Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Abi şimdi paralel parkta kaldırımla araç arası 50cm. den fazla olunca direk eliyorlar, daha neler neler. Yokuşta kaldırma mı dersin geri geri sürüş mü dersin. önceki kuşak iyi almış vallahi :D

önceleri iyiymis, hem kebap yiyorduk hem ehliyet aliyorduk :) ama simdiki sinav sekli cok daha iyi , emniyet öncelikle senin ve seninle beraber yolculuk edenler icin gerekir.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
:acpsnr::acpsnr::acpsnr::mad::mad::mad:

akhiler gerçekten bazen katil olmaktan korkuyom, fransa zaten karisti birde suçlu olursam yapmadiklarini birakmazlar

araba sürüyom ve isikta bekliyom sola dönecem, isik yesil yandi ve ben geçecegim zaman soldan bir asali yaya geçiyordu bende ona yol verdim arkamdaki minibus kornaya basti geç diye ama yaya varken nasil geçeyim bende ona kornaya bastim, o tekrar basti:mad: sonra ben gider gibi yapip ani fren yaptim:hmmm: galiba hosuna gitmedi az kalsin bana çarpiyordu oda ani fren yapip kornaya devam etti sonra neyse sag kirip defolup gitti, camini açip küfür etmeyide ihmal etmedi:acpsnr: sonra çarsida isimizi bitirip polise ugradik böyle böyle oldu diye bana plakasini aldinizmi dedi bende yok dedim o kargasada aklima gelmedi dedim, annemde vardi :'( ozaman bisey yapamayiz böylesi durumlarda plakayi almaniz lazim:mad:

akhiler eger beni kardesiniz olarak görüyorsaniz Allah rizasi için dualarinizi eksik etmeyin, tez zamanda sivasa gelek, burda bir hata yapmaktan korkuyom, arabadan inip dövsem suçlu ben olacam, napacami sasirdim sinir ve öfke yüzünden kafayi yemekten korkuyom, burda yabanci biziz o yüzden onlar kendi adamini savunacaklar....
Allah rizasi için dua edin, "eger telefonlarda konusabilsen birkaç akhiye /yöneticiye numarami verip dertlesmek istiyom" diye aklimdanda geçirmiyom degil ama konusamiyom:(

Nas Çevrimdışı

Nas

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

akhiler gerçekten bazen katil olmaktan korkuyom, fransa zaten karisti birde suçlu olursam yapmadiklarini birakmazlar

araba sürüyom ve isikta bekliyom sola dönecem, isik yesil yandi ve ben geçecegim zaman soldan bir asali yaya geçiyordu bende ona yol verdim arkamdaki minibus kornaya basti geç diye ama yaya varken nasil geçeyim bende ona kornaya bastim, o tekrar basti:mad: sonra ben gider gibi yapip ani fren yaptim:hmmm: galiba hosuna gitmedi az kalsin bana çarpiyordu oda ani fren yapip kornaya devam etti sonra neyse sag kirip defolup gitti, camini açip küfür etmeyide ihmal etmedi:acpsnr: sonra çarsida isimizi bitirip polise ugradik böyle böyle oldu diye bana plakasini aldinizmi dedi bende yok dedim o kargasada aklima gelmedi dedim, annemde vardi :'( ozaman bisey yapamayiz böylesi durumlarda plakayi almaniz lazim:mad:

akhiler eger beni kardesiniz olarak görüyorsaniz Allah rizasi için dualarinizi eksik etmeyin, tez zamanda sivasa gelek, burda bir hata yapmaktan korkuyom, arabadan inip dövsem suçlu ben olacam, napacami sasirdim sinir ve öfke yüzünden kafayi yemekten korkuyom, burda yabanci biziz o yüzden onlar kendi adamini savunacaklar....
Allah rizasi için dua edin, "eger telefonlarda konusabilsen birkaç akhiye /yöneticiye numarami verip dertlesmek istiyom" diye aklimdan geçirmiyom degil ama konusamiyom:(
Türkiye'de çoğu araç sahibi böyledir ahi.Yayaya yol vermek felan buralarda çok az olur.

