Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Fada Çevrimdışı

Fada

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
"aksayan bir şey örtüyor
yüreğimin kabzasını
olmadık sesler geliyor radyodan
beynimde korkunç bir vida olarak"

"sevinçler artırmışım çiçekli
ve çiçeksiz bütün dağlardan.
Sarhoşken bağrıma akıtılan yıldızlar
özümü çekip ayırmış avuntulardan."

"aklıma suyun intiharı geliyordu hep
şelale deyince
divaneliği söylüyordum."

Fada Çevrimdışı

Fada

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
"Yüz defa, elime bir bıçak alıp sıkışan yüreğimi soluklandıracaktım. Aşırı koşturulmaktan korkunç biçimde hararetlenince içgüdüsel olarak damarlarını ısıran ve böylece soluklanan safkan atlardan söz edilir. Çoğunlukla kendimi duyumsayışım böyledir, bir kan damarı açmak istiyorum, bana sonsuz özgürlüğü bu verecek."

doğum anında bir bebek akciğerlerine hızla dolan oksijenin yakıcılığıyla, nasıl bir acıyla çığlık çığlığa ağlıyorsa, işte aynen öyle bir acı çektim bugün.
on dokuz oldum sevgili forum ahalisi. ve beni yine sadece annem anladı. usulca yanıma sokulup, "büyüdüğünün daha yeni mi farkına vardın?" diye sordu. zihnimdeki depreme karşın yüzüm buruk bir gülümsemeyle ve devrilen gözlerle karşılık verdi ona.
"ayrıntıları düşünmekten ölemiyorum! dilimde sebat ve bıkkınlığın kavgasından başka bir şey yok." bugün kurduğum cümlelerden ikisi oldu. bu cümleleri ne zaman, hangi kitaplardan alıp kuşandığımı bilmiyorum.

piyanist ve epey de duygusal eski bir dostum yüzüme uzun uzun bakıp, "sen araf gibisin zeyneb" demişti. babam da "ya siyah ya beyaz oluyorsun. hayatı bu kadar izlemeyi bırak. herkes nasıl yaşıyorsa öyle yaşa" diye azarlamıştı bir keresinde. çelişkili, çelişkisiz.
hem sonra babam özür de dilemişti.

son altı ay içinde hayat akışına dair üzerime zımbalanan tüm planları tamamıyla değiştirecek kararlar aldım. bütün soyut melekeleri alçıya aldık. ben ve yeni kırmızı çizgilerim. ve ben bundan böyle kimseye bana kendini tanıtma fırsatı vermeyeceğim.
ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin önünden her geçişimde, oradan herhangi biriyle etrafımdaki insanlardan daha iyi anlaşabileceğimi düşünmeye başladım. on dokuz yaşıma girdim ve genel kanıya inat -her şeyi anlıyorum ve bu beni öldürecek yaşıdır on dokuz- bilmediğim ve bu toylukta anlayamayacağım pek çok şey olduğunu tam da şimdi idrak edebiliyorum.

üzerime atılan on dokuz akrep için Allah'a hamd olsun.

CoZFcZYWEAAlVww.jpg

y0lcu34 HARİCİSİ Çevrimdışı

y0lcu34 HARİCİSİ

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Tekfir hastalığına sıra sıra reçeteler yazan ilim ehlinin çağın normalleşmiş küfür hastalıklarına reçete yazmaması beni çileden çıkarıyor arkadaş. Vallahi ilim ehli olupta insanları tekfirden sakındırdığı gibi küfürden sakındırmayan her kişiden şikayetçiyim, hiç birine hakkım helal değildir. Vallahi insanların hoşuna gitmeyen hakkı söylemekten imtina edenler amacına ulaşamaz. Şahit ol ya Rabb, hepsinden şikayetçiyim!

T Çevrimdışı

TevhideriMusab

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Abi saat mekan yazarmısın
: Çatal Çeşme Sok. Defne Han No:27 D:5, Cağaloğlu / Sultanahmet, 34110 detaylı anlatırsam yerebatan sarnıcının sokağına giriyorsun 10 20 metre yürüdüğünde 3 sokak ayrımı gelecek soluna baktığında guruba yayınevini görürsün zaten.saat olarak ta akşam namazından sonra demişlerdi ama ben yinede 20:00 gibi orada olurum ..

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
"Yüz defa, elime bir bıçak alıp sıkışan yüreğimi soluklandıracaktım. Aşırı koşturulmaktan korkunç biçimde hararetlenince içgüdüsel olarak damarlarını ısıran ve böylece soluklanan safkan atlardan söz edilir. Çoğunlukla kendimi duyumsayışım böyledir, bir kan damarı açmak istiyorum, bana sonsuz özgürlüğü bu verecek."

doğum anında bir bebek akciğerlerine hızla dolan oksijenin yakıcılığıyla, nasıl bir acıyla çığlık çığlığa ağlıyorsa, işte aynen öyle bir acı çektim bugün.
on dokuz oldum sevgili forum ahalisi. ve beni yine sadece annem anladı. usulca yanıma sokulup, "büyüdüğünün daha yeni mi farkına vardın?" diye sordu. zihnimdeki depreme karşın yüzüm buruk bir gülümsemeyle ve devrilen gözlerle karşılık verdi ona.
"ayrıntıları düşünmekten ölemiyorum! dilimde sebat ve bıkkınlığın kavgasından başka bir şey yok." bugün kurduğum cümlelerden ikisi oldu. bu cümleleri ne zaman, hangi kitaplardan alıp kuşandığımı bilmiyorum.

