Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

y0lcu34 HARİCİSİ Çevrimdışı

y0lcu34 HARİCİSİ

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Acaba bu tekfirciler (ebu hanzala tayfası) evlerinde mum mu yakıyorlar? Yada elektrik sözleşmesi yaparken maddelere çizik atınca sözleşmenin altına kabul ediyorum demeleri imzaları geçersiz mi oluyor? yoksa o hastalıklı kalblerini mi rahatlatıyorlar? Ehliyetlerini EGM'den değilde direk matbaadan mı alıyorlar bu hastalıklı kişiler. Gerçekten çok merak ediyorum...

Hanefi fıkhında da böyle geçiyor kardeş. Kişi kağıda küfür sözü yazarsa, küfür sözüne mühür basarsa vs. küfre girer şeklinde. Bu vakıaya ne kadar uygundur ona ilmim yetmez. Yazının hükmü şer'an muteberdir. Telfizi dahi caiz görmeyen koyu bir hanefi kardeş baya bir delil sıralamıştı konu hakkında.

Abu Ubayda Çevrimdışı

Abu Ubayda

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Nihat Hatipoğlu'nu hiç sevmem. Halkın cahilliğinden faydalanan kapitalist birisi. Güzel para kaldırıyor . Lakin alay konusu ap ayrı bir şey.

Allah svt , Musa'ya Firavun'la konuşurken yumuşak olmasını söyledi. Firavun'a karşı bile konuşulurken yumuşak konuşulması emredildi. Tebliğ yapacaksak öncelikli hedeflerimiz kendine müslümanım deyip ibadetlerini yapan lakin müşrik olan kişilerden başlamalıyız. Çünkü kendi hatalarını farkedip düzeltebilirler.

L Çevrimdışı

LoRy

İslamicState - Genç Mucit - Şair yazar
İslam-TR Üyesi
Sevenler sevilmiyor

L Çevrimdışı

LoRy

İslam-TR Üyesi
ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında

L Çevrimdışı

LoRy

İslam-TR Üyesi
Editör oldum da sayfaya daha pek fazla bir şey yapmadım mahcubiyet

L Çevrimdışı

LoRy

İslam-TR Üyesi
insan kadar nankörünü bahsettiğiniz kedilerde bile görmedim

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kitabı indiren, bulutları yürüten, hesapları çarçabuk gören, orduları bozguna uğratan Allah'ım! muhammed sallallahu aleyhi vesellemin Ummetınin uzerıne üşüşmüş olan İSLAMİN üzerine uşuşmuş olan sana düşman olanları bozguna uğrat ve darmadağın et

AMİN

13512193_1002313969888327_5511654757545626255_n.jpg

13510807_1000887416697649_289505781724122201_n.jpg

L Çevrimdışı

LoRy

İslam-TR Üyesi
bu yol dikenlidir ayağını seven gelmesin reis