Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Aynı dertten bende muzdaribim. Sakalım suan kısa. Uzun severim ama işte cevre çoktl tepki veriyorlar, yok Işid misin? Yok Hizbullah mısın? Peygamberimizin de sakalı vardı dediğimde ozaman başka, şimdi zaman kötü vs...
Amca tarafinda adım ışidciye çıktı maalesef.
Sakal erkek için sünnetin yanı sıra süstür, heybet verir.

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
bana sofilerin hümeyni benzetmesi yapmasından nefret ediyorum
hümeyni tasavvufcuydu ben ehli sünnetim deyincede kızıyorlar :D
veya sakalı okuttunmu diyene cevap yine aynı''ben tasavvufcu değilim ehli sünnetim'' :)

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Selamünaleyküm,
Banada sakalını okuttun mu diyorlar ben hayır diyorum kes o zaman diyorlar, maksatlarını da anlamadım.
Sakallarini gorunce Allah vermis olduklari misaka ihanetlerini hatirlatiyor olabilirsin.

Kıyamet gününde, biz bundan habersizdik demeyesiniz diye Rabbin Âdem oğullarından, onların bellerinden zürriyetlerini çıkardı, onları kendilerine şahit tuttu ve dedi ki: Ben sizin Rabbiniz değil miyim? (Onlar da), Evet (buna) şâhit olduk, dediler

Araf

A Çevrimdışı

amel

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Sakallarini gorunce Allah vermis olduklari misaka ihanetlerini hatirlatiyor olabilirsin.

Kıyamet gününde, biz bundan habersizdik demeyesiniz diye Rabbin Âdem oğullarından, onların bellerinden zürriyetlerini çıkardı, onları kendilerine şahit tuttu ve dedi ki: Ben sizin Rabbiniz değil miyim? (Onlar da), Evet (buna) şâhit olduk, dediler

Araf

Aslında haklısın, insanlara hatırlatınca neden kızdıkları da anlaşılmıyor.

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
E Çevrimdışı

ebu zeyd el-turki

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Esselamu aykum kardeşim neden bukadar dert ediyorsun sonuç olarak aile salayiı rahim ullah yani iyi davran kırma bagirmadim ama inancindanda taviz verme bu gun sakalı kes yarın başka hep arkası gelir isteklerinin ben olsam kararlı olur kesme sonuçta bu senin inancın dunyanin bişey olsa nekadar kararlı oluruz benim için anne babadan once peygamber svs gelir biz bunu yapmasşak peygamber svs tam anlamıyla seviyor sayılmaz esselamu aykum

H Çevrimdışı

Horasani

اعيدوا إلى الحق سلطانه
İslam-TR Üyesi
selamun aleykum ve rahmetullah.bir sakal mevzusudur gitmiş akhiler :) aynı sorunları bizim gibi çoğu genç yaşıyor yalnız değilsiniz.halbuki şimdilerde sakal moda ! oldu gidiyor. kim sünneti ifa için koyuyor Allah bilir. @hebbit kerrih akhi , ailene karşı olan sorumluluklarını yerine getirdiğini düşünüyorsan onları hatirlativer . mesela okuyorsun bunu istiyorlar demi. ana-baba hakkını ödeyemeyiz tamam da genel olarak sorumluluklardan bahsediyorum.baksana zor durumdasın herhalde. yüzünü kaziyanların her hafta-gün bunu yapmak için bir sebebleri! var da;benim yüzümü kazimamak veya sünnet miktarinca sakal bırakmak için niye sebebim olmasın :)

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Biz ne yapacaz bu facebook'la yaw :mad: islam-tr.org dan bir tane soru-cevap'ı paylaşamaya çalışınca hesabım kapatıldı :acpsnr:

Adsız.jpg

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi