o ana kadar bilmediğim arkadaş, bir de gülen cemaatinden bir eleman.
Muhabbetin şu kısmı harbiden ibretlik :

(B = ben, A=Ateist, C=Cemaatçi)
...
B : Bu meseleyi dediğin şekilde algılamak doğru değil, bu Rasul'un (s.a.v) sünnetinde böyle değil
A : Peygamber benim için örnek teşkil eden biri değil
B : O zaman sen kafirsin
(Tam bu sırada cemaatçi arkadaş araya girmeye çalıştı söze başlayamadı)
A : Ben zaten Allah'a da inanmıyorum
C : (Bana hitaben) önüne gelene kafir diyemezsin, bir kişi müslüman kardeşine kafir derse... (Sözünü kestim)
B : Herif kafir olduğunu kendisi söylüyor, sana ne oluyor?
C : İnsanların kusurlarını yüzüne vurmak dinimizde yoktur, dinimiz hoşgörü dinidir.

Mürcieliğine mi şaşırayım beni suçlu çıkarmasına mı.

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Özel mesaj atmak var iken toplum içinde verilen öğüt öğüt değil hakarettir. Bide dua etmişler...

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ahim kimi ve kimin hangi yazısını kastettin.Biraz daha açık yazarsan daha iyi anlarız inşallah.

Laik imam konusundan bahsediyorum ahi. Bir Müslüman hiçbir ayet/hadis delil göstermeden üç beş Müslümana cevap yazmış yetmemiş öğüt vermiş o da yetmediği gibi kardeşler ona karşı akidelerini ispatlamaya çalışmışlar.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ALLAH c.c. dan başka övülmeye layık hıcbırsey yokken
İnsanların Allah tan başka seylerı ovmesı urkutucu ve korkunç
Yazarken bıle korktuğumuz Rabbımın Adını
İnsanların telefuzları da bır ılgınç.
İhlas suresının daha basında ALLAH. diye korkudan kalp krizi geçiren kardeşim
Bizi gel sen yönet.

Ebu Hayseme Çevrimdışı

Ebu Hayseme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Laik imam konusundan bahsediyorum ahi. Bir Müslüman hiçbir ayet/hadis delil göstermeden üç beş Müslümana cevap yazmış yetmemiş öğüt vermiş o da yetmediği gibi kardeşler ona karşı akidelerini ispatlamaya çalışmışlar.

Es'Selamu Aleykum. Abi yoksa benden mi bahsediyorsun.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Aslinda mevzu şu.
Tam boyle uzun vade de kendime sanal diyet uygulamisken, okulda girilecek olan son sinavlara çalışmaya calisirken kendini tekrar forum icinde bulmak.
Sirf ders calismamak icin her konuya yorum yazasim var.bir nevi asosyal olma isteği.

Hissiyatlarimda da sorunlarım var sanirim.