Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herzamanda olmaz akhi insanlar usanir:hmmm: arada bir paylasim yapabilirim, ama ençok kendi yaptigim seyleri paylasmak istiyom, oda suan mümkün degil, yapinca "bunu ben yaptim" der paylasirim insaAllah
ufak bir yanlis anlasilma oldu bende eskisi gibi saçmaladim ama suan sorun filan yok
sen napiyosun akhim fazla konusmuyorsun, yorgunsan yat dinlen kiymetini bil yatamayanlar var :/
ufak bir yanlis anlasilma oldu bende eskisi gibi saçmaladim ama suan sorun filan yok
sen napiyosun akhim fazla konusmuyorsun, yorgunsan yat dinlen kiymetini bil yatamayanlar var :/
hani sana demistimya dertli olsam dahi foruma yansitmam diye:hmmm:
akhi bişey diyecem ama kusuruma bakma ... bazen espirilerin belki ağır olabiliyor. . yani alınganlıkla alakası yok ben olsam ben bile bu espiriye kızardım
sonuçta kangal bir köpek çeşidi ... yani ben olsam şahsen cok kızardım. .kardeşimiz de değiştiğini göstermek için tepki vermeyecekyir ama bence hoş değil ...
sonuçta kangal bir köpek çeşidi ... yani ben olsam şahsen cok kızardım. .kardeşimiz de değiştiğini göstermek için tepki vermeyecekyir ama bence hoş değil ...