Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı dertten bende muzdaribim. Sakalım suan kısa. Uzun severim ama işte cevre çoktl tepki veriyorlar, yok Işid misin? Yok Hizbullah mısın? Peygamberimizin de sakalı vardı dediğimde ozaman başka, şimdi zaman kötü vs...
Amca tarafinda adım ışidciye çıktı maalesef.
Sakal erkek için sünnetin yanı sıra süstür, heybet verir.
bana sofilerin hümeyni benzetmesi yapmasından nefret ediyorum
hümeyni tasavvufcuydu ben ehli sünnetim deyincede kızıyorlar
veya sakalı okuttunmu diyene cevap yine aynı''ben tasavvufcu değilim ehli sünnetim''
Sakallarini gorunce Allah vermis olduklari misaka ihanetlerini hatirlatiyor olabilirsin.
Kıyamet gününde, biz bundan habersizdik demeyesiniz diye Rabbin Âdem oğullarından, onların bellerinden zürriyetlerini çıkardı, onları kendilerine şahit tuttu ve dedi ki: Ben sizin Rabbiniz değil miyim? (Onlar da), Evet (buna) şâhit olduk, dediler
Sakallarini gorunce Allah vermis olduklari misaka ihanetlerini hatirlatiyor olabilirsin.
Kıyamet gününde, biz bundan habersizdik demeyesiniz diye Rabbin Âdem oğullarından, onların bellerinden zürriyetlerini çıkardı, onları kendilerine şahit tuttu ve dedi ki: Ben sizin Rabbiniz değil miyim? (Onlar da), Evet (buna) şâhit olduk, dediler
Esselamu aykum kardeşim neden bukadar dert ediyorsun sonuç olarak aile salayiı rahim ullah yani iyi davran kırma bagirmadim ama inancindanda taviz verme bu gun sakalı kes yarın başka hep arkası gelir isteklerinin ben olsam kararlı olur kesme sonuçta bu senin inancın dunyanin bişey olsa nekadar kararlı oluruz benim için anne babadan once peygamber svs gelir biz bunu yapmasşak peygamber svs tam anlamıyla seviyor sayılmaz esselamu aykum
selamun aleykum ve rahmetullah.bir sakal mevzusudur gitmiş akhiler aynı sorunları bizim gibi çoğu genç yaşıyor yalnız değilsiniz.halbuki şimdilerde sakal moda ! oldu gidiyor. kim sünneti ifa için koyuyor Allah bilir. @hebbit kerrih akhi , ailene karşı olan sorumluluklarını yerine getirdiğini düşünüyorsan onları hatirlativer . mesela okuyorsun bunu istiyorlar demi. ana-baba hakkını ödeyemeyiz tamam da genel olarak sorumluluklardan bahsediyorum.baksana zor durumdasın herhalde. yüzünü kaziyanların her hafta-gün bunu yapmak için bir sebebleri! var da;benim yüzümü kazimamak veya sünnet miktarinca sakal bırakmak için niye sebebim olmasın
Yok yaw öyle değil. Girdiğimde hemen hemen hiç bişey paylaşmam. Arada bir bir paylaşım yapsam ne zararım olur
Büyük ihtimalle takip ettiğim kişilerden dolayı hesabım kapatıldı. Tehlike adamlar yani