Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

S Çevrimdışı

Salim Suheyb

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Niye bilmiyorum hiç bu kadar kendimi yorgun hissetmemistim.
Oyle bıkkın, oyle soğuk, oyle kopuk.
Oyle heryerde ne cok insan var cinsinden bir kaçış.
İçime kapandıkça daha bir ölü.
Bazen her sey daha bir rutin.
Döngüyü kirsam bile daha da bir bezgin.

şiir güzelmiş

caiz olsaydı rapçi ol derdim.

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Çağımızla beraber putlarında şekilleri değişti artık. Ele kola gelmeyen, helvadan, kumdan, taştan olmayan putcuklar türedi. Mevdudi (rahimullah) 'in dediği gibi en büyük put kendi nefsidir insanın ve o nefis hele hele moda diye bir puta taparsa geçen yıl dar paça, bu yıl kısa paça, gelecek yılda ne giyeceğine putu karar verir...

Son düzenleme:
O Çevrimdışı

ogrencitalebe

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bazı mesaj atan arkadaşlar N.Hatipoğluğla ilgili alay eder mesajlar atmışlar.Bu çeşit davetçilerle alay etmek (hataları bir çok da olsa) doğru değildir,hele ki islam-tr isimli adı islam olan bir sitede hiç yakışık almaz.

HCT Çevrimdışı

HCT

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bazı mesaj atan arkadaşlar N.Hatipoğluğla ilgili alay eder mesajlar atmışlar.Bu çeşit davetçilerle alay etmek (hataları bir çok da olsa) doğru değildir,hele ki islam-tr isimli adı islam olan bir sitede hiç yakışık almaz.

Asıl bize yakışır ! 3 senedir bu forumdasın hala anlamadın mı?

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi

Ama ilgili zata, ilim talebesi ve davetci gibi tanımlamalar doğru değil.

O Çevrimdışı

ogrencitalebe

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Ama ilgili zata, ilim talebesi ve davetci gibi tanımlamalar doğru değil.
Bu akşam türbanın altına nasıl saçımı topuz yapmalıyım diye soru geldi adama.Ne olacaktı halkın ilmi seviyesi bu kadar demek ki.Oda kendince cevaplıyor bazen doğru bazen yanlış.Olay bu değil olay alay etmenin yanlış olması.Din ciddiyet istiyor.Eleştri ayrı alay etmek ayrı.

HCT Çevrimdışı

HCT

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bizim şahıslarla işimiz olmaz, bugün adı nihat olur yarın mehmet. Bahsi geçen şahsın kendisi değil, İslam adına anlattıkları, yaptıklarıdır. Ve her kim İslam'ı olduğundan farklı anlatıyorsa -ki davetçi diyorsunuz ben parayla çalışan hiç bir İslam davetçisi görmedim- müslümanlar onlarla alayda eder hakarette eder.

(Ah işte bugün imkan yok olsa "keşke alay etseler di" derler)

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Bu akşam türbanın altına nasıl saçımı topuz yapmalıyım diye soru geldi adama.Ne olacaktı halkın ilmi seviyesi bu kadar demek ki.Oda kendince cevaplıyor bazen doğru bazen yanlış.Olay bu değil olay alay etmenin yanlış olması.Din ciddiyet istiyor.Eleştri ayrı alay etmek ayrı.
Halkin ilmi seviyesini asagiya çeken bizzat onlar.

O Çevrimdışı

ogrencitalebe

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bizim şahıslarla işimiz olmaz, bugün adı nihat olur yarın mehmet. Bahsi geçen şahsın kendisi değil, İslam adına anlattıkları, yaptıklarıdır. Ve her kim İslam'ı olduğundan farklı anlatıyorsa -ki davetçi diyorsunuz ben parayla çalışan hiç bir İslam davetçisi görmedim- müslümanlar onlarla alayda eder hakarette eder.

(Ah işte bugün imkan yok olsa "keşke alay etseler di" derler)
İslam adına yaptıklarını eleştriceksen ilmi ciddiyetle eleştireceksin !Bu adamı tekfir etmediysen eğer kardeşinle alay etmen sana haramdır.

HCT Çevrimdışı

HCT

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ya sabr.. Çok seviyorsunuz hemen tekfir kelimesini ayyuka çıkartmayı. Ehl-i bidaya kardeş demekten Allah'a sığınırım.

O Çevrimdışı

ogrencitalebe

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Ehli bida'ya kardeş demekten Allah subhanehu ve teala'ya mı sığınırsın ?Allah subhanehu ve teala mü'min'leri kardeş kılmadı mı ?Kafir olmadıkça kardeşiz...Eğer bu görüşüne devam edersen bizzat kendin ehli bid'a'nın yapacağı bir işi yapmış olacaksın..."Birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız"Hadisi de varken...Vallahi müslümanlara hatalarından dolayı sırt dönmen ve kendi içine kapanıp onlara güzellikle davet vermek yerine alay etmen,itmen kakman ne sana fayda sağlar ne İslam'a.