Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Allahcc razı olsun kardeşim..Bizde ciddi bir sıkıntı yok elhamdulillah..yanlız surda olan esnaf kardeşlerimizde sıkıntı büyük,çünkü bir aydır işe gidemiyorlar ve dükkanları kapalı,yasak bölge orası...maddi boyutu büyle..
manevi boyutu ise..zaten alıştık abem,mücadelenin ruhuna uygun olarak hayat devam etmekte....
Öncelikle iyi olduğuna sevindim Rabbim oradaki mazlumları korusun. Durum hakkındaki gözlemlerin (yorumların) nelerdir bu olaylar sence nasıl sonlanır daha ne kadar sürer

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
  • Dua et
Tepkiler: HCT
H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Öncelikle iyi olduğuna sevindim Rabbim oradaki mazlumları korusun. Durum hakkındaki gözlemlerin (yorumların) nelerdir bu olaylar sence nasıl sonlanır daha ne kadar sürer
Allahcc razı olsun kardeşim...
Bu olayların bitmesi için devletinde ve muvahhid müslümanların yapması gerekenler var...
Devlet bu olayların başından sonuna kadar suçludur,çünkü çözüm süreci adına bölgeyi adeta pkkya teslim etti ve silahlanmasına göz yumdu,müslümanları kurban olarak pkknın önüne sürdü veya kurbanlık olmasına süreç adına sessiz kaldı(6-8 ekim katliamındaki sessizlik)sade vatandaş bile pkknın silahlanıp bölgede devleştiğini farketti ama devlet adeta bunu görmemek için başını kuma gömdü ve işte bu gün surdaki durum bunun meyvesidir..devlet vatandaşına sahib çıkmıyor ve adeta halk pkknın kucağına itiliyor,bakmayın tv lerdekii haberlere,alan ayrı,haberler ayrıdır..düşününki bir kaç mahalleye devlet aylardır gremiyor,bunun izahı varmı,işte süreç pkkyı bu hale getirdi....
Devlet dediğimiz yapı,pkkyı bitirmek istemiyor,isteseydi durum bu şekilde olmazdı..20 tane soytarı eline keleş alıp halka kepenk kapattırıyorsa ve devlet buna müdahale etmiyorsa,oynanan tiyatro büyük,amaç çok farklıdır...kedi fare oyunu oynanıyor,millete tribünlerden maç seyrettiriliyor...
ne zamn sonlanır dersen,birileri isterse 5 günde biter,ama bitmemesini isteyen o kadar çok aktör varki......akan kanların özerinden hadsiz hesaplar var ve herkesin bu hesaplarda karı var..kurbanlıklarda biz müslümanlar ve mazlum halk ve ayrıca cahil ve kandırılmış militanlaşmış ahmaklardır..

müslümanlara gelince,herkesine elini taşın altına koyup,aradaki sorunları bir kenara bırakıp,pkk kafirine karşı dik bir duruş sergilemesi ve sahaya inmesi gerekiyor...pkk sahada olduğu için ve güç olarak durduğu için halk onlardan korktuğu için peşlerinden gidiyor(büyük çoğunluk)alternatif bir müslüman topluluk çıkıp sahaya inerse,bu denge değişecektir...tüm islami kesimlerin(cihad ruhunu taşıyanları kast ediyorum)bir araya gelmesi gerekiyor..

ya bir araya gelecekler,mücadele edecekler,yada pkk ile tek başlarına karşı karşıya gelecekler,o zaman her şey çok zor olur.

