onun ıcın demedım ben soyle düşünüyorum kendıme yapılmasını ıstemedıgım bır hareketın bır başkasına yapılması taraftarı degılım açıkçası eden ettıgını bulur mantığı da mevcut.
bugun yarın bırının eslerı olacak herkez erkegı de kadını da ben kendı acımdan esımın bır başkasıyla gozgoze yada konuşmasından aşırı derecede rahatsız olan bır ınsanım aynı sekılde onun ıcınde gecerlı ben dıkkat edıyorsam o da dıkkat edecek yanı
Her ıkı taraf ıcın gecerlı bır neden ortaya koydum.
Fıtne hersey olabılır ılla bunun ıcın bayan olmaya gerek yok
hanı bıraz arka planda kal bırı bırsey soyleyınce muhatab almadan yada bayanlar bolumu açalım suraya sadece bayanlar bırbırlerı ıle yazışsınlar
ne bıleyım açıkçası erkeklerın bayanlarla ıclı dışlı olmasına karsıyım açıkçası bunu dıle getırıyorum
Bu benım gorusum sahsı olarak her bayan ıcınde gecerlıdır.
Bayanlar degerlıdır. Ve bu degerı yanlızca esler hakeder.
Yanlıs bırsey yaptıgını gormedım
Bu sadece kendı acımdan senı de gerçekten ALLAH ıcın sevdıgım ıcın uyarayım dedım.
Hepınız degerlısınız uzuldugunuzu görmek bızı de uzer anlatabılırmuyum
bır yanlış anlaşılma olmuş sanırım..
Bakın kardeşler bugun yarın hepınız evlenip yuva kuracaksınız.
Herkez temız ımanlı güzel bır es ıcın bekar kalmakta hatta evlenememekten sıkayet etmekte
Bayanlar ıcın problem fazla gorulmesede erkekler acısından bu durum oldukça vahım suraya uye oldum olası 10 u gectı bu sıkayet
Yahu evlenecek kız bulamıyorum neden
Temız olacak namaz kılacak edeplı olacak v.s vs vs.
Pekı kardesım sen gerçekten oyle bır ınsanı hakedıyormusun ? Sen gerçekten dıkkatlı bır muslumanmısın..
Sen temızmısın kalbın gönlün ımanla mı dolu
ınsanlarla dıyologuna dıkkat edıyormusun yanı bunlar onemlı seyler arkadaşlar.
Musluman heryerde muslumandır bunun forumu yada sıvılı dıye bır ayrımdan bahsedılemez.
Uyarılarımın cogu ERKEK kardeslerım ıcın gecerlıdır.
Cunku ısın bası erkekde bıtıyor bayan kendı basına ne yapabılırkı SEnın uymaman gerekiyor.
Bayanlar bır emanettır.Kım bu emanetı kollarsa mükâfatını aynı sekılde alır.
Yanlış yaptığımızda bizi uyarmazsanız sizde hayır yoktur,uyardığınız halde sizi dinlemezsek bizde hayır yoktur.
Hz ömer.
Eyvallah abi.