Mesele ateistler ise yaşadığım olayı okumalısınız bence
Bir gün facebookta ateistlerin grubuna üye olup tartışmaya başladım. Meğer ki ilk tartıştığım kişi site grup adminiymiş büyük baş ateist yani :kptmya:
Sonra Adnan oktarin kuranda ki mucizeler kitabından (kitap onun adına ama kitabta ki bilgileri araştırıp basan o değil, araştırmacılar) edindiğim bilgilerle o ateiste kuran ın bir insan tarafından yazilmadigina o Allah sözü olduğunu ispatlamaya çalıştım. Örneğiayın dünya etrafında ki izlediği yörünge=kuran da bunun kuru bir hurma dalı şeklinde olduğu anlatılıyor
2. Demirin oluşma ortamının dünya olmadığı ancak yüksek sıcaklık gerektiren yerler olduğunu, bununda güneş ve yıldızlarda mevcut olduğunu anlattım(bilimsel olarak)=kuran dan delil olarak ta "...Allahın demiri gökten(uzaydan) gönderdiğini ifade eden ayeti yazdım. Ve benzer bir çok şey...
Sonuç; büyük baş ateist cevap vermedi ve çıktı

Aksam oldu biraz kuran okuyayım dedim. Okuduğum bir ayette dikkatimi çeken bir kelimenin anlamı için meali açıp okuduğum da: tamda şöyle bir ayet okuduğumu farkettim. Diyordu ki onlar sağır dilsiz ve Kördürler inanmazlar(Allahu alem. Birkac yıl oldu anca bu kadar hatırlıyorum)
Bu ayeti okudugumda şok olmuştum. Çünki sanki o gün yasadim olay sonucunda Allah: sen ne yaparsan da inanmazlar der gibiydi.
O gece ayrıca bir rüya gördüm.
Rüyamda ortam sanki mahşeri andırıyor gibiydi l. Boş bir arazide hava hafif karanlık elimde de bir kılıç vardı. Ve üzerinde siyah (katrandan cehennem) elbisesi Olan insanlar sıraya geçmişler ve gelenin boynuna kılıcı indiriyordum ve kafaları yere düşüyordu.sonra sıradaki kişi geliyor aynı şeyi yapiyordum.