Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Ebu Muhammed Eymen Çevrimdışı

Ebu Muhammed Eymen

Bir adım öteside, Bin adım öteside toprak..
Frm. Yöneticisi
bu gerçekleri öğrenmeden önce daha mutluydum dediniz. öğrendikten sonra ne gibi değişiklikler oldu?

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
bu gerçekleri öğrenmeden önce daha mutluydum dediniz. öğrendikten sonra ne gibi değişiklikler oldu?

Şöyle şimdi, yani mesela böyle ustuste okumalar hani bir yere kadar bilgi anlaminda iyi.
Mesela rukye nedir burada ogrendim ben ama yeni değil yani forum konularını okurken.

Fakat oncesinde acikcasi en son ne zaman cinler uzerine konuşuldu arkadas cevremce hiç hatirlamiyorum. Aile icinde ise gundem olduğunu da hic hatirlamiyorum.
Bir tek nazim kibrisi idi yanlış değilse büyük cinlerle hasir neşir vs diye duymus idin evvelden.
Ama hic gundemim de yoktu.

Ya ben daha dürüstçe soyleyeyim
Karabasan mevzusu var ya hani oyle oldugu zamanlarda bile cok takili kalan biri degilim felak nas okur hatta aklima cin degil uyku felci diye yerlestirmisligim var.

Ama şimdi oku oku oku
Basim agrisa cin mi
Ruyalarima bakiyorum ben bitmisim zaten.

Demek istediğim vesvese sahibi bir insan degilken insani vesvese sahibi yapiyor.

Yani bu cinlerin insanlarla alip veremediği ne o zaman.

Yani hic mi iyi cin yok.
Ve yahut kucuk cocuklar mesela.
Onlardan istenen ne ?
Kafamda oturtamadığım seyler,muallak olan kafama takılır.

Ebu Muhammed Eymen

Frm. Yöneticisi
Şöyle şimdi, yani mesela böyle ustuste okumalar hani bir yere kadar bilgi anlaminda iyi.
Mesela rukye nedir burada ogrendim ben ama yeni değil yani forum konularını okurken.

Fakat oncesinde acikcasi en son ne zaman cinler uzerine konuşuldu arkadas cevremce hiç hatirlamiyorum. Aile icinde ise gundem olduğunu da hic hatirlamiyorum.
Bir tek nazim kibrisi idi yanlış değilse büyük cinlerle hasir neşir vs diye duymus idin evvelden.
Ama hic gundemim de yoktu.

Ya ben daha dürüstçe soyleyeyim
Karabasan mevzusu var ya hani oyle oldugu zamanlarda bile cok takili kalan biri degilim felak nas okur hatta aklima cin degil uyku felci diye yerlestirmisligim var.

Ama şimdi oku oku oku
Basim agrisa cin mi
Ruyalarima bakiyorum ben bitmisim zaten.

Demek istediğim vesvese sahibi bir insan degilken insani vesvese sahibi yapiyor.

Yani bu cinlerin insanlarla alip veremediği ne o zaman.

Yani hic mi iyi cin yok.
Ve yahut kucuk cocuklar mesela.
Onlardan istenen ne ?
Kafamda oturtamadığım seyler,muallak olan kafama takılır.

Tabiki müslüman mümin cinler var Allah'ın izni ile Müslümanlara yardım da ediyorlar.

Küçük çocuklara evet musallat olabilirler. Genellikle anne baba da sıkıntı musallat varsa ufak coxuklara da bulaşırlar oynamayı alay etmeyi korkutmayı severler. Tabi korunma yolları var. Eğer bunları aksatmadan yaparsak biiznillah yaklaşamazlar

Sizde bir sıkıntı var diye söylemiyorum. Ama rukye olmanızda fayda var. Size bir kardeş tavsiyesi

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Tabiki müslüman mümin cinler var Allah'ın izni ile Müslümanlara yardım da ediyorlar.

Küçük çocuklara evet musallat olabilirler. Genellikle anne baba da sıkıntı musallat varsa ufak coxuklara da bulaşırlar oynamayı alay etmeyi korkutmayı severler. Tabi korunma yolları var. Eğer bunları aksatmadan yaparsak biiznillah yaklaşamazlar

Sizde bir sıkıntı var diye söylemiyorum. Ama rukye olmanızda fayda var. Size bir kardeş tavsiyesi

Rukye yaptircam zaten o bellegime kazındı:))

E peki mesela kişi de sıkıntı varsa ama kişi bunun farkinda değilse o zaman ne oluyor?

Ebu Muhammed Eymen

Frm. Yöneticisi
Çok normal hastaların çoğu daha sonradan gelmek istemiyor. Ona bol bol nasihat et rukye olması için ikna etmeye çalış üZerine düş inşaAllah

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bana ıslamı anlattıklarında mücadele etmenın en buyuk amel olduğunu farkettım anlatanlara seslendim hadı İSlam için ayağa kalkıp ALLAH ıcın mücadele edelım.Cogu ya kaçtılar ya yuzcevırdıler yada sustular.Sahı neyın pesındesınız ? dıye dusundugumu vurguladım.
Bır sessızlık bır caresızlık hakım
Oysa herseyın rabbının ALLAH olduğunu bana belletenler bunu çoktan unutmuslar.

L Çevrimdışı

LoRy

İslamicState - Genç Mucit - Şair yazar
İslam-TR Üyesi
bir imam varmıştı maaşını aldıktan sonra namaz kıldırmaya gitmiş. parasını da ceketinin iç cebine koymuş. Vaaz verirken cemaate "iman müslümanın aha tam şurasındadır dyerek elini kalbinin üstüne koyuyor bu arada da parasını yoklarmış. Bunu sık sık tekrarlayan imam paranın ceketinin cebinde olmadığını farkendince şöyle dermiş

"Müslümanın imanı buralarda bir yerlerde olabilir iyi bakın etrafa"

buda böyle bir anımdı babam daha iyi anlatırdı

L Çevrimdışı

LoRy

İslamicState - Genç Mucit - Şair yazar
İslam-TR Üyesi
gafam yanıyo

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Ebu Muhammed Eymen akhi paylasimlarin icin Allah razi olsun
Bunlari nerden biliyosun merak ettim

Ne yazikki babamda bunlar var : (
20 küsür sene doktorlar bisey yapamadi suanki durumu ise hala kotu

HCT Çevrimdışı

HCT

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Sıkılmaya başladım şu cin muhabbetinden. Az daha sürerse forum kendince viral yapıyor diyeceğim

Ebu Muhammed Eymen

Frm. Yöneticisi