Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
onun ıcın demedım ben soyle düşünüyorum kendıme yapılmasını ıstemedıgım bır hareketın bır başkasına yapılması taraftarı degılım açıkçası eden ettıgını bulur mantığı da mevcut.
bugun yarın bırının eslerı olacak herkez erkegı de kadını da ben kendı acımdan esımın bır başkasıyla gozgoze yada konuşmasından aşırı derecede rahatsız olan bır ınsanım aynı sekılde onun ıcınde gecerlı ben dıkkat edıyorsam o da dıkkat edecek yanı
Her ıkı taraf ıcın gecerlı bır neden ortaya koydum.
Fıtne hersey olabılır ılla bunun ıcın bayan olmaya gerek yok
hanı bıraz arka planda kal bırı bırsey soyleyınce muhatab almadan yada bayanlar bolumu açalım suraya sadece bayanlar bırbırlerı ıle yazışsınlar
ne bıleyım açıkçası erkeklerın bayanlarla ıclı dışlı olmasına karsıyım açıkçası bunu dıle getırıyorum
Bu benım gorusum sahsı olarak her bayan ıcınde gecerlıdır.
Bayanlar degerlıdır. Ve bu degerı yanlızca esler hakeder.
Yanlıs bırsey yaptıgını gormedım
Bu sadece kendı acımdan senı de gerçekten ALLAH ıcın sevdıgım ıcın uyarayım dedım.
:) Hepınız degerlısınız uzuldugunuzu görmek bızı de uzer anlatabılırmuyum

bır yanlış anlaşılma olmuş sanırım..
Bakın kardeşler bugun yarın hepınız evlenip yuva kuracaksınız.
Herkez temız ımanlı güzel bır es ıcın bekar kalmakta hatta evlenememekten sıkayet etmekte
Bayanlar ıcın problem fazla gorulmesede erkekler acısından bu durum oldukça vahım suraya uye oldum olası 10 u gectı bu sıkayet
Yahu evlenecek kız bulamıyorum neden
Temız olacak namaz kılacak edeplı olacak v.s vs vs.
Pekı kardesım sen gerçekten oyle bır ınsanı hakedıyormusun ? Sen gerçekten dıkkatlı bır muslumanmısın..
Sen temızmısın kalbın gönlün ımanla mı dolu
ınsanlarla dıyologuna dıkkat edıyormusun yanı bunlar onemlı seyler arkadaşlar.
Musluman heryerde muslumandır bunun forumu yada sıvılı dıye bır ayrımdan bahsedılemez.
Uyarılarımın cogu ERKEK kardeslerım ıcın gecerlıdır.
Cunku ısın bası erkekde bıtıyor bayan kendı basına ne yapabılırkı SEnın uymaman gerekiyor.
Bayanlar bır emanettır.Kım bu emanetı kollarsa mükâfatını aynı sekılde alır.
Yanlış yaptığımızda bizi uyarmazsanız sizde hayır yoktur,uyardığınız halde sizi dinlemezsek bizde hayır yoktur.
Hz ömer.

Eyvallah abi.

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
onun ıcın demedım ben soyle düşünüyorum kendıme yapılmasını ıstemedıgım bır hareketın bır başkasına yapılması taraftarı degılım açıkçası eden ettıgını bulur mantığı da mevcut.
bugun yarın bırının eslerı olacak herkez erkegı de kadını da ben kendı acımdan esımın bır başkasıyla gozgoze yada konuşmasından aşırı derecede rahatsız olan bır ınsanım aynı sekılde onun ıcınde gecerlı ben dıkkat edıyorsam o da dıkkat edecek yanı
Her ıkı taraf ıcın gecerlı bır neden ortaya koydum.
Fıtne hersey olabılır ılla bunun ıcın bayan olmaya gerek yok
hanı bıraz arka planda kal bırı bırsey soyleyınce muhatab almadan yada bayanlar bolumu açalım suraya sadece bayanlar bırbırlerı ıle yazışsınlar
ne bıleyım açıkçası erkeklerın bayanlarla ıclı dışlı olmasına karsıyım açıkçası bunu dıle getırıyorum
Bu benım gorusum sahsı olarak her bayan ıcınde gecerlıdır.
Bayanlar degerlıdır. Ve bu degerı yanlızca esler hakeder.
Yanlıs bırsey yaptıgını gormedım
Bu sadece kendı acımdan senı de gerçekten ALLAH ıcın sevdıgım ıcın uyarayım dedım.
:) Hepınız degerlısınız uzuldugunuzu görmek bızı de uzer anlatabılırmuyum

kime sahid oldunda böyle yazdin? ispat eder misin?

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Jundullah akhi sen forumun polisi değilsin ki yanlış olduğunu düşündüğün bir mesaj görürsen durumu şikayet edib ilgili admine bildirmen çıkacak fitnenin önüne geçecektir.
1.kardesleri uyarmak ne ara polislik yapmak olmustur
2. Rasulallah sallallahu aleyhi vesellem olsun ashab olsun alimler olsun musluman olarak birbirlerini sakindirma hususunda polislik mi yapmislar ?
O zaman her musluman polistir.
Yeterince veya hata yapmadan once kardesleri uyarmak ne zaman hata oldu.
Gunumuzun tum gencleri haramlardan soz etmekte lakin haramlari isleyenleri gorunce sesini cikarmadan yoluna devam etmekte elestirmekte ama mudahele etmemekte cunku ederse kinanacak namus bekcisi yada polismisin sen diyecekler.
.3 adini zikrederek ufak bir hatirlatma yaptigim bu kardes bizim ALLAH icin din kardesimiz ama hicbirimizin babasinin kizi degil onun icin hem kendisine hemde erkek kardeslere dedimki EYY İMAN EDENLER HAREKETLERİMİZE DİKKAT EDELİM OLURDA BU KARDESLERİMİZE KARSİ BİLMEDEN HATA EDERİZ DEDİM cunku hepimiz genciz bazi seyleri yasamadan idrak edemiyoruz hepinizin bildigi seyleri soyledim bayan kardesime haksizlik ettigimi dusundunuz ogut vermek hakarettir dediniz yani eski konulara bakinca onceden herkez bilhassa bayanlar birbirlerini uyarlarmis yani bir din kardesiniz olarak ufak bir nasihat ettim hepinize dikkat edelim diye suclu oldum demek istedigim su ki birbirini uyarmayan bir toplum haline geldi muslumanlar.ve cogu bu durumdan rahatsiz degil en guvendigimiz insanlarin bile hata ettigi su dunyada uyarmak gerekli yoksa herseyi cok mi biliyoruz.varmi bunun garantisini veren.
kime sahid oldunda böyle yazdin? ispat eder misin?
4.kimsenin herhangi bir durumuna sahit olmadim akhi olmadigimi da dile getirdim kimse kimseyi tanimiyor degilmi ?
Yazdiklarimiz ve gorustuklerimiz haric

Kardesler davranislarimiza dikkat edelim her zaman her animizda bayanli erkekli diyorum yanlis yerlere cekildi hep eger bunu demek sucsa bir daha soz dusmez bana.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ayrica alketa kardesimle herhangi bir sorunum yoktur forumda birkac bayan kardesten sonra en cok bilgi sunan kardes oldugu icin ufak bir hatirlatma sundum kendisine de mesaj atarak belirttim fi. Emanillah.

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Nokta koyduğumuz cümlelerin altına virgül koyarsanız, boş yere kelime israfı yapmış olursunuz.

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Arkadaslar yazi yazarken dikkat ediniz, istemeden ve bilmeden bir cok günaha girebilirsiniz. 10 kez düsünüp 1 kez yazin ve yazdiginizi 10 kez tekrar okuyun. Burada üyelerin yazilarindan iftiravari bir cok sey görüyorum, kasitsiz ancak bu yazilar yarin bir gün ahirette yol su köprü olarak geri dönebilir. Ondan dolayi bilhassa insanlari elestirirken dikkat edelim hele ki kendisiyle ayni akidede olmadigimizi düsündügümüz insanlar hakkinda.

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Rüyamda şamda bir grub kuşanmış mücahid içlerinde ise şehid ebu yusuf kannasi ve şuanda hâlâ şamda bulunan bir mücahid ve en önemlisi ise bu mücahid grubun içlerindede bir tane beni evs kabilesinden bir sahabenin bulunmasıydı şehid ebu yusuf ile sahabe konuşuyorlardı uzaktan onları izliyordum.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Rüyamda şamda bir grub kuşanmış mücahid içlerinde ise şehid ebu yusuf kannasi ve şuanda hâlâ şamda bulunan bir mücahid ve en önemlisi ise bu mücahid grubun içlerindede bir tane beni evs kabilesinden bir sahabenin bulunmasıydı şehid ebu yusuf ile sahabe konuşuyorlardı uzaktan onları izliyordum.

Hayr olsun