Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
gülyarası artık aktif değil yaw malesef. eskiden çalışmalar oluyordu arasıra oda yok artık...

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ya şu hadis inkarcılarından ne kadar uzak dursamda genede gelip beni buluyorlar bıktım artık bunlardan sofilerin dergahına gidiyorum bunların yüzünden daha sevimli geliyorlar.

S Çevrimdışı

Süleyman Incek

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ya şu hadis inkarcılarından ne kadar uzak dursamda genede gelip beni buluyorlar bıktım artık bunlardan sofilerin dergahına gidiyorum bunların yüzünden daha sevimli geliyorlar.
Aynen akhi ... sofiler de bana daha sevimli geliyor ... bidat-ehli ama en azından adamlarda iman lezzeti var ... inkarcı zındıklar kuduz köpek gibi etrafa saldırıyor ..

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Hamd olsun ... biraz üzgünüm ... Istanbula hicret etmeliyim diye dert edindim kaç gündür ... insan ilim ve takva ehli yanında bir başka oluyor ya ...

yanlis anlamadiysam ilim ve takva ehlinin yaninda bulunup ilim ögreniyorsun, dogrumu akhi:)

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Istanbul'daki ortamım öyle ... ama gurbet'de öyle değil be akhim ....

akhi kusura bakma bi isim çikti geç cevap yaziyom^^

hayirlisi akhi, ben bir seferinde arap camisine gitmistim, ordaki cemaat farkli namaz kiliyordu, ilk kez böyle birsey görüyordum:)
merak ettim bu hangi mezhep neden öyle kiliyorlar diye, arap camisinde yasli bir türk amca buldum ve sorularimi ona sormustum bana dediki"onlar maliki biz hanefiyiz ben burdayim ama kendi mezhebime göre kilarim, onlarinkide dogru benimkide" galiba böyle birsey demisti:hmmm:

birde sorumu camiden arap kardeslere sormayi istedim ve basladim, biri bana dediki filan kisi daha iyi bilir ona git, ona gidince oda ayni seyi farkli birisi için söyledi, böyle 3-6 kisiyi gördüm en sonunda temiz ve güler yüzlü bir siyahi kardes bana istedigim cevabi verdi ve beni bu konuda aydinlatti elhamdülillah..

böylesi kardesleri bulduguma çok sevindim fakat çok geç buldum, daha önce bulsaydim onlardan çok sey ögrenebilirdim:(
simdi yakinda türkiyeye geliyoruz ordada böylesi güler yüzlü mümin kardesler bulabilecekmiyim bilemiyom, insaAllah bulurum

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
S Çevrimdışı

Seyyid Talha bin Asım

Sen neden korkuyorsun ölmek varken kaderde?!.
Banned

Aynen akhi ... sofiler de bana daha sevimli geliyor ... bidat-ehli ama en azından adamlarda iman lezzeti var ... inkarcı zındıklar kuduz köpek gibi etrafa saldırıyor ..

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Aman diyeyim ben onların arasından kendimi zor attım dışarıya. Küfür tek millettir. Sofi'si, Mealci'si, Nusayri'si, Dürzi'si fark etmez. Sonunda menhecten sapmışlardır hepsi.

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

S Çevrimdışı

Seyyid Talha bin Asım

Sen neden korkuyorsun ölmek varken kaderde?!.
Banned
E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Akhilerde bir durgunluk var birkaç gündür ... hayırdır inşaAllah
Akhi sana birşey sorabilir miyim? A.Yolcu hocayla konuştuğunu yazmıştın bu hakimiyet mevzusu hakkında ne gibi deliller sundu merak ettim. Video'da söylediklerinden farklı birşeyier anlattı demiştin..

S Çevrimdışı

Süleyman Incek

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Akhi sana birşey sorabilir miyim? A.Yolcu hocayla konuştuğunu yazmıştın bu hakimiyet mevzusu hakkında ne gibi deliller sundu merak ettim. Video'da söylediklerinden farklı birşeyier anlattı demiştin..
Yok akhi onunlan direk konuşmuşluğum yok ki zaten böyle birşey yazmadım ...
Ama ona yakın olan ilim ehlinden dinledim ... onlar bu görüşüne katılmıyor ama benim bu konuda kötü tavrımı düzeltmeme neden olan bilgiler edindim ... yani hocanın bi avama anlatış şekli var birde ilim ehline ... o yüzden yanlış, hırçın ve cahilce laflar söyleyebiliyoruz .... Allah affetsin ...

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Geçen gün ağzı gevşek birinin ağzına yumruğu çaktım,dudağı patladı dürzünün şaka yapıyorum diyor,o günden beri konuşmuyor benle :) şu dayağın gözünü seveyim :)