Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Doğru evet onu biliyorum yöresel ege veya iç anadoluda da oluyo dediğin o yöresel şeylerden. Ama bu hintliler o kadar kumaşı sarıyolarsa ineklere tapmalarınıda çok görmemek lazım o zaman uhti.

Burdaki sarık uzmanını anlamadım herhalde kendine dedin çünkü en çok senin konuştukların uzmanlığa yakışıyor ..

Sarık bilmem de tahmini yorum atiyorum
Ama inek guzel yenilebilen birsey.bosuna mundar ediyorlar taparak.

Tüh. İsim bile hazırdı.. "Heredot Sarık"

Makul

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Elyesa Abdurrahman Çevrimdışı

Elyesa Abdurrahman

"Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57
İslam-TR Üyesi
BUNU Bİ KİŞİ ARAPÇAYA ÇEVİREBİLİRMİ translateden çevirmeyin :)
Tüm dünyaya sesleniyorum
Buradaki herkes için söylüyorum
Biz terörist değiliz
Burada herkes yaralı herkes zulme uğramış
Bunlar terörist değil
Bunlar yaralı ve zulme uğramış
Bakın bizleri nasıl vahşice vuruyorlar
Bizi tedavi edecek yaralarımızı saracak bi doktor bile yok
Dünyadaki tüm insanlara sesleniyorum Tüm insanların sesimizi duymalarını istiyorum
Rohingya'ya Arakan'a doktor gönderin
Bunlar bize zulmetti bizleri vurdu gelin bu halimize bakın
Bizler terörist değiliz.Bizler mazlumlarız .Zulme uğramışlarız.
Asıl terörist burma myanmar devletidir.
Budist devleti ve askerleridir terörist.

E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Istanbulun basından sonuna indim. Bir ucdan bir uca gectim dolastım.
Kalabalık yıgınlar beynimi yordu
Koskoca dunyada bir yere sıgamadım.
Vallaha uhti nezaman istanbula gitsem kariştiriyorum, 5 milyonluk Ankarada yaşamaya aliştim, 15 milyonluk istanbula gidince devrelerim birbirine karişiyor, kisa devre yapiyorum.Ondan dolayi işim olmadikça ve mecbur kalmadikça istanbula gitmemeye gayret ediyorum, ondan dolayi en son 3,5 sene önce 2013 haziranda bi arkadaşin nikahina gitmiştim fatihte. İstanbula gidince benim aklim, beynim ve gönlüm yoruluyor.Ayni sende olduğu gibi kalabaliklar arasinda bogulacakmiş gibi oluyorum, her yer insan, her yer araba...Ne zaman bir yere gidecek olsam gideceğim yeri kariştiriyorum. Okur-Der'e 2 defa derse, bir defa da cuma namazini gidiyim dedim ümraniyede, inan bu 3 seferin 2'sinde kariştirdim da, iett'den inip taksiye binip zor yetistim vallaha derse ve cumaya.En iyi ve ezbere bildiğim yerler; sultanahmet, fatih ve eyüb.Vakit bulup da gidebilsem ziyaret edeceğim cok ahi var

E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Aradan uzun bir zaman geçti foruma bakmayalı bu denli..
Değişen çok şey var gibi Allahualem..
Ben mi eskiden kalmayım yoksa eski mi benden..
Müslüman kardeşlerim ve bacılarıma selam olsun..
Allah razi olsun muwahhide Tevhid bacim, tekrardan hoş geldin foruma, heralda bi 3-4 aydir yazmiyorsun.Bu kadar uzun süre yazmayinca ben senin forumu biraktigini zannettim.Artik şu soruyu sormadan edemeyecem; Sen hayatta misin yaaa?

Muwahhide Tevhid Çevrimdışı

Muwahhide Tevhid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Allah razi olsun muwahhide Tevhid bacim, tekrardan hoş geldin foruma, heralda bi 3-4 aydir yazmiyorsun.Bu kadar uzun süre yazmayinca ben senin forumu biraktigini zannettim.Artik şu soruyu sormadan edemeyecem; Sen hayatta misin yaaa?

Ahi yaşıyorum Elhamdülillah evet :)
Bayağı uzak kaldım evet malesef inşâAllah burdayım artık :)

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Vallaha uhti nezaman istanbula gitsem kariştiriyorum, 5 milyonluk Ankarada yaşamaya aliştim, 15 milyonluk istanbula gidince devrelerim birbirine karişiyor, kisa devre yapiyorum.Ondan dolayi işim olmadikça ve mecbur kalmadikça istanbula gitmemeye gayret ediyorum, ondan dolayi en son 3,5 sene önce 2013 haziranda bi arkadaşin nikahina gitmiştim fatihte. İstanbula gidince benim aklim, beynim ve gönlüm yoruluyor.Ayni sende olduğu gibi kalabaliklar arasinda bogulacakmiş gibi oluyorum, her yer insan, her yer araba...Ne zaman bir yere gidecek olsam gideceğim yeri kariştiriyorum. Okur-Der'e 2 defa derse, bir defa da cuma namazini gidiyim dedim ümraniyede, inan bu 3 seferin 2'sinde kariştirdim da, iett'den inip taksiye binip zor yetistim vallaha derse ve cumaya.En iyi ve ezbere bildiğim yerler; sultanahmet, fatih ve eyüb.Vakit bulup da gidebilsem ziyaret edeceğim cok ahi var

Ben birkaç yıl önce Ulus'a gitmiştim. Belediye otobüsünde ayakta yolcu görmeyince nerede bu millet dedim çok şaşırmıştım.