Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Mesele ateistler ise yaşadığım olayı okumalısınız bence :D

Bir gün facebookta ateistlerin grubuna üye olup tartışmaya başladım. Meğer ki ilk tartıştığım kişi site grup adminiymiş büyük baş ateist yani :kptmya:

Sonra Adnan oktarin kuranda ki mucizeler kitabından (kitap onun adına ama kitabta ki bilgileri araştırıp basan o değil, araştırmacılar) edindiğim bilgilerle o ateiste kuran ın bir insan tarafından yazilmadigina o Allah sözü olduğunu ispatlamaya çalıştım. Örneğiayın dünya etrafında ki izlediği yörünge=kuran da bunun kuru bir hurma dalı şeklinde olduğu anlatılıyor
2. Demirin oluşma ortamının dünya olmadığı ancak yüksek sıcaklık gerektiren yerler olduğunu, bununda güneş ve yıldızlarda mevcut olduğunu anlattım(bilimsel olarak)=kuran dan delil olarak ta "...Allahın demiri gökten(uzaydan) gönderdiğini ifade eden ayeti yazdım. Ve benzer bir çok şey...

Sonuç; büyük baş ateist cevap vermedi ve çıktı :)
Aksam oldu biraz kuran okuyayım dedim. Okuduğum bir ayette dikkatimi çeken bir kelimenin anlamı için meali açıp okuduğum da: tamda şöyle bir ayet okuduğumu farkettim. Diyordu ki onlar sağır dilsiz ve Kördürler inanmazlar(Allahu alem. Birkac yıl oldu anca bu kadar hatırlıyorum)
Bu ayeti okudugumda şok olmuştum. Çünki sanki o gün yasadim olay sonucunda Allah: sen ne yaparsan da inanmazlar der gibiydi.

O gece ayrıca bir rüya gördüm.
Rüyamda ortam sanki mahşeri andırıyor gibiydi l. Boş bir arazide hava hafif karanlık elimde de bir kılıç vardı. Ve üzerinde siyah (katrandan cehennem) elbisesi Olan insanlar sıraya geçmişler ve gelenin boynuna kılıcı indiriyordum ve kafaları yere düşüyordu.sonra sıradaki kişi geliyor aynı şeyi yapiyordum.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi

Bir gün facebookta ateistlerin grubuna üye olup tartışmaya başladım. Meğer ki ilk tartıştığım kişi site grup adminiymiş büyük baş ateist yani :kptmya:

Sonra Adnan oktarin kuranda ki mucizeler kitabından (kitap onun adına ama kitabta ki bilgileri araştırıp basan o değil, araştırmacılar) edindiğim bilgilerle o ateiste kuran ın bir insan tarafından yazilmadigina o Allah sözü olduğunu ispatlamaya çalıştım. Örneğiayın dünya etrafında ki izlediği yörünge=kuran da bunun kuru bir hurma dalı şeklinde olduğu anlatılıyor
2. Demirin oluşma ortamının dünya olmadığı ancak yüksek sıcaklık gerektiren yerler olduğunu, bununda güneş ve yıldızlarda mevcut olduğunu anlattım(bilimsel olarak)=kuran dan delil olarak ta "...Allahın demiri gökten(uzaydan) gönderdiğini ifade eden ayeti yazdım. Ve benzer bir çok şey...

Aksam oldu biraz kuran okuyayım dedim. Okuduğum bir ayette dikkatimi çeken bir kelimenin anlamı için meali açıp okuduğum da: tamda şöyle bir ayet okuduğumu farkettim. Diyordu ki onlar sağır dilsiz ve Kördürler inanmazlar(Allahu alem. Birkac yıl oldu anca bu kadar hatırlıyorum)
Bu ayeti okudugumda şok olmuştum. Çünki sanki o gün yasadim olay sonucunda Allah: sen ne yaparsan da inanmazlar der gibiydi.

