Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
@AbdulFettah akhi tam da düşündügün nedenden , ümmet in halinden yola cıkarak bu ismi aldım ...
aslında ilk @Ebu Ubeyde bin Cerrah adını alayım dedim benden önce almış birileri :hmmm: sonra bikaç isim daha alayım dedim ama site kabul etmeyince eeeeh yeter yav dedim bu ismi aldım :)

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
A Çevrimdışı

Aleyna

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
gözüme bir türlü uyku girmedi, kendimi çok moralsiz hissediyorum.:(
din ve politikaya , el kaideyi savundum banladılar ( burdan aldığım bilgilerle )
cübbelilere tarikat sapıklıklarını burdan deliller verdim yine uzaklaştırdılar
ataistlere yazdım, karşıma sapık ve pislik bir kadın çıktı savcılığa şikayet edecek
aralarında bir tek hizbullahçı şii bir kız düzgün çıktı ona da burdan deliller vermiştim, sesi çıkmadı.
bütün enerjim ve mücadele etme hırsım azaldı.:uzgnm:

10805581_323470787836721_916772287806797150_n.jpg

AbdulFettah Çevrimdışı

AbdulFettah

94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
İslam-TR Üyesi
gözüme bir türlü uyku girmedi, kendimi çok moralsiz hissediyorum.:(
din ve politikaya , el kaideyi savundum banladılar ( burdan aldığım bilgilerle )
cübbelilere tarikat sapıklıklarını burdan deliller verdim yine uzaklaştırdılar
ataistlere yazdım, karşıma sapık ve pislik bir kadın çıktı savcılığa şikayet edecek
aralarında bir tek hizbullahçı şii bir kız düzgün çıktı ona da burdan deliller vermiştim, sesi çıkmadı.
bütün enerjim ve mücadele etme hırsım azaldı.:uzgnm:

10805581_323470787836721_916772287806797150_n.jpg
Bacım sen onlara hakaret etmediysen birşey yapamazlar inşeallah, bende geçenlerde ataputçuların sayfasında tartışmıştım, gerçekleri yazarken elimden geldiğince kimseye hakaret etmemeye çalıştım, teblig yaparken bunlara dikkat etmek lazım, eğer üslubun hakarer edici sözler sarfediyorsa, kimse dinlemiyor, sen doğruları bile söylesen kaale almıyorlar, ama uslubun güzel olunca genelde böyle olmuyor, bu sefer sen doğruları söyleyice sana hakaret edebilirler ama sabırlı olmak lazım, onlar sana taş atıyorsa senin onlara gül atman lazım, üslup güzel olunca Allah yardım eder, seni destekleyecek birileri çıkar inşeallah.

Nahl.125 - (Ey Muhammed!) Rabbinin yoluna, hikmetle, güzel öğütle çağır ve onlarla en güzel şekilde mücadele et. Şüphesiz senin Rabbin, kendi yolundan sapanları en iyi bilendir. O, doğru yolda olanları da en iyi bilendir.

Hz. Davud için Allah "Onun mülkünü güçlendirmiştik, Ona hikmet ve anlatım çarpıcılığını vermiştik" (Sad Suresi, 20) şeklinde buyurmaktadır. Bir diğer ayette ise Allah şöyle bildirmektedir:
Kime dilerse hikmeti ona verir; şüphesiz kendisine hikmet verilene büyük bir hayır da verilmiştir. Temiz akıl sahiplerinden başkası öğüt alıp-düşünmez. (Bakara Suresi, 269)

"Onların sana getirdikleri hiçbir örnek yoktur ki, Biz (ona karşı) sana hakkı ve en güzel açıklama tarzını getirmiş olmayalım" (Furkan Suresi, 33) hükmüne göre, inkarcıların öne sürdüğü her türlü çarpık mantığın cevabı, Kuran'da vardır.

"İkiniz Firavun'a gidin, çünkü o, azmış bulunuyor. Ona yumuşak söz söyleyin, umulur ki öğüt alıp-düşünür veya içi titrer-korkar." (Taha Suresi, 43-44)

Ali imran.159 - Allah'ın rahmeti sayesinde sen onlara karşı yumuşak davrandın. Eğer kaba, katı yürekli olsaydın, onlar senin etrafından dağılıp giderlerdi...

Dünyada en güzel sözle konuşan insan, Kuran ahlakını yaşamaya çağıran yani müslümanca konuşan insandır.‘Allah'a çağıran, salih amelde bulunan ve: "Gerçekten ben Müslümanlardanım" diyenden daha güzel sözlü kimdir?’ (Fussilet Suresi, 33)

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Bacım korkma ve telaş etme..hiçbirşey olmaz,en fazla ifadeni alır ve bırakırlar..savcılar bu kedilerden bıkmış,bu iş görevlendirdikleri avukatlar var ,sürekli hakaret edenleri mahkemeye veriyorlar,her seferindede ifade verip gönderiyorlar.
ifade özgürlüğü hakkını kullanmışsın,biz özgür ve demokratik bir ülkedeyiz))

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bence siz cok fazla ateist forumlarda bulunmayın. .. tamam tebliğ için diyeceksiniz ama bence yine de bulunmayın. .. ateistlere İslamı anlatmak için yine Islami olmayan bir yöntemi ( yani akıl ve mantığı nakilin önüne çıkararak) seçmek zorunda olursunuz ki, tamam tebliğ için bu belki bir yöntemdir ama yeterince ilme vakıf olmayan biri olarak ateistlerin kendi metodları olan akıl ve mantığı ön plana çıkararak verecekleri cevaplara yetersiz kalır sonunda ezilir ve yenilirsiniz !

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
ama ben her üyeyi kastetmedimki onlar kendilerini zaten bilir:) edende var etmeyende, ben sahsen ederim ama bazen ilk duayi ben etmekten utaniyom bu ayri bir konu:D
ben kendimden süphe etmem o yüzden bazen karsimdakinin dua etmesini beklerim, yoksa ben zaten edicem ama bazilari neden hiç kimseye dua etmez, yada özellikle bana etmez üye oldugumdan beri hala devam ediyor ve ben bu akhileri anlayamiyorum.
yani kisaca ben dua edenlerdenim merak etme, eger etmediysem mutlaka birsey vardir yoksa neden esirgeyeyimki
şimdi sana dua etsem,duada beni geçersin,o zamanda olmaz..:)
şunun şurasında bana yetişmene 958 dua kalmış...;)

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
şimdi sana dua etsem,duada beni geçersin,o zamanda olmaz..:)
şunun şurasında bana yetişmene 958 dua kalmış...;)

abi sen önden hizlanirsin bende yavas yavas gelirim:)
bana gönülden dua et yeter, sen önde ol diye ben sana hep dua ederim;)

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
abi sen önden hizlanirsin bende yavas yavas gelirim:)
bana gönülden dua et yeter, sen önde ol diye ben sana hep dua ederim;)
yaw bak büyle dedinya içimi erittin,bu fedakarlığın bana jilet attırır:)
dehaydi isar kardeşliğini canlandırıp fedakarlık yapalım kendimizden...yönetime çağrıda bulunuyorum bin duamı kardeşime hibe ediyorum...:harika:

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
yaw bak büyle dedinya içimi erittin,bu fedakarlığın bana jilet attırır:)
dehaydi isar kardeşliğini canlandırıp fedakarlık yapalım kendimizden...yönetime çağrıda bulunuyorum bin duamı kardeşime hibe ediyorum...:harika:

walla abi ne diyecemi sasirdim:)
akhim o senin güzelligin, o dualar senin abi, bir nevi onlari hakettin, ben haketmedigim dualari istememki
insanlar yazdiklarini sevmiski dua etmis:)

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Sen kardeşimi sevindirmişsem bundan daha güzel dua olabilirmi?
iste dualarım senindir,yine çalışır ve kazanırız..ama seni kaybedersek (kalbini kırarsak)bir daha kazanamayabiliriz.
selametle..