Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
Her an olecekmis gibi yasamayi benimsemis olan insan, zaten dünyaya kazık çakma gibi bir aitlik tasavvurru yapmaz.

Bahsettiğiniz aitlik,bahsettiğim aitlik değildir.
ilk cümlede dediğim gibi bu benim kast ettiğim zaten. seninki farklı, seninkinin cevabı çelişki olabilir. açacaktım da çok başım ağrıyor

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
42b1c3745a528354c7b0dd0fbdc9f342.jpg

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
İnsanlara doğruyu anlatmak ölüyü diriltmekten daha zor.!
Münafık adama da Birşeylerı ılla kanıtlayacaksın kı ıyıce ınanacak... kusura bakmasın uğraşamam inanan kendıne ınanmayan kendıne.
Dogrusu ben sana hıdayet verecek degılım sende anlayacak degılsın...
Bizim görevimiz dini açıkça tebliğ etmek..! bu kadar.!

Ebu Hayseme Çevrimdışı

Ebu Hayseme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Şu anki hissiyatım şu:

Bu forumun ne olduğu akidesi ve menheci belli iken bu foruma gelip forumu kirleten sapıkları anlamıyorum. Kafir ateisti gelir. Mürted mealcisi gelir. Yeri gelir mecusisi gelir. O gider müşrik particisi gelir. Sofisi gelir, telefisi gelir, tekfircisi gelir. Yav ilmi tartışmada yapmıyorlar ki. Dalga geçmeler, yanlış ayet yazmalar, fıkralar, dörtlükler. Bol bol demogoji. İnsanın psikolojisi bozuluyor.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
18 sene su ulkede islami turkceye tercume edip sadece turlere inmiscesine benimseten hatta kuran dan su ayetleri de cikartalim diyecek kadar kafirinde kafiri insanlardan ummetin agabeyligini bekleyenler.
Bekleye dursunlar cehennemde yanmayi beklersiniz anca
Asil islam ummetin adamlarindan
ummetin oz be oz evlatlarindan geri geliyor tum islam izzetiyle sam topraklarindan
eyy biladi sam bu din senin topraklarindan ihtisamiyla yeniden yukseliyor..
Ey mucahidler ey sam eyy iman edenler jazakallahu hayran kesiraa.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Cezekallahu khayran bu müjdeli haber için.
Mutlu hissediyorum.
son gelısmelerden sonra bızım burada turkmen dağına destek sağlayan bır agabeyımın 2 ay once chp lı bır vekılı dovmesınden sonra
onu ıcerıye attılar.
Destege kalktık yardımcı bulamadık vardır bı hayır
AMMA ALLAH ın ıznıyle turkmen dagı su anda dıger mucahıt gruplarıyla beraber muthıs bır sekılde savunuluyor tum kaybedılen bölgelerde hemen hemen hakımıyet saglanmıs durumda tum sıı ve esed askerlerının leslerıyle dolu ortalık
ALLAH celle celaluhu tez vakıt bızı onlarla beraber eylesın amın amın amin

demekkı her yenılgı bır zaferın habercısı bızım ıcın :)