Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

L Çevrimdışı

LoRy

İslamicState - Genç Mucit - Şair yazar
İslam-TR Üyesi
Tanımadığım abilerle sahur. Alâ
Bu hayatta,
Başına ne zaman, ne geleceği belli olmaz ki reis.

L Çevrimdışı

LoRy

İslamicState - Genç Mucit - Şair yazar
İslam-TR Üyesi
Mesela gece uyurken iki burnunda tamamen tıklanınca nefessizlikten ölmüyorsun. Çünkü ALLAH seni en güzel şekilde yarattı.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Surıyede Şii VE PYD mevzılerı İlginç bi biçimde havadan vuruluyor . Kendı kendılerını vuruyorlar :) Bu bu aralar sıkça yaşanan bır durum KAfaları karıştı sanırım kafırlerın onlar oyle bılsın BİZ ALLAH IN YARDIMINA INANIYORUZ Elhamdulıllah
ALLAH ım mucahıdlerımızın ayaklarını sabıt kıl onlara kafırlere karsı yardım et senden başka sığınacağımız ve yardım ısteyecegımız yoktur.allahumme amın.

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Surıyede Şii VE PYD mevzılerı İlginç bi biçimde havadan vuruluyor . Kendı kendılerını vuruyorlar :) Bu bu aralar sıkça yaşanan bır durum KAfaları karıştı sanırım kafırlerın onlar oyle bılsın BİZ ALLAH IN YARDIMINA INANIYORUZ Elhamdulıllah
ALLAH ım mucahıdlerımızın ayaklarını sabıt kıl onlara kafırlere karsı yardım et senden başka sığınacağımız ve yardım ısteyecegımız yoktur.allahumme amın.

Allah ayaklarını dolandirsin kafirlerin.

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Gündemi takip etmem çok zayıf ya hu :kötü: Ümit Erdoğan bir şeylerden bahsediyor özellikle Türkmenlerle ilgili ama anlamıyorum. Olaylara vakıf bir kardeş varsa beni yönlendirsin Allah rızası için.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Gündemi takip etmem çok zayıf ya hu :kötü: Ümit Erdoğan bir şeylerden bahsediyor özellikle Türkmenlerle ilgili ama anlamıyorum. Olaylara vakıf bir kardeş varsa beni yönlendirsin Allah rızası için.
Anlamadigin nokta nedir akim :) ben kendisini takip etmiyorum bir kac yazisina denk geldim malum kendisi akit de gazeteci :) beraber bakalim