Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Selamunaleykum akhiler

şaka konusunda biraz daha dikkat edelim akhiler

aksi takdirde konu silinecektir

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Essalumau aleykum ve rahmetullah akhi. Biz buralardayiz asil sen nerelerdesin? Usak'a gittin gideli bizleri unuttun o_O

Böyle bişey mümkün mü :) ne te giremiyorum uşak ta. Arasıra okumak için giriyordum ışte, ne bileyim konulara bakınca yeniler ağırlıkta da ondan şaşırdım.

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Böyle bişey mümkün mü :) ne te giremiyorum uşak ta. Arasıra okumak için giriyordum ışte, ne bileyim konulara bakınca yeniler ağırlıkta da ondan şaşırdım.
Baksana bize ne kadar yabancilastiysan selamimi bile almiyon :)

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Bu arada şuan beynim yandı vallahi. Mitolojik bilgilerle, (Türk, Mısır, Yunan, Sümer, Babil, Çin, İskandinav, Aztek kısacası hepsi) Kur'an, Hadis, İcma ve Kıyasları aynı anda düşününce işin içinden çıkamıyor insan. Tutan yanları fazla. Bazı uçuk teorilerin bile olabileceğini (Kayıp Kıtalar, Oyuk Dünya, Çoklu Evren, Rüya vs.) destekliyor deliller (Yani İslami kaynaklar) Ben mi boş şeylerle uğraşıyorum yoksa kafam mı yetmiyor anlamadım.

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
bir konuda alkol filandan bahseden bir kisi gördüm, özel günler filan, dedim bilerekmi soruyor yoksa gerçektenmi cahil, yani bilerek derken ya troll yada cevabi belli olan bir soruyu neden sorarki insan, sanki kapi kapi dolasip helal diyen birisini ariyorlar......

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Bu gece uyuyamadım,gözüme doğru dürüst uyku girmedi,yatakta kıvranıp durdum...
gece bulunduğum binanın karşısındaki bekçi bana telefon açtı(bazen kulubesne gider,onunla konuşur,sohbet ederim)binamızın bahçesine sürekli bir araba gelir, ..kattaki bayan iner ve arabaya biner,ve bir saat kaldıktan sonra çıkıp evine gider,eşide gececidir ve ben ne yapacağımı şaşırdım,şimdide gelmiş ne yapayım dedi,kalktım ve gittim,baktım araba ve içinde bir bayan var,camı sert vurup bir çık dedim,adam camı indirdi,kimsin ne yapıyorsun dedim,bina sakiniyim dedi,kaçıncı kat vb soruları sorup,baktım yalan atıyor,in dedim,adam geri basıp kaçtı,arkadan taş attım ama durmadı..velhasıl kardeşler,şuan canım sıkkın,pislik ve fuhuşat artık burnumuzun dibinde ve korkmadan yapılmaya başlandı....sabah gözüme uyku girmedi,ve erkenden dışarı çıktım,bu kadardamı demeden edemiyorum kendime...

AbdulFettah Çevrimdışı

AbdulFettah

94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
İslam-TR Üyesi
bir konuda alkol filandan bahseden bir kisi gördüm, özel günler filan, dedim bilerekmi soruyor yoksa gerçektenmi cahil, yani bilerek derken ya troll yada cevabi belli olan bir soruyu neden sorarki insan, sanki kapi kapi dolasip helal diyen birisini ariyorlar......
Ahi gerçekten cahilde olabilir.. :) belki haram oldugunu bilmiyordur ama bu kadar hüsn-ü zan fazla mı oldu acaba :)
geçenlerde biriside güzel kızalar cehenneme nasıl girer diye bir soru sormuştu yani onların cehenneme gitmesini bi nevi kabullenemiyordu, sorusundan böyle anladım, Foruma bu aralar tuhaf sorular sorulamaya başlandı, bu tür soruları sapıttıktan sonra banlanan üyeler soruyor gibime geliyor, artık bunu ip adresinden fln yönetim tespit eder inşeallah.

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Bu gece uyuyamadım,gözüme doğru dürüst uyku girmedi,yatakta kıvranıp durdum...
gece bulunduğum binanın karşısındaki bekçi bana telefon açtı(bazen kulubesne gider,onunla konuşur,sohbet ederim)binamızın bahçesine sürekli bir araba gelir, ..kattaki bayan iner ve arabaya biner,ve bir saat kaldıktan sonra çıkıp evine gider,eşide gececidir ve ben ne yapacağımı şaşırdım,şimdide gelmiş ne yapayım dedi,kalktım ve gittim,baktım araba ve içinde bir bayan var,camı sert vurup bir çık dedim,adam camı indirdi,kimsin ne yapıyorsun dedim,bina sakiniyim dedi,kaçıncı kat vb soruları sorup,baktım yalan atıyor,in dedim,adam geri basıp kaçtı,arkadan taş attım ama durmadı..velhasıl kardeşler,şuan canım sıkkın,pislik ve fuhuşat artık burnumuzun dibinde ve korkmadan yapılmaya başlandı....sabah gözüme uyku girmedi,ve erkenden dışarı çıktım,bu kadardamı demeden edemiyorum kendime...
Sen elinden geleni yapmışsın kardeşim. Vurdum duymaz bir tavır sergilememişsin. Allah svt razı olsun ve bizleri bü tür fuhşiyatlardan, pisliklerden, Allah'ın svt razı olmadığı Şeyler yapmaktan korusun. Âmin

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Sen elinden geleni yapmışsın kardeşim. Vurdum duymaz bir tavır sergilememişsin. Allah svt razı olsun ve bizleri bü tür fuhşiyatlardan, pisliklerden, Allah'ın svt razı olmadığı Şeyler yapmaktan korusun. Âmin
Ben ilk defa büyle br durumla karşılaştım,evet hep duyardım ama büyle rastlıyacağımı sanmazdım,adam inmedi,kapı kilitliydi,aksi taktirde kesinlikle işe kavga girecekti,ama belkide büylesi hayrlı oldu,bilemiyorum..en azından artık oralara gelme cesareti olmaz,ama pislik başka yerde devam edecektir...

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
selam aleykum

ben bir ara siyeri nebi diye bir kitap okumustum ama galiba baskada varmis, baksa varmis derken ben 1 tane siyer var zannediyordum
birde ben suan pdf olarak sahabelerin hayatini okuyorum orda 4 halifeden bahsetmiyor ve onlar için ayri bir kitap var diyor
peygamberimiz (sav) zamaninda ve ondan sonra yapilan savaslar ile ilgili bir siyer kitapi varmi
bilen kardesler varsa pdf olarak link verirse güzel olur : )

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
selam aleykum

ben bir ara siyeri nebi diye bir kitap okumustum ama galiba baskada varmis, baksa varmis derken ben 1 tane siyer var zannediyordum
birde ben suan pdf olarak sahabelerin hayatini okuyorum orda 4 halifeden bahsetmiyor ve onlar için ayri bir kitap var diyor
peygamberimiz (sav) zamaninda ve ondan sonra yapilan savaslar ile ilgili bir siyer kitapi varmi
bilen kardesler varsa pdf olarak link verirse güzel olur : )
http://www.islah.de/siret/sir00004.pdf

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi