Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
uçak kontrollerinin arttigini ve müslümanlari daha çok izlediklerini duydum:acpsnr: galiba evleride arayacaklarmis:mad:
bu durumlarda nasil gelecez, rabbim yardim etsin, üstelik tr'ye geldigimiz için dahada süpheli, neden derseniz cihada giden kisilerde türkiyeden geçiyor:ytrya::bsmagryr:
namazlarinizda, camilerde ve katildiginiz sohbetlerde bu kardesinize ve ailesine dua edin lütfen... :'(
tüm müslümanlara dua ettiginizi biliyom ama bizide unutmayin: yani ne biliyim fransada olan sivasli ahmet akhimize yardim eyle ya Rabbi gibi mesela:(

A Çevrimdışı

amel

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
uçak kontrollerinin arttigini ve müslümanlari daha çok izlediklerini duydum:acpsnr: galiba evleride arayacaklarmis:mad:
bu durumlarda nasil gelecez, rabbim yardim etsin, üstelik tr'ye geldigimiz için dahada süpheli, neden derseniz cihada giden kisilerde türkiyeden geçiyor:ytrya::bsmagryr:
namazlarinizda, camilerde ve katildiginiz sohbetlerde bu kardesinize ve ailesine dua edin lütfen... :'(
tüm müslümanlara dua ettiginizi biliyom ama bizide unutmayin: yani ne biliyim fransada olan sivasli ahmet akhimize yardim eyle ya Rabbi gibi mesela:(
Sana söyleyecektim fakat saat geç olduğu için yazamadım. ALLAH sana yardım etsin.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Oy vermedigim icin demokrasiyi inkar edip Allaha iman ettigimi soyledigim icin bana "vehhabi sapik" diyenleri tokatlamak istiyorum :(

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Oy vermedigim icin demokrasiyi inkar edip Allaha iman ettigimi soyledigim icin bana "vehhabi sapik" diyenleri tokatlamak istiyorum :(
Akhi bizim türk insanı bir garip yaw :)

Akhi babam geçen sene izine gitmişti oradaki (nurcu) amcamlara bizim aramamızda konuştuğumuz "demokrasi/oy vermek küfürdür vs" bu konuları anlatmış. Babam geri döndükten sonra amcamlar buradaki halamı aramış ve "çocukları (bizi kastederek) abimin gittiği tarikatten uzak tutun" demiş.:kptmya:

Adamlar bizi hakketen sapıtmış görüyor..

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi

akhi bana kuzenlerim ozaman çok israr etmislerdi "gel bir oyda sen ver diye" utangaç oldugum için ve babam hasta oldugu için ben gitmek istemedim... hayatimda hiç oy vermedim, vermemde
ama direk insanlara söylemiyomki bana bulasmasinlar:)

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Sakalını kes diyenleri ve sokakta ilginç ilginç bakanları çok pis dövesim geliyor ama işte neyse :)
Bizim sakal kesenlere tebliğ yapmamız gerekirken adamlar sakallı Müslümanlara Müslüman temiz olur bilmem ne gibi laflarla sakalını kes diye teblig yapmaya çalışıyor ne ilginç :(

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bizim sakal kesenlere tebliğ yapmamız gerekirken adamlar sakallı Müslümanlara Müslüman temiz olur bilmem ne gibi laflarla sakalını kes diye teblig yapmaya çalışıyor ne ilginç :(
En güzel tebliği de annelerimiz yapıyor bu konuda (Allah merhamet etsin onlara) "Oğlum bu genç yaşta sakal mı olur?" :)

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
En güzel tebliği de annelerimiz yapıyor bu konuda (Allah merhamet etsin onlara) "Oğlum bu genç yaşta sakal mı olur?" :)
Aynen akhi :D kirli sakal birak bari diyor. Yuzunun guzelligi ortaya ciksin falan filan :p senle kimse evlenmez en acisi ama.

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi

akhi biyigimi kestirmeleri dinle ilgisi yoktu:) anlatayim: orta okulda biyigi olan sadece ben vardim, bir düsün:D
ama az dalga geçmediler benimle:(
lise bitince babam bana artik biyigini kesme zamani geldi dedi, çünkü 19-20 yasindaydim ve hiç kesmemistim, eger kesmezsen sen uyuyunca keseriz dediler bende mecbur ilk biyigimi kesmek zorunda kaldim:krktm: :'(
ama sakali birakmam basta yüzüme sekil versin diye, sonrada elhamdülillah islam için biraktim:)

samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
akhi biyigimi kestirmeleri dinle ilgisi yoktu:) anlatayim: orta okulda biyigi olan sadece ben vardim, bir düsün:D
ama az dalga geçmediler benimle:(
lise bitince babam bana artik biyigini kesme zamani geldi dedi, çünkü 19-20 yasindaydim ve hiç kesmemistim, eger kesmezsen sen uyuyunca keseriz dediler bende mecbur ilk biyigimi kesmek zorunda kaldim:krktm: :'(
ama sakali birakmam basta yüzüme sekil versin diye, sonrada elhamdülillah islam için biraktim:)
profil resmi bulalım sana