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Allaha yemin ederim ki zillet artık boynumu kırdı binaenaleyh iyi biliyorum ki zeytin dallarını ayaklarımın altına almadıkça zilletin her zerresini nefesimin sonuna kadar hissedeceğim ve yine iyi biliyorum ki izzetin ve şerefin yolu Allah ve rasulunun yolu ondan sonra gelen hayırlı ümmetin yolu kendilerine islamı şiar edinenlerin yolu ve reformistlerden modernistlerden gelenekcilerden arınmış tertemiz ilk hali olan islamın yolu istikamet üzere olan yol Vallahi bu yol Şam ehlinide kurtarır muhammed sav in topraklarınıda kurtarır zillettende kurtarır ama bu yolu yıktılar bu yola girdiler önce ona yorumlar katıp tahrip etmeye çalıştılar sonrada yenilikler katıp sözde zaman ve teknoloji farkı devir değişti deyip sözde modern islamı ilan ettiler bizleri de zillete mahkum ettiler ama bilinki kıyamete dek istikametin yolu hiçbir zaman değişmeyecek sizler ise her cikardiginiz bir yenilik ile yalnız 73 fırkadan biri olacaksınız ama tevhid ve ehli sunnet adı her zaman aynı kalacak

H Çevrimdışı

Horasani

اعيدوا إلى الحق سلطانه
İslam-TR Üyesi
... temin edin kısmına kızdıysanız kusura bakmayın.bu siteyi hedef yapacak mesaj şimdiye kadar atmamaya çalıştım atmam da inşaallah.biraz öfkeliydim bu yüzden şakanın ayarı kaçmış olabilir.sen ne ayaksin mesajınıza da biraz alındım

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
... temin edin kısmına kızdıysanız kusura bakmayın.bu siteyi hedef yapacak mesaj şimdiye kadar atmamaya çalıştım atmam da inşaallah.biraz öfkeliydim bu yüzden şakanın ayarı kaçmış olabilir.sen ne ayaksin mesajınıza da biraz alındım

senin keyfinin öfkelenmesi yüzünden sitenin kapanmasina gözmü yummam gerek. Özrün kabahatinden beter.

Allahim cahillerden sana siginiriz.

HCT Çevrimdışı

HCT

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bu insanlar sokakları boşaltıp evlerine korkup saklandıkça benim dışarı çıkıp avaz avaz bağırasım geliyor ya, neyse..

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Tranwayda ayakkabımin ucuna bir turist bastı ve arkasını döndü telaşlı,yüksek bir sesle "I'm sorry, I'm sorry, I'm sorry" (uzgünüm, cok uzgünüm) dedi. Bugunde bir müslüman kardes seccede iken başımi eziyordu nerdeyse ve dönüp arkasına bile bakmadı...Halimizin izahi...

Ş Çevrimdışı

Şeker Kız

Üye
İslam-TR Üyesi
Vay be Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü aylık 100 bin TL maaş alıyormuş. Sabahın köründe kalkıp köle gibi oy kullanan işçi bu parayı kazanmak için 6.5 yıl çalışması lazım.

Daha Korkunç olanı da , Gecekonduda yaşayan İnsanların Saraylarda oturanı Alkışlaması,

Bir taraf “açlık, yoksulluk, ezilen” diyor Allah diyemiyor, diğer taraf “Allah, din, iman” diyor açlık, yoksulluk, emek diyemiyor.

Emeğin hakkı Allah’ın hakkıdır.

Yoksula vermek Allah’a vermektir.

Emeği sömürmek Kur’an’a göre en büyük günah olup Allah’a şirk koşmak demektir.

“Öksüzü korumadan”, “yoksulun yanında olmadan” İslam mı olur sanıyorsunuz?

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Daha Korkunç olanı da , Gecekonduda yaşayan İnsanların Saraylarda oturanı Alkışlaması,

Bir taraf “açlık, yoksulluk, ezilen” diyor Allah diyemiyor, diğer taraf “Allah, din, iman” diyor açlık, yoksulluk, emek diyemiyor.

Emeğin hakkı Allah’ın hakkıdır.

Yoksula vermek Allah’a vermektir.

Emeği sömürmek Kur’an’a göre en büyük günah olup Allah’a şirk koşmak demektir.

“Öksüzü korumadan”, “yoksulun yanında olmadan” İslam mı olur sanıyorsunuz?
Bay ihsan eliacik emegin somurulmesi nasil şirk oluyor ?