S.Hamza Çevrimdışı

S.Hamza

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bunalıma Gireceğim. :)

A Çevrimdışı

amel

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Selamünaleyküm,
@Ahmet_el_SivaSi nasıl polis işlem yapmıyor. Bak bulunduğun yerdeki güvenlik kameraları var; dukkan, mobese vb... ( gerçi mobese için izin lazım ) git onlarla konuş sana büyük ihtimal görüntüleri gösterirler sonra o görüntüleri incele sana sataştığı anın öncesi ve sonrasını al git emniyete deki böle böle şurdan aldım görüntüleri sonra işlem başlatırlar daha sonra senin bilgilendirirler. Benim bilgimdiğim bu.
ALLAH yardımcımız olsun.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Selamünaleyküm,
@Ahmet_el_SivaSi nasıl polis işlem yapmıyor. Bak bulunduğun yerdeki güvenlik kameraları var; dukkan, mobese vb... ( gerçi mobese için izin lazım ) git onlarla konuş sana büyük ihtimal görüntüleri gösterirler sonra o görüntüleri incele sana sataştığı anın öncesi ve sonrasını al git emniyete deki böle böle şurdan aldım görüntüleri sonra işlem başlatırlar daha sonra senin bilgilendirirler. Benim bilgimdiğim bu.
ALLAH yardımcımız olsun.

Aleykum selam,
ben aslinda bu tür islerle ugrasmaktan korkuyom, zaten sıkıntılarımız var birde böylesi kisiler çikiyor...yani basima bela almak istemiyom
hatirlattigin için tesekkürler gerekirse mobese kameralari ile bulmaya çalisirlar, zaten ara sokak degildiki herkesin gördügü bir yoldu yani sahitlerde vardi... zaten bu aralar müslümanlarla ugrasmaya baslayacaklar gibi gözüküyor, bu yüzden acil gelmemiz lazim, mesajda dedigim gibi yanlis bisey yapip hapise girmek istemiyom

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

Allah rizasi için dua edin, "eger telefonlarda konusabilsen birkaç akhiye /yöneticiye numarami verip dertlesmek istiyom" diye aklimdanda geçirmiyom degil ama konusamiyom:(
Ahi her korna çalıp küfür edeni polise şikayet edeceksen bu Türkiyeye kesin dönüş yapma işini sen bir daha düşün derim. Karakoldan çikaman yoksa :)

A Çevrimdışı

amel

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
@Ahmet_el_SivaSi haklı, adamlar artık gözünün üstünde kaş var diye seni tutuklayabilecek. Dediğin gibi çok dikkatli olman lazım akhi ALLAH yardımcın olsun. Bende bu yaz tam yurtdışını düşünüyordum.Artık ne olacak bakalım. Her işte bir hayır vardır.

A Çevrimdışı

amel

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Boş ver akhi belki olmayabilirde. ALLAH bilir, sadece öylesine söyledim.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Demin charlilere destek veren birilerini gordum o kadar siniendim ki bi de ifade ozgurlugu demisler kizin biri hanzalayi cizen de ifade.ozgurluguydu demis senin aldigin oksijene aciyorun yazmis biri begenmis millet falan ben de seyhin sozunu yazdim ifade ozgurlugunun siniri yoksa die. Zor yaziom sinirden acayip sinirlendim. Buraya da bi isid lazim

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Demin charlilere destek veren birilerini gordum o kadar siniendim ki bi de ifade ozgurlugu demisler kizin biri hanzalayi cizen de ifade.ozgurluguydu demis senin aldigin oksijene aciyorun yazmis biri begenmis millet falan ben de seyhin sozunu yazdim ifade ozgurlugunun siniri yoksa die. Zor yaziom sinirden acayip sinirlendim. Buraya da bi isid lazim
Akhi sıkma canını charlilere 3 gün sonra cevabını vereceğiz.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
4 ay önce cemaatin evlerinde kalıyordum elemanın bir tanesi istanbulda imam buhari vakfına gidiyormuş mücahidleri filan destekliyor tağutları filan reddediyor ama bediüzzaman said nursi diyor risalei nar(nur) okuyor üstad hazretleri diyor hoca efendi(fetullah) bak ne kadar iyi biri diyor işte bu evlerin fazileti filan diyor ne olduğu belli değil ya da bonzainin zararlı olsa gerek