Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

E Çevrimdışı

Ebu Huzeyfe eş Şami

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Siteden bır kac akhım hakkımda zann besleyıp bana karsı bır tavır takınmışlar.
Ve nedenı ıse sureklı cevap yazıp konu mesaj paylaşmam ımıs araştırmadan bır paylaşım genelde yapmam da konuşmamda.
ALLAH zulcelalı vel ıkram sahıdımdır
bır hatam oldu ıse ALLAH affetsın.
Kımsenın kalbını kırmak degıl nıyetım doğruları beraber öğrenmekti.
Paylastıgım her mesaj ve konumda ALLAH azze ve celle ve rasulallahın ashabın dışına çıkmamaya gayret edıp
bu denlı doğrultuda bıldıklerımle bılgı vermeye calıstım
ALLAH zulcelalı vel ıkram katılan katılmayan yanlışlarımızı söyleyen doğruları gösteren tum kardeslerımı ve benı hayırla mükâfatlandırsın
ALLAH için sizi seviyorum bu kadar zaman güzel ve hayırla vakıt gecırdık Rabbım razı olsun bızden ve neslımızden

Bizi kendısıne her daım kulluk ve ıtaat eden kullarından ıhsan eylesın.

Kımseyı daha fazla zanna düşürmeden susmayı tercıh edıyorum.
ALLAH celle celaluhu verdıgımız kararlarda hayır ve bereket ıhsan eylesın.
Fİ EMANİLLAH
SElamun aleykum ve rahmetullahı ve berakat.
sen bize lazimsin akhi

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Acaba bu tekfirciler (ebu hanzala tayfası) evlerinde mum mu yakıyorlar? Yada elektrik sözleşmesi yaparken maddelere çizik atınca sözleşmenin altına kabul ediyorum demeleri imzaları geçersiz mi oluyor? yoksa o hastalıklı kalblerini mi rahatlatıyorlar? Ehliyetlerini EGM'den değilde direk matbaadan mı alıyorlar bu hastalıklı kişiler. Gerçekten çok merak ediyorum...

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Siteden bır kac akhım hakkımda zann besleyıp bana karsı bır tavır takınmışlar.
Ve nedenı ıse sureklı cevap yazıp konu mesaj paylaşmam ımıs araştırmadan bır paylaşım genelde yapmam da konuşmamda.
ALLAH zulcelalı vel ıkram sahıdımdır
bır hatam oldu ıse ALLAH affetsın.
Kımsenın kalbını kırmak degıl nıyetım doğruları beraber öğrenmekti.
Paylastıgım her mesaj ve konumda ALLAH azze ve celle ve rasulallahın ashabın dışına çıkmamaya gayret edıp
bu denlı doğrultuda bıldıklerımle bılgı vermeye calıstım
ALLAH zulcelalı vel ıkram katılan katılmayan yanlışlarımızı söyleyen doğruları gösteren tum kardeslerımı ve benı hayırla mükâfatlandırsın
ALLAH için sizi seviyorum bu kadar zaman güzel ve hayırla vakıt gecırdık Rabbım razı olsun bızden ve neslımızden

Bizi kendısıne her daım kulluk ve ıtaat eden kullarından ıhsan eylesın.

Kımseyı daha fazla zanna düşürmeden susmayı tercıh edıyorum.
ALLAH celle celaluhu verdıgımız kararlarda hayır ve bereket ıhsan eylesın.
Fİ EMANİLLAH
SElamun aleykum ve rahmetullahı ve berakat.
Jundullah kardeşim yanlış bişey yapsan adminler uyarırdı ki yanlış bir hareketini görmedik. Aksine cepheden haberler paylaşıp bizi bilgilendiriyorsun ve genel olarak faydalı şeyler paylaşıyorsun. İnşaAllah paylaşımlarına devam et.Rabbim ecrini versin...

Son düzenleme:
Ebu Hayseme Çevrimdışı

Ebu Hayseme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Forumda o her yarım dakikaya bir bildirim gelme olayının müezzinin Allahu Ekber demesiyle bıçak gibi kesilmesi, nasıl söylesem çok ģarip oluyor. Çok kötü bir durum. Gerçi hepimiz farklı farklı şehirlerde yaşadığımıza göre ben bu olayı ona yoruyorum.

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
O değilde ramazanın son haftasına geldik diye insanlar çok şükür bu ramazanıda atlattık bitti bitti bir şey kalmadı diyor ben ise hâlâ ramazan gerçek manada nedir diye düşünüyorum bildiğim bizden öncekilere oruç yazıldığı için bizede yazıldı gelenekçiler ise fakirlerin halini anlamamız için oruç tuttuğunu sanıyor. Vel hasıl oruç tutmama rağmen bu ramazandada bir şey anlamadım maalesef bir daha ki ramazana inşeAllah yaşayalım

Ebu Hayseme Çevrimdışı

Ebu Hayseme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
O değilde ramazanın son haftasına geldik diye insanlar çok şükür bu ramazanıda atlattık bitti bitti bir şey kalmadı diyor ben ise hâlâ ramazan gerçek manada nedir diye düşünüyorum bildiğim bizden öncekilere oruç yazıldığı için bizede yazıldı gelenekçiler ise fakirlerin halini anlamamız için oruç tuttuğunu sanıyor. Vel hasıl oruç tutmama rağmen bu ramazandada bir şey anlamadım maalesef bir daha ki ramazana inşeAllah yaşayalım

Ben de çok boş geçirdim yav. Allah affetsin bizi. Bir sonraki Ramazan daha iyi geçer inşaAllah.

L Çevrimdışı

LoRy

İslamicState - Genç Mucit - Şair yazar
İslam-TR Üyesi
Gidenle gidilmiyor