Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
bu sitedekiler zaten belli kuruluşlara üye olan insanlardan oluşuyor. site ahalisinin yaptıkları icraatler genelde kendi üyesi olduğu kurumlarda yapıyorlar zaten sen o zaman yalnız başına hareket ediyorsun malum icraatlerden haberin yok. buda bir öz eleştiri şeytan yalnızlarla beraberdir

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
bende kocaelindenim bu arada ?

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
eski kafalıyımdır biraz aqhi :)

aqhi sadece buranın faydalanılması gereken bir mecra olduğunu, buradaki insanların sözlerinin veya hissiyatlarının çok da mühim olmadığını, çünkü herkesin kendine göre dertleri ve imtihanları olduğunu anlatmaya çalışmıştım...

Sonuçta burası sanal alem olursa olur olmazsa çay içeriz havasında olmak lazım, fazla takılmamak lazım kelimelere Allah razı gelsin adminlerimiz araştırıp güzel çalışmalar çıkarıyorlar bize de faydalanmak ve yeri geldiğinde de burada hoşça vakit geçirmek kalıyor...

Zira site ahalisinin topyekün honda severler grubu kadar bile, elle tutulur bi icraatı olmadığından sözlerin de değeri kalmıyor... Tefekkürün de.

not: bu bir özeleştiridir..

aqhi sadece buranın faydalanılması gereken bir mecra olduğunu, buradaki insanların sözlerinin veya hissiyatlarının çok da mühim olmadığını, çünkü herkesin kendine göre dertleri ve imtihanları olduğunu anlatmaya çalışmıştım...

Burası evet faydalanılması gereken bır mecra
İnsanların hıssıyatlarının reelı yada sanalı yoktur. Hıssıyat hıssıyattır ya varsındır ya yoksundur ıkısının ortası yok akhı
Herkezın kendıne gore dertlerını assınlar ve doğru yola hem reelde hem sanalda ulaşsınlar dıye burada fıkır bılgı alısverısı yapıyoruz.
Burası sanal chat alemı degılkı ADI USTUNDE ISLAMI BILGI PAYLASIM VE OGRENME Teblıg sıtesı :)

Sonuçta burası sanal alem olursa olur olmazsa çay içeriz havasında olmak lazım, fazla takılmamak lazım kelimelere Allah razı gelsin adminlerimiz araştırıp güzel çalışmalar çıkarıyorlar bize de faydalanmak ve yeri geldiğinde de burada hoşça vakit geçirmek kalıyor...

Bır musluman ıcın
Sonuçta burası sanal alem olursa olur olmazsa çay içeriz havasında olmak lazım, fazla takılmamak lazım kelimelere
Bu kelıme YANLIS AKHI
Unutmakı bır zamanlar su anda bozguncu olan bır grup nasıl bır anda dünyanın en populerı oldu ?.! Batıl oldukları halde su anda hala ummet onca derdın arasında onlarla boğuşuyor

Hazıra konmak kolaydır bız bır araya gelıp cay ıcıp çorba ıcsek emın ol basına geleceklerı sen bıle tahmın edemezsın :)

Burada herkez kardestır ıslam kardesı benım gordugum bıldıgım bu burada gorduklerımı kardeslerımı de gerçek yasamlarındada aynı olduklarını düşünüyorum belkı sakalı yok belkı her hangıbı yere bağlı degıl ama ISLAM YUCELSIN ALLAH IN DINI YUCELSIN KAFIRLER ALCALSIN BATIL YOK OLSUN dıye ugrastıgını en azından namazlarını kıldığını ve en ıcten dualarıyla rabbine nıyaz ettıgını düşünüyorum.

Herkezın derdı ummet olmadığı müddetçe Islam yücelmez aksıne batıl gelır hakkı zayı etmeye calısır.

Bu abınden ufak bır nasıhat

Ya gorundugun konuştuğun gıbı hayr uzere olmalı yada hıc konuşmamalı :)

Hz. Ömer şöyle buyurdu:". Eğer onlar bize söylemezse onlarda hayır yok, onların doğru sözlerini kabul etmezsek bizde hayır yoktur."

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
herkes fedakarlık yapmıştır merak etme sen...honda kadar değil ailelerini geride bırakanları biliyorum ben...kimse burda yaptığı fedakarlığı anlatmasını istemez herkes taşın altına koymuştur elini

Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
herkes fedakarlık yapmıştır merak etme sen...honda kadar değil ailelerini geride bırakanları biliyorum ben...kimse burda yaptığı fedakarlığı anlatmasını istemez herkes taşın altına koymuştur elini
ben ferdi olarak demedim zaten site ahalisi olarak onların yaptıklarını yapamıyoruz dedim... Yoksa evet herkes bişeyler yapmıştır.

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
sen site ahalisinden beklentin ne onu izah etki bizde sana yardımcı olalım.

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
ADIUSTUNDE ISLAMI BILGI PAYLASIM VE OGRENME Teblıg sıtesı:)
o halde neden burada bu isim altında ve muhabbet olsun bölümü altında ve hatta tebessümlük resimler bölümü altında geyik muhabbetleri dönüyor? ki bende bunlara katıldığımdan biliyorum.
İnsanların sitede konuşma ihtiyaçlarını mı kısıtlayalım...

Bır musluman ıcın
Sonuçta burası sanal alem olursa olur olmazsa çay içeriz havasında olmak lazım, fazla takılmamak lazım kelimelere
Bu kelıme YANLIS AKHI
Unutmakı bır zamanlar su anda bozguncu olan bır grup nasıl bır anda dünyanın en populerı oldu ?.! Batıl oldukları halde su anda hala ummet onca derdın arasında onlarla boğuşuyor..

iyide benim sözümle onun arasındaki bağlantı ne aqhi sen çok abartmışsın kanımca :D

Burada herkez kardestır ıslam kardesı benım gordugum bıldıgım bu burada gorduklerımı kardeslerımı de gerçek yasamlarındada aynı olduklarını düşünüyorum belkı sakalı yok belkı her hangıbı yere bağlı degıl ama ISLAM YUCELSIN ALLAH IN DINI YUCELSIN KAFIRLER ALCALSIN BATIL YOK OLSUN dıye ugrastıgını en azından namazlarını kıldığını ve en ıcten dualarıyla rabbine nıyaz ettıgını düşünüyorum.

Herkezın derdı ummet olmadığı müddetçe Islam yücelmez aksıne batıl gelır hakkı zayı etmeye calısır.

katılıyorum ben farklı bişey söylemedim... :)

demek istediğim; not bile yazdım ya hu
bu bir özeleştiridir, anlamadığınız nokta şu ki aslında sitenin şahsında ben kendimide eleştiriyorum gerektiğini yapamıyor, yeterince ümmet için dertlenip icraata geçemiyorum, geçemiyoruz,
geçemiyorsun.
:)

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
ebu zerr aqhi ben eleştirdikten sonra mı benim fikirlerim adına beklenti içine girdiniz...
konu benim açımdan kapanmıştır.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ADIUSTUNDE ISLAMI BILGI PAYLASIM VE OGRENME Teblıg sıtesı:)
o halde neden burada bu isim altında ve muhabbet olsun bölümü altında ve hatta tebessümlük resimler bölümü altında geyik muhabbetleri dönüyor? ki bende bunlara katıldığımdan biliyorum.
İnsanların sitede konuşma ihtiyaçlarını mı kısıtlayalım...

Bır musluman ıcın
Bu kelıme YANLIS AKHI
Unutmakı bır zamanlar su anda bozguncu olan bır grup nasıl bır anda dünyanın en populerı oldu ?.! Batıl oldukları halde su anda hala ummet onca derdın arasında onlarla boğuşuyor..

iyide benim sözümle onun arasındaki bağlantı ne aqhi sen çok abartmışsın kanımca :D

katılıyorum ben farklı bişey söylemedim... :)

demek istediğim; not bile yazdım ya hu
bu bir özeleştiridir, anlamadığınız nokta şu ki aslında sitenin şahsında ben kendimide eleştiriyorum gerektiğini yapamıyor, yeterince ümmet için dertlenip icraata geçemiyorum, geçemiyoruz,
geçemiyorsun.
:)

:) nasıl gececen kaale almayıp cay havasındamı :)

La havle vela quvvete ılla bıllah

neyse akhı bu konu uzun ve derın bır konu farklı seyler soylerım de soylemesıne
Yanı herkezın bır anlama gucu var ve bunu astıgın zaman teymıyeye ısnad ettıklerı gıbı sapık dıye hıtap edıyorlar.
Onun ıcın yolcu yolunda saklıdır.
Sen yoluna ben yoluma :)

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
senin dediklerin beni beklenti içine sokmaz zaten ben sıramı bekliyorum....bu dava uğruna

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
JuNDuLLAH aqhi fikirlere açığım ben akıl akıldan üstündür... kimseye benim gibi düşünmüyor diye sapık diyecek değiliz... değildirler heralde :)
niye sen yoluna ben yoluma olduk şimdi hani kardeşlik şuuru, hani cemaat, hani cihad ne oldum tırtladıkmı...
bırak aynı fikirde olmayıverelim...
bu seninle konuşmama yazışmama engel değil benim için.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
JuNDuLLAH aqhi fikirlere açığım ben akıl akıldan üstündür... kimseye benim gibi düşünmüyor diye sapık diyecek değiliz... değildirler heralde :)
niye sen yoluna ben yoluma olduk şimdi hani kardeşlik şuuru, hani cemaat, hani cihad ne oldum tırtladıkmı...
bırak aynı fikirde olmayıverelim...
bu seninle konuşmama yazışmama engel değil benim için.

Yollarımız elbet bır muhabbette kesısır akhı :)
Dogrunun aynı olması gerek yoksa fıkırler her daım savaşır :)
Evet hepımız kardesız Islam kardesı ummet kardesı
ALLAH ı her daım zıkreden ve ALLAH ın her daım sevdıgı amellerı ısleyen güzel kardeslerız :)

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Yollarımız elbet bır muhabbette kesısır akhı :)
Dogrunun aynı olması gerek yoksa fıkırler her daım savaşır :)
Evet hepımız kardesız Islam kardesı ummet kardesı
ALLAH ı her daım zıkreden ve ALLAH ın her daım sevdıgı amellerı ısleyen güzel kardeslerız :)
Allah svt seni firdevs ile mükafatlandırsın...

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
karamursel ben sen herhangi bir derneğe veya vakfa gidiyormusun

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
bekirpaşada ümit hoca var çarşanba günleri orda sohbet veririr. hem sana yakın fethiye caddesine

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
aqhi şu yaşlı dedeyi kuran öğretiyor die dayak attıkları videoyu neden koydun? ciğerim cız etti vallahi.. :uzgnm:
O görünen yuzu
Gorunmeyen yuzu
30 senede 50 mılyon ınsanı musluman dıye ALLAH ın adını andı dıye kuran okudu dıye namaz kıldı dıye katleden kızıllar var
Vallahı paylaştıklarım hafıfın en hafıfı
Benım gordugum sahıt olduklarıma dayanamazsınız...

Ama ALLAH azım ALLAH buyuk ALLAH kerim İntikamın en buyugunu her ıkı dünyada da alacağız RAbbımın yardımı ıle beraber bı ıznıllah.