Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Şuanda hissettiğim forumdaki bayanlar tarafından yanlız bırakılmak :acpsnr:

Ümmü Yasir, vardı ablamız o yok.
Alketa, bizi takmıyor.
Eslem Berire, o muhatap almak istemiyor.
Gerisi zaten konuşmaz :snzdglsn:
Bilmiyorum ki gitsek mi kalsak mı kardeşlerin arasında bilemedim :confused:

Hiç sinirlenmeyin bana! Bacılarla iki ayet, iki hadis, bir mevzu hakkında bilgi alışverişinde bulunmayı istemek suçmu :(
ne demek yalnız bırakılmak...
müslüman yalnız olabilirmi ablam...
hem biz gençlerde destek oluruz size erkek olsak da yanınızdayız yani... Şahsen ben erkek olduğum halde üzüldüm bu duruma
:uzgnm::uzgnm:.. uqhtileri acilen göreve çağırıyorum :D:D

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Korktum sizden :)
Canım şuan bende beyin işlevini tam olarak yapmıyor ki fırtınaya kapılayım :hmmm:

Usul nedir ?
Fikri ortaya atan uygulamayi yapar:)
Ablasin ya hu, yonlendiriver.
Örnekleme yaparsan benzer minvalde konu açar ve yahut katılım sağlarız.
genelde yorumcu olarak takılıyorum zaten ben.
Okumam gereken alanlari okuyorum, talebeyim nihayetinde öğreniyorum daha yeni yeni. Kafama takılırsa ya soruyorum ozelden ya da genelden yahut kitap karıştırıyorum. Cok bilgiden ziyade hayatimda yer edinecek hale dokebilecegim seyleri ayikliyorum.
Sen başlat hele:) 2 kelam edelim, kalbi cok isterim.

H Çevrimdışı

Havîn

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Şuanda hissettiğim forumdaki bayanlar tarafından yanlız bırakılmak :acpsnr:

Ümmü Yasir, vardı ablamız o yok.
Alketa, bizi takmıyor.
Eslem Berire, o muhatap almak istemiyor.
Gerisi zaten konuşmaz :snzdglsn:
Bilmiyorum ki gitsek mi kalsak mı kardeşlerin arasında bilemedim :confused:

Hiç sinirlenmeyin bana! Bacılarla iki ayet, iki hadis, bir mevzu hakkında bilgi alışverişinde bulunmayı istemek suçmu :(
Haklısın abla..

Muwahhide Tevhid Çevrimdışı

Muwahhide Tevhid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Usul nedir ?
Fikri ortaya atan uygulamayi yapar:)
Ablasin ya hu, yonlendiriver.
Örnekleme yaparsan benzer minvalde konu açar ve yahut katılım sağlarız.
genelde yorumcu olarak takılıyorum zaten ben.
Okumam gereken alanlari okuyorum, talebeyim nihayetinde öğreniyorum daha yeni yeni. Kafama takılırsa ya soruyorum ozelden ya da genelden yahut kitap karıştırıyorum. Cok bilgiden ziyade hayatimda yer edinecek hale dokebilecegim seyleri ayikliyorum.
Sen başlat hele:) 2 kelam edelim, kalbi cok isterim.

Üniversitede bir gün masaya Allah, Muhammed Rasûlü diye yazmıştım, genetik hocamız görüp bana demişti ki; 'onu masaya yazmak marifet değil, marifet kalbine kazımaktır.' Şimdi bakıyorum da, insanlar bazı şeyleri sadece obje olarak kullanıyor nedense, gerçekten hayatımızda var mı? yok mu? muamma. Gençlik sadece sanal alemde fink atarak kendini tatmin mi ediyor? yoksa, ben mi yanlışım acaba? İşin içinden çıkmak zor geliyor bazen..

( Bunu da şuan niye yazdım hiç bilmiyorum çaktırma :) )

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Üniversitede bir gün masaya Allah, Muhammed Rasûlü diye yazmıştım, genetik hocamız görüp bana demişti ki; 'onu masaya yazmak marifet değil, marifet kalbine kazımaktır.' Şimdi bakıyorum da, insanlar bazı şeyleri sadece obje olarak kullanıyor nedense, gerçekten hayatımızda var mı? yok mu? muamma. Gençlik sadece sanal alemde fink atarak kendini tatmin mi ediyor? yoksa, ben mi yanlışım acaba? İşin içinden çıkmak zor geliyor bazen..

( Bunu da şuan niye yazdım hiç bilmiyorum çaktırma :) )

Hah şöyle:)
Al sana konu.
Bu sadece gençlik vs konusu değil.
Çağ internet çağı haliyle genclik daha cok asina.zira genc nüfus fazla.
Bebeler bile tabletlerle uyutuluyor.

Sanal alemde kendini nasil tanitirsan (ben buna maskeleme diyorum ) "o"sundur.

Bazisi fink atar bazisi super muslumandir
Bazisi baska birsey kim bilebilir ki bunu ?
Allahu alem.

Klavyende ne olmak istiyorsan seç beğen. Sanal alemin cilvesi bu.

Kişilere cok takılmadan asil mevcut sorunlar uzerinde durulursa çözüm olabilir ancak.

Demem o ki gençleri dinleyin bakalim ne dertleri sorunlari var. Sahsina soylemiyorum bunu genel anlamda söylüyorum. Her birimiz aynı ulkede de yasasak,bambaska aile kulturunden geliyoruz.
Anamiz babamiz bize ne verdiyse o.
Buradaki genc nüfusun ailevi hayatlarına kendi anlatimlariyla sahit oldukça buna rağmen cok iyi kendini kurtarabilmis diyorum. Ve çoğu yalnız.

Keza çoğu ciddi anlamda depresif
Ve ben diyorum ki bu cocuklarin değil ana babasinin kulaklarini haketten çekmek lazim.
Gerek reel gerek sanal fink atan gencleri dinleyin bakin ne fisildiyorlar büyüklere.
Etiketlemek durumun vahamiyetini ortadan kaldırmıyor aksine dibe itiyor.falan fülün.))

( bugunde yazasim varmış)

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Al sana konu.

Allahu alem.

Kişilere cok takılmadan asil mevcut sorunlar uzerinde durulursa çözüm olabilir ancak.

Demem o ki gençleri dinleyin bakalim ne dertleri sorunlari var. Sahsina soylemiyorum bunu genel anlamda söylüyorum. Her birimiz aynı ulkede de yasasak,bambaska aile kulturunden geliyoruz.
Buradaki genc nüfusun ailevi hayatlarına kendi anlatimlariyla sahit oldukça buna rağmen cok iyi kendini kurtarabilmis diyorum. Ve çoğu yalnız.

Ve ben diyorum ki bu cocuklarin değil ana babasinin kulaklarini haketten çekmek lazim.
Gerek reel gerek sanal fink atan gencleri dinleyin bakin ne fisildiyorlar büyüklere.
Etiketlemek durumun vahamiyetini ortadan kaldırmıyor aksine dibe itiyor.falan fülün.))

:harika:

Muwahhide Tevhid Çevrimdışı

Muwahhide Tevhid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Al sana konu.

Allahu alem.

Evet aileler, ananeler ve çevresel faktörler ile bağlantılı oluyor kişilikler haklısın.
İşte bize düşen bunları görmek bu anlamda..

Bu forum bu anlamda çok önemli işte. Doğru bilgilerin insanlara ulaşması, onların faydasına sunulması. Bir çok genç kardeşimiz ( hatta bilmediğimiz yada yanlış bildiğimiz konularda bizler, ki hatta ben Tevhidi yaşadığım yaşta olduğumu sayıyorum geçmişte boş yaşadığım için ) burdan gayet güzel ders mahiyetinde olan sahih bilgilere ulaşıp, yapmış olduğu ahlaki ve itikadi yanlışlarını düzeltebilmekteler Elhamdülillah.

Aileler çoğu zaman bizleri, bu anlamda yanlız bırakıp, küçümseyip, kınayıp ve hatta cezalar keserek vazgeçirmeye çalışıyorlar. İnan bazen bu yaşta olsam bile, ailemin bu tutumlarına hala katlanıyorum.

İşte bazen insan bu zor zamanlarda yanında kardeşler arıyor. Elhamdülillah ben bu anlamda nasipliyim evet, olduğum yerde müslüman kardeşlerim çok, ama olmayan bir çok kardeşimiz var.
Lütfen duyarlı olalım, lütfen kardeşlerimizi önemsiyelim, lütfen örnek olalım..
Bir kardeşimize bu tutum ile yaklaşmak onun kalbini kazanıp müslümanlara olana inancını perçinler.

Çok konuştum farkındayım sustum :)

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin.
İslam-TR Üyesi
Eposta kurulum Hakkında Bilgi

Harika ve farklı işlemler ile dolu olan günümüzde özellikle etkin ve ideal bir şekilde işlemler yapabilmeniz için her zaman yardıma ihtiyaç duyarsınız. Mesela Hotmail Kaydol işlemleri genellikle en zorlanılan konuların başında gelir. Ancak MSN olayı artık geçmiş bir konudur ve yeni sistemde tüm kullanıcılar Skype üzerinden iletişim kurmaya devam ederler. Bu neden ile ya Outlook hesabı açmanız ya da Skype ile yolunuza devam etmeniz gerekir. Bir Skype hesabı açmak için hemen destek alabilirsiniz. Özel işlemler içinde yer alan e mailler son dönemde en etkin şekilde sizlerinde kullanmak istediğiniz sistemler olabilir. Bugün bankalar ve diğer birçok yerde sizden elektronik posta hesap adresi istenir bu neden ile sizler de Msn Kaydol işlemlerini yaparak, dünyada ki en geçerli e posta servis sağlayıcısı ile çalışmaya başlarsınız. Güvenli ve etkili bir mail nasıl açılır? E posta hesabı açmak ile ilgili konularda destek alabilirsiniz. Her bakımdan eşsiz ve kolay bazı işlemler sayesinde sizler de en özel işlemlerinizi halledebilirsiniz. Bunların başında öncelikle birçok işlem için geçerli olan e mail hesabı açmak ve e posta kur işlemlerini gerçekleştirmek gerekecektir. Sizlere sunulan bu özel hizmetler sayesinde, etkili ve kesin sonuçları sizler de artık sanal ortamda alabilirsiniz. En özel sonuçları alacağınız ilgili linklere tıklayarak konu hakkında en detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Daha Fazlası İçin: http://hotmailkayit.com/e-posta/e-posta-kur/

Akhiler ukhtiler Msn Kaydol/Aç konusu altında yazan bu mesaja itibar edipte sakın linke tıklamayın dolandırıcıdır büyük ihtimal çünkü msn hotmail böyle bişey kesinlikle yapmaz çıkar amaçlı bişeydir bu ...

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin.
İslam-TR Üyesi
Allah razı olsun yönetici abiler hallettiler konu silindi Akhiler ukhtiler ilginizden dolayı teşekkürler abiler Allah sizin ecrinizi artırsın Amin !!!