:acpsnr::acpsnr::acpsnr:

akhiler gerçekten bazen katil olmaktan korkuyom, fransa zaten karisti birde suçlu olursam yapmadiklarini birakmazlar
araba sürüyom ve isikta bekliyom sola dönecem, isik yesil yandi ve ben geçecegim zaman soldan bir asali yaya geçiyordu bende ona yol verdim arkamdaki minibus kornaya basti geç diye ama yaya varken nasil geçeyim bende ona kornaya bastim, o tekrar basti

sonra ben gider gibi yapip ani fren yaptim:hmmm: galiba hosuna gitmedi az kalsin bana çarpiyordu oda ani fren yapip kornaya devam etti sonra neyse sag kirip defolup gitti, camini açip küfür etmeyide ihmal etmedi:acpsnr: sonra çarsida isimizi bitirip polise ugradik böyle böyle oldu diye bana
plakasini aldinizmi dedi bende
yok dedim o kargasada aklima gelmedi dedim, annemde vardi :'(
ozaman bisey yapamayiz böylesi durumlarda plakayi almaniz lazim
akhiler eger beni kardesiniz olarak görüyorsaniz Allah rizasi için dualarinizi eksik etmeyin, tez zamanda sivasa gelek, burda bir hata yapmaktan korkuyom, arabadan inip dövsem suçlu ben olacam, napacami sasirdim sinir ve öfke yüzünden kafayi yemekten korkuyom, burda yabanci biziz o yüzden onlar kendi adamini savunacaklar....
Allah rizasi için dua edin, "eger telefonlarda konusabilsen birkaç akhiye /yöneticiye numarami verip dertlesmek istiyom" diye aklimdan geçirmiyom degil ama konusamiyom