Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

N Çevrimdışı

#Nurullah

Misafir
Adiyat suresini ezberledim... :) sonra başka sureler inşeAllah dua edin akhiler
Akhi sure ezberlemek istiyorsan telefonuna herhangi bir hafızın 30. cüz surelerini at hangi suredeysen aç onu minibüsteyken yoldayken falan dinle çok yararı oluyor bütün ayetler aklında oluyor.Hele imam mahir lokman suresini öyle bi okuyorki (dehşett) yakında 4 sayfalık lokman suresini dinliye dinliye ezberleyecem galiba :).
dediğim gibi akhi ezberlemek istediğin sureleri boş vakitlerinde dinleyerek sonrada ezberlemeye çalış.

ben sabah işe giderken takıyom kulaklığı yoldayken minibüsteyken dinleye dinleye gidiyom fecr suresini bitirmeme 7 ayet kaldı ALLAH yardımcın olsun akhi

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
ben namaza gidiyom

tumblr_n4952ogfMS1r3gb3zo1_400.gif

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Ahmet_el_SivaSi akhi sana özel bir araç ayarladım adamı da tembihledim son sürat bas diye en kısa zaman da inşaALLAH sivas ta olursun :)
tumblr_mhjimo5oJO1rf2pl9o1_500.gif

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
InsaAllah abi insaAllah, birkaç nedenden dolayi hem korkuyor hem üzülüyorum: 1_busefer gittigimizdede polisler problem çikartirsa
2_sizinle konusamamam : (
3_belki birkaç hafta foruma giremeyebilirim, suan hiç sormayin, beni unutmayin : ( arada bir beni hatirlayin...
.....

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Fransiz polisinden bahsetmistim akhi, türk polisi fransiz polisi kadar problem yapmaz birde hemseri filan çikinca ; ) istanbulda kaç milyon sivasli var biliyonmu:) birde diger hemsolari düsün... Bide ben sakalli oldugum için..

S Çevrimdışı

Süleyman Incek

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Fransiz polisinden bahsetmistim akhi, türk polisi fransiz polisi kadar problem yapmaz birde hemseri filan çikinca ; ) istanbulda kaç milyon sivasli var biliyonmu:) birde diger hemsolari düsün... Bide ben sakalli oldugum için..
Söz konusu hicret ise sakalını kısaltmanda bir beis yoktur InşaAllah ...
Hatta belkide kesebilirsinde ...

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Akhi sure ezberlemek istiyorsan telefonuna herhangi bir hafızın 30. cüz surelerini at hangi suredeysen aç onu minibüsteyken yoldayken falan dinle çok yararı oluyor bütün ayetler aklında oluyor.Hele imam mahir lokman suresini öyle bi okuyorki (dehşett) yakında 4 sayfalık lokman suresini dinliye dinliye ezberleyecem galiba :).
dediğim gibi akhi ezberlemek istediğin sureleri boş vakitlerinde dinleyerek sonrada ezberlemeye çalış.

ben sabah işe giderken takıyom kulaklığı yoldayken minibüsteyken dinleye dinleye gidiyom fecr suresini bitirmeme 7 ayet kaldı ALLAH yardımcın olsun akhi
Akhi doğru diyorsun da benim telefon eski birşey hem ben okuyarak ezber severim hayrı daha fazla :)

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Yakup'a ölüm hali geldiği zaman oğullarına "benden sonra kime ibadet edeceksiniz" (onlar) "Senin ilahın ve ataların ibrahim ismail ve ishak'ın tek olan ilahına, Allah'a ibadet ederiz, biz ancak ona boyun eğenleriz" dediler. (Bakara 133) peygamber bile benden sonra kime ibadet edeceksiniz diye soruyor. Bizim millete sorsak kimi cumhuriyete kimi başkanına kimi partisine kimi şeyhine kimi abisine kimi kimi liderine kimi de atasına. El hamdülillah ben müslümanlardanım diyen ve İbrahimin milletinden olup İbrahimî bir duruş yapıp yıkılmayan tevhidi dimdik ayakta tutan ve sarsılmayıp tek başına kalsa dahi hakkı haykıranlara Selam olsun Selamun ala el Kaide Selamun ala Taliban Selamun ala Nusra Selamun ala Mucahidun.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
ben eskiden beri, yani daha sakalim filan olmadigi zamanlarda insanlara islamin güzel bir din oldugunu anlatmak isterdim, fakat ben dilim ile onlara hitap edecegime davranislarimla hitap etmeye çalisirdim, ama ozaman kimse benim müslüman oldugumu bilmezdiki(beni türke benzetmeyenlerde var:D) fakat elhamdülillah sakal biraktigimdan beri ben kendimi islami temsil edenlerden birisi olrak görüp davranis ve hareketlerime dikkat ederim, eger müslüman olmayan insanlara yardim ederseniz onlarin islamin nasil güzel bir din oldugunu göstermis olursunuz:)araba sürerken yol vermek, kapi filan tutmak, insanlarin yüzünde degisik bir tebessüm olusuyor, eger gerçekten bunu basarmissam ne mutlu bana... :')

sakalim oldugundan beri arap kardesler olmak üzere nerde bir müslüman varsa bana bakar, selam verecekmi diye, bende ona bakarim ve tebessüm ile selam aleykum derim ve oda ayni tebessümle aleykum selam der ve bu beni çok mutlu eder, o kardeste çok mutlu olur, birbirimizi tanimadigimiz halde selam vermemiz, islam kardesi oldugumuzun göstergesi olarak diger insanlara müslümanlar birbirine çok yakin düsüncesi verir, yani sen arapsin ben türküm vs degil sen müslüman ben müslüman düsüncesi veriyor:)
bunu sizlerle paylasmak istedim:kedicik:

Son düzenleme: