Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Tevbe Estağfirullah yinemi kestiler interneti arkadaş sanki interneti keserek mi terörü durduracaklar.Yayın yasağı ve isnternet kesme,yavaşlatma mantığını oldum olalı anlamam anlamayacağım da saçma sapan bi önlem yani.Bizim hayrımıza engel oluyolar kendi korkaklıklarından.

adam darbeyi sosyal medya ile savuşturdu yine de karşı ne yaparsın !? telefona vpn yüklemesini öğrendik sayesinde :D

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin.
İslam-TR Üyesi
adam darbeyi sosyal medya ile savuşturdu yine de karşı ne yaparsın !? telefona vpn yüklemesini öğrendik sayesinde :D

Vallahi sorma abi ya adam darbe zamanı hergün herkese 1 gb 2 gb internet gönderiyordu ki millet haberleşip örgütlü hareket etsinler boş kalmasın meydanlar diye (gerçi Hamdolsun Allah'a bana nasib olmadı onun pis internetide.) şimdi en ufak kendine karşı bişey gördümü tak anında kediyi sokuyo trafoya hallediyo işini bu ne perhiz bu ne lahana turşusu zaten benim bu adamı oldum olalı sevmeyişim en büyük sebebide budur adam çıkarcı abi varmı daha ötesi. ;):) Söz meclisten dışarı çıkarcı insan gün gelir dostunu satar günler şerefini satar gün gelir namusunu satar gün gelir kendini satar öyle birgün gelirki Vatanını dahi satar NOKTA.

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
Amma gerçek bir müslüman gerçek bir mümin hayatında dünyasında tek bir şeyini satar oda Ahiretine karşılık Dünyasını Allah'a satar.Başkada öldürsen hiç bişeyini hiç kimseyi satmaz onurludur müslüman.

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Vallahi sorma abi ya adam darbe zamanı hergün herkese 1 gb 2 gb internet gönderiyordu ki millet haberleşip örgütlü hareket etsinler boş kalmasın meydanlar diye (gerçi Hamdolsun Allah'a bana nasib olmadı onun pis internetide.) şimdi en ufak kendine karşı bişey gördümü tak anında kediyi sokuyo trafoya hallediyo işini bu ne perhiz bu ne lahana turşusu zaten benim bu adamı oldum olalı sevmeyişim en büyük sebebide budur adam çıkarcı abi varmı daha ötesi. ;):) Söz meclisten dışarı çıkarcı insan gün gelir dostunu satar günler şerefini satar gün gelir namusunu satar gün gelir kendini satar öyle birgün gelirki Vatanını dahi satar NOKTA.

o beleş olayını unuttuydum ben klasik tel kullandığım için sonradan haberim olmuştu pek çok hoca da sosyal medyaya karşı misal a. yolcu hemkullanmayın diyor hemde canlı yayınları sağolsun eksik etmiyor , n. yıldızın dediği en doğrusu bence özne sizsiniz tv de olduğu gibi önünüze sunulan değil neye bakarsanız onu izlersiniz demekte .

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
o beleş olayını unuttuydum ben klasik tel kullandığım için sonradan haberim olmuştu pek çok hoca da sosyal medyaya karşı misal a. yolcu hemkullanmayın diyor hemde canlı yayınları sağolsun eksik etmiyor , n. yıldızın dediği en doğrusu bence özne sizsiniz tv de olduğu gibi önünüze sunulan değil neye bakarsanız onu izlersiniz demekte .

Heh ağzına sağlık abi özne biziz tv'de olsa internette olsa biz görmek istediğimizi duymak istediğimizi görür duyarız.Yani bence sosyal medyada tv de olmalı ama faydalı işlere kullanmalı yoksa Bilime Teknolojiye herkesten çok bizim sarılmamız lazım çünkü tüm Dünya istediği kadar düşman olsun tek birşey söz konusu olunca birleşiyolar İslam'a düşmanlık.

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Engelle butonunun işlevini hayatımda uygulamaya başladım , farkındayım biraz geç kaldım ama olsun ,zararın neresinden dönersen kârdır ;)

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Bende tam onu diyecektim hep online'sın güzel kardeşim gözlerine yazık biraz dinlen ekrandan uzaklaş...Çocuklarıma da bunu söylüyorum sende onlar yaşındasın, sana da demeden edemedim. ) Biliyorum bana kızmazsın. Bizi haberdar ediyorsun dünyada olup bitenden Allah svt razı olsun ama siz daha küçüksünüz dinlenmeye de ihtiyacınız var...

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
Bende tam onu diyecektim hep online'sın güzel kardeşim gözlerine yazık biraz dinlen ekrandan uzaklaş...Çocuklarıma da bunu söylüyorum sende onlar yaşındasın, sana da demeden edemedim. ) Biliyorum bana kızmazsın. Bizi haberdar ediyorsun dünyada olup bitenden Allah svt razı olsun ama siz daha küçüksünüz dinlenmeye de ihtiyacınız var...

Amin, ecmain. Kızmam tabi ablam benim. Son haftalarda gözümden uyku akıyor ama uykuya dalamıyorum, yorgunluktan zor yürüyorum ama uyku yok. Uyuyunca da 1-2 saat sonra kendi kendime uyanıyorum. Her gün 2 saat uykuyla işe gidip öcü gibi geziyorum :) Doktor ilaç vermişti ama onu içince de 15 saati buluyor uyku süresi, ne namaz için ne de iş için uyanabiliyorum. Bana dua edin inşallah :)

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Amin, ecmain. Kızmam tabi ablam benim. Son haftalarda gözümden uyku akıyor ama uykuya dalamıyorum, yorgunluktan zor yürüyorum ama uyku yok. Uyuyunca da 1-2 saat sonra kendi kendime uyanıyorum. Her gün 2 saat uykuyla işe gidip öcü gibi geziyorum :) Doktor ilaç vermişti ama onu içince de 15 saati buluyor uyku süresi, ne namaz için ne de iş için uyanabiliyorum. Bana dua edin inşallah :)
Bende hele diyorum bu çocuk her girişimde online ne zaman uyuyup dinleniyor...Rabbim şifa versin güzel kardeşim. Bi ara uyuyaman bir kardeşimiz vardı ona çözümler sunanlar olmuştu kimdi ve önerileri neydi unuttum tabi ama Ebu Muhammed Eymen kardeşimiz belki yardımcı olabilir diye düşünüyorum İnşaAllah. Tabi bizde dua ederiz sana:)

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