Rüyamda ortam sanki mahşeri andırıyor gibiydi l. Boş bir arazide hava hafif karanlık elimde de bir kılıç vardı. Ve üzerinde siyah (katrandan cehennem) elbisesi Olan insanlar sıraya geçmişler ve gelenin boynuna kılıcı indiriyordum ve kafaları yere düşüyordu.sonra sıradaki kişi geliyor aynı şeyi yapiyordum.

vay be:eek::D

ama bence bizler teker teker degilde toplu ve organize olarak hareket etsek daha iyi olur diye düsünüyorum
birlikten kuvvet dogar, onlar nasil yalniz degilse bizlerde öyle olmamiz lazim evel Allah:)

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
ögleye dogru nesid bölümüne baktigimda aklima bisey geldi, hayir bisey insaAllah merak etmeyin:)
bir elektronik alet var onu yapabilirsen çarsilarda filan muzik oluyorya(türkiyede hiç çarsiya gitmedim ama fransada çarsilarda müzik açiyorlar) onlarin içine girip müzik yerine nesid filan açabilirsin, bir an bunu düsündümde çarsilarda jihad nesidleri filan çikiyormus:cool::)

A Çevrimdışı

ahmet ömer

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

akhi tamda böyle birşey benim başıma gelmişti islamı yeni öğrendiğim sıralarda bir tanıdığımın kamyonuyla uzun yolculuğa çıkmıştık aklımdan geçirmiştim ilerde bir ev vardı dedim şeriat olsa bu evde kumar oynansa kimin haberi olacak kırsal bir alan dedim tam o evin önünden geçerken duvarında Allahın dediği olur yazısını görmüştüm baya etkilenmiştim

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
@cem naman kardeşim madem şüpheye düşüyorsun o zaman Allah nurdur deme ... bişey kaybetmezsin ki ... Allah nurdur demek dogru mu değil mi bilmiyorum ama Islamiyette seni şüpheye düşüren şeyden uzak durmalısın. .. hep o tarz sorular soruyorsun sonunda kafayı yersin sana diyim ben

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kardeşler ortaokuldayken bu seda sayanın bir programında namaz kılan adam şeklinde bulut diye bi şey gösteriliyordu uzun uzun izledim, o zmaanlar izliyordum öyle şeyler :) ... Yav bunlar ne saçmalıyorlar gene deyip evden cıktım bir de ne göreyim o namaz kılan adam şeklindeki bulut karsımda gökyüzünde değil mi o_O o olaydan sonra bir sene boyunca cin , karanlık vs. korkusu hâsıl olmuştu :)
Aynısını bende gördüm akhi.
aksam üzeri çarşıdan eve dönüyordum. Ozamanlar islam-tr ile yeni tanışmıştım ve cihada gitmeyi aklıma koymuştum.neyse...
aksam eve dönerken aksam ezanı okundu. Ezan biteli 10-15 dk gecti ki gökyüzünde insan suretinde bir bulut kibleye doğru secde halinde gördüm.. şok olmuştum.....
basit telefonumla resmini çektim. Tabi cekene kadar bulutun baş kısmı biraz dağıldı

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Aynısını bende gördüm akhi.
aksam üzeri çarşıdan eve dönüyordum. Ozamanlar islam-tr ile yeni tanışmıştım ve cihada gitmeyi aklıma koymuştum.neyse...
aksam eve dönerken aksam ezanı okundu. Ezan biteli 10-15 dk gecti ki gökyüzünde insan suretinde bir bulut kibleye doğru secde halinde gördüm.. şok olmuştum.....
basit telefonumla resmini çektim. Tabi cekene kadar bulutun baş kısmı biraz dağıldı
Akhi bu bahsettiğim bulut yav bildigin gökyüzünü kaplayan bi buluttu öyle küçük bişey de deil ... bir adam rükuya eğilmiş başında sarığı var ... baya tırsmıştım :)
daha baska şeyler de oldu da aklıma geldikçe yazayım :)

Asadi Al-Islam At-Turki Çevrimdışı

Asadi Al-Islam At-Turki

Islam is true message of God
İslam-TR Üyesi
Müslümanım deyip sadece ağızdan çıkan sözle yetinen öyle kişiler görüyorum ki, benim durumum çok iyiymiş, helal olsun kendime diyorum. Daha sonra öyle inançlı öyle imanlı arkadaşlar görüyorum ki, benim daha çok yol almam gerek diyorum. Daha iyi bir yere gelmek için düşünüyorum sadece. Geçmişe bakınca ilerlemeler görüyorum belirgin olarak. Ama yine de istediğim gibi değil şuan.

Asadi Al-Islam At-Turki Çevrimdışı

Asadi Al-Islam At-Turki

Islam is true message of God
İslam-TR Üyesi
Rukye ne demek anlayamadım ?

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kardeşim kızgın bir anıma denk gelmişti , sende hakkını helal et ...
Benden yana hiçbir kardeşime hakkımı haram etmem ... kızgınlıgım saman alevi gibidir genelde ... öyle oluyor bazen :/