piyanist ve epey de duygusal eski bir dostum yüzüme uzun uzun bakıp, "sen araf gibisin zeyneb" demişti. babam da "ya siyah ya beyaz oluyorsun. hayatı bu kadar izlemeyi bırak. herkes nasıl yaşıyorsa öyle yaşa" diye azarlamıştı bir keresinde. çelişkili, çelişkisiz.

son altı ay içinde hayat akışına dair üzerime zımbalanan tüm planları tamamıyla değiştirecek kararlar aldım. bütün soyut melekeleri alçıya aldık. ben ve yeni kırmızı çizgilerim. ve ben bundan böyle kimseye bana kendini tanıtma fırsatı vermeyeceğim.
ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin önünden her geçişimde, oradan herhangi biriyle etrafımdaki insanlardan daha iyi anlaşabileceğimi düşünmeye başladım. on dokuz yaşıma girdim ve genel kanıya inat -her şeyi anlıyorum ve bu beni öldürecek yaşıdır on dokuz- bilmediğim ve bu toylukta anlayamayacağım pek çok şey olduğunu tam da şimdi idrak edebiliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 14999

Herşey gelir ve geçer:)
Geçmiyor mu ? Eninde sonunda öleceğiz zaten yine geçer.

Şimdi idrak ettiklerimizi(yasarsak) 3-5 sene sonra daha farkli sekilde idrak edebildiğimizi farkettigimizde de
Eski idraklarimiz yenilerinin yaninda bazen komik bazen ise keşkelik olarak duruyor:)
(Cumleyee gel )
Az oz daim olmak aslında müthiş bir anahtar.
Ister arafta ol ister boşluk ya da adini ne koyarsan koy.
..
Yeni yaşını Rabbim hayırlı kılsin:)

Fada Çevrimdışı

Fada

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Herşey gelir ve geçer:)
Geçmiyor mu ? Eninde sonunda öleceğiz zaten yine geçer.

Şimdi idrak ettiklerimizi(yasarsak) 3-5 sene sonra daha farkli sekilde idrak edebildiğimizi farkettigimizde de
Eski idraklarimiz yenilerinin yaninda bazen komik bazen ise keşkelik olarak duruyor:)
(Cumleyee gel )
Az oz daim olmak aslında müthiş bir anahtar.
Ister arafta ol ister boşluk ya da adini ne koyarsan koy.
..
Yeni yaşını Rabbim hayırlı kılsin:)

klavuzluk bir cümle oldu bu, düzenli aralıklarla hatırlanması gereken türden. :eek:kyrm:
"az, öz, daim olmak" yeni yaşımın mottosu olacak öyleyse :)
amin, Allah razı olsun. :asik:

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi

Ekli dosyayı görüntüle 14999

Gün gelecek, 19'a bir 19 daha ekleyeceğiz (nasipse) o zaman manalı manasız yazdıklarımızın umut yapraklarını kurcalayacağız ve geçmişe döneceğiz 'Bir dk bu ben miydim, yoksa ben mi sandım geçmiş demlerin tutarsızlığını' diyeceğiz. Sonra etrafımızda belki hayat arkadaşlarımızı, can yoldaşlarımızı kurcalayacağız, mutluluktan mı hüzünden mi bilmiyorum ama belki damlacıklar birikecek gözlere ve tebessümle bakacağız kalplerini kırmak istemediğimiz umut çiçeklerine...

Velhasıl çetrefilli dünyanın, iman çiçeğiyle yeşermiş kalbiniz varsa takmayın 18, 19, 20' sine ve geçmişe... 19'un imanlı bir yaşam olmasını dileyin Rab tealadan ve bakın önünüzde yeşerecek umut çiçeklerine.

Fada Çevrimdışı

Fada

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Gün gelecek, 19'a bir 19 daha ekleyeceğiz (nasipse) o zaman manalı manasız yazdıklarımızın umut yapraklarını kurcalayacağız ve geçmişe döneceğiz 'Bir dk bu ben miydim, yoksa ben mi sandım geçmiş demlerin tutarsızlığını' diyeceğiz. Sonra etrafımızda belki hayat arkadaşlarımızı, can yoldaşlarımızı kurcalayacağız, mutluluktan mı hüzünden mi bilmiyorum ama belki damlacıklar birikecek gözlere ve tebessümle bakacağız kalplerini kırmak istemediğimiz umut çiçeklerine...

Velhasıl çetrefilli dünyanın, iman çiçeğiyle yeşermiş kalbiniz varsa takmayın 18, 19, 20' sine ve geçmişe... 19'un imanlı bir yaşam olmasını dileyin Rab tealadan ve bakın önünüzde yeşerecek umut çiçeklerine.

derenin ortasında suyun yıkadığı taşların üzerinden hiç iz bırakmadan zıplayarak geldim buraya kadar. artık bir yerlere ayak izlerimi bırama vakti geldiğini hissettim sanırım. onun sancısıydı yaşadığım :)

Allah hepimize gurur duyacağımız, onurlu bir hayatı yaşamayı nasib etsin. güzel cümleleriniz için teşekkür ediyorum. Rabbimden sevdiği bir kul olabilmek, yolunda olmak ve yolunda ölmek diliyorum elbette :) umut çiçekleriniz bol olsun.