Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
akhi ... Ahmet --> Sivasli --> Kangal (güclü ve asil) --> Yigido (Yigit ve Mert) ...
Evet agir olmus :)

akhi agir filan olmamis ama bazen gerçekten sınır tanimiyosun, bende üzülme diye bisey demiyom.
ama sende baya degisiklik oldu ve bu benide sasirtmadi degil o en son olaydan sonra:)

S Çevrimdışı

Süleyman Incek

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
akhi agir filan olmamis ama bazen gerçekten sınır tanimiyosun, bende üzülme diye bisey demiyom.
ama sende baya degisiklik oldu ve bu benide sasirtmadi degil o en son olaydan sonra:)
Akhi Insan sevdigine takilir ... bazen Senin limitlerini zorluyorum ki karsimda gittikce özgüveni yerine gelen bir kardesimiz olsun, ki hamd olsun bu böyle ...
Ama bak kangal asildir haaaaaa :harika:

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
valla kardeşim ben yalan söylemiycem cok kızdım kangal lafına ... şahsi değil bu .. bunı @Ahmet_el_SivaSi söylese ona da kızardım ... hatta tepeme cıktı diyebilirim suan sinirim ...
burda Nietzsche'nin üstinsanı ortaya çıksın diye ugrasmıyoruz özgüveni yerinde veya değil müslüman aktif bir birey olsun diye yardımcı oluyoruz kardeşimize. .. o uızden kimse kimsenin limitini zorlayamaz. . dün Sivaslı bugun Sivas kangalı yarın hav de bakayım a gelir , lakap gibi olur .. ve ben hiçbir kardeşime bunu yaptırmam ...

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
valla kardeşim ben yalan söylemiycem cok kızdım kangal lafına ... şahsi değil bu .. bunı @Ahmet_el_SivaSi söylese ona da kızardım ... hatta tepeme cıktı diyebilirim suan sinirim ...
burda Nietzsche'nin üstinsanı ortaya çıksın diye ugrasmıyoruz özgüveni yerinde veya değil müslüman aktif bir birey olsun diye yardımcı oluyoruz kardeşimize. .. o uızden kimse kimsenin limitini zorlayamaz. . dün Sivaslı bugun Sivas kangalı yarın hav de bakayım a gelir , lakap gibi olur .. ve ben hiçbir kardeşime bunu yaptırmam ...
Akhi kardes iyi niyetinden soylemis.Boyle konular uzadikca buyur.

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
KARDEŞLER LÜTFEN ŞAKA YAPARKEN HAYSİYET KIRICI ŞAKA YAPMAYALIM....
VE BEN KIM OLURSA OLSUN BIR KARDEŞİME BÖYLE ŞAKA YAPILIRSA KIZARIM ... ÖYLE YAĞMA YOK .. ÇOĞU ESPİRİDE EMPATİ YAPIYORUM BEN .. BANA YAPILINCA MORALİM BOZULACAK ESPİRİYİ BURDAN HIÇ BIR KARDEŞE YAPILAMSINI İSTMEEM

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Akhi kardes iyi niyetinden soylemis.Boyle konular uzadikca buyur.
akhi sende biliyorsun ki bir espiri sana yapıldı mı ses çıkarmazsan o ileride lakab bile olabilir üzerine. . ben empati yaparak söyledim. .. yoksa hepsi kardeşim benim

S Çevrimdışı

Süleyman Incek

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
kardes sen ne diyorsun ya ... Bak zorluyorsun birak bence .... Orda saka yaptik Ahmet de hos karsiladi ...
Kafir Nietzsche ne alaka ya ... Havlamak ne demek ya .... Konu nereye geldi ... Dün de böyle bir sinir krizi yasamistin galiba .... gercekten nereye geldi bu konu böyle :)

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
kardes sen ne diyorsun ya ... Bak zorluyorsun birak bence .... Orda saka yaptik Ahmet de hos karsiladi ...
üslubun edebe uygun değil bu bir
bana zorluyorsun tarzı konusma. .. Bu sitede herkes eşittir. .. @Abdulmuizz Fida hocama diyemediğin şeyi müslümanların en küçüğü dahi olsa bir başka kardeşe söyleyemezsin .. iyi veya kötü niyetli ol kimseye kangal iti diyemezsin .. @Ahmet_el_SivaSi hoş karsılar ben karsılamam ... daha da söz söylemiyeceğim. .
limitini zorluyorum ki biraz özgüvenin yerine gelsin(senin deyiminle ) .
selametle

S Çevrimdışı

Süleyman Incek

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
üslubun edebe uygun değil bu bir
bana zorluyorsun tarzı konusma. .. Bu sitede herkes eşittir. .. @Abdulmuizz Fida hocama diyemediğin şeyi müslümanların en küçüğü dahi olsa bir başka kardeşe söyleyemezsin .. iyi veya kötü niyetli ol kimseye kangal iti diyemezsin .. @Ahmet_el_SivaSi hoş karsılar ben karsılamam ... daha da söz söylemiyeceğim. .
limitini zorluyorum ki biraz özgüvenin yerine gelsin(senin deyiminle ) .
selametle
:D Allah beni güldürdügün icin seni de güldürsün :D

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
simdi olay ben olduguma göre bir açiklama yapayim:

@nereyeboyle akhininde hakli olan yerleri var bunu söyleyim, @Süleyman Incek akhininde iyi niyetle yaptigini hüsnü zan ile o sakayi yaptigini düsünüyorum, ne niyetle dedigini bilemiyorum ama Allahou alam
bence kisaca birbirimize lakab filan takmayalim, banada kisaca ahmet akhi deyin, ne sivasli olsun ne kangal olsun
sohbetin tadini kaçirmayalim, surda ne güzel konusuyoruz, birde süleyman akhi benim limitimi yillardir zaten zorladilar ve ben bu hale geldim, bari burda zorlamayinda rahat genne bir sohbet edek