ADIUSTUNDE ISLAMI BILGI PAYLASIM VE OGRENME Teblıg sıtesı
o halde neden burada bu isim altında ve muhabbet olsun bölümü altında ve hatta tebessümlük resimler bölümü altında geyik muhabbetleri dönüyor? ki bende bunlara katıldığımdan biliyorum.
İnsanların sitede konuşma ihtiyaçlarını mı kısıtlayalım...
Bır musluman ıcın
Sonuçta burası sanal alem olursa olur olmazsa çay içeriz havasında olmak lazım, fazla takılmamak lazım kelimelere
Bu kelıme YANLIS AKHI
Unutmakı bır zamanlar su anda bozguncu olan bır grup nasıl bır anda dünyanın en populerı oldu ?.! Batıl oldukları halde su anda hala ummet onca derdın arasında onlarla boğuşuyor..
iyide benim sözümle onun arasındaki bağlantı ne aqhi sen çok abartmışsın kanımca
Burada herkez kardestır ıslam kardesı benım gordugum bıldıgım bu burada gorduklerımı kardeslerımı de gerçek yasamlarındada aynı olduklarını düşünüyorum belkı sakalı yok belkı her hangıbı yere bağlı degıl ama ISLAM YUCELSIN ALLAH IN DINI YUCELSIN KAFIRLER ALCALSIN BATIL YOK OLSUN dıye ugrastıgını en azından namazlarını kıldığını ve en ıcten dualarıyla rabbine nıyaz ettıgını düşünüyorum.
Herkezın derdı ummet olmadığı müddetçe Islam yücelmez aksıne batıl gelır hakkı zayı etmeye calısır.
katılıyorum ben farklı bişey söylemedim...
demek istediğim; not bile yazdım ya hu
bu bir özeleştiridir, anlamadığınız nokta şu ki aslında sitenin şahsında ben kendimide eleştiriyorum gerektiğini yapamıyor, yeterince ümmet için dertlenip icraata geçemiyorum, geçemiyoruz,
geçemiyorsun.