Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
herzamanda olmaz akhi insanlar usanir:hmmm: arada bir paylasim yapabilirim, ama ençok kendi yaptigim seyleri paylasmak istiyom, oda suan mümkün degil, yapinca "bunu ben yaptim" der paylasirim insaAllah:)
her zaman bekleriz :) güzel şeyler icad et öyle Paylaş ..valla hiç alınmana bakmam güzel icatlar yapmazsan eleştiri Oklarım hazırdır bilesin :kyfmyrn:

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Kim ne yapti @Ahmet_el_SivaSi akhime yine? Yine dertlenmis..

ufak bir yanlis anlasilma oldu bende eskisi gibi saçmaladim ama suan sorun filan yok:)
sen napiyosun akhim fazla konusmuyorsun, yorgunsan yat dinlen kiymetini bil yatamayanlar var :/

dertlenmiş mi :) valla gayet neşeli görünüyor :)
ben biraz bugun kızdırdım gerçi :D

hani sana demistimya dertli olsam dahi foruma yansitmam diye:hmmm:

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Caylar benden;) millettttt:D

a3XuoJoGGl8bcX-sDDPkGlfxOLHy_MlLCxkcbW5wJ0J8UV1oUePcea4zZTjqGTy_Bk4nutWgfjyENg0y=w343-h257-nc.jpeg

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ufak bir yanlis anlasilma oldu bende eskisi gibi saçmaladim ama suan sorun filan yok:)
sen napiyosun akhim fazla konusmuyorsun, yorgunsan yat dinlen kiymetini bil yatamayanlar var :/

hani sana demistimya dertli olsam dahi foruma yansitmam diye:hmmm:
Yok iyiyim elhamdulillah.. Sen niye uyuyamiyorsun?

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
akhi ... Ahmet --> Sivasli --> Kangal (güclü ve asil) --> Yigido (Yigit ve Mert) ...
Evet agir olmus :)
sonuçta kangal bir köpek çeşidi ... yani ben olsam şahsen cok kızardım. .kardeşimiz de değiştiğini göstermek için tepki vermeyecekyir ama bence hoş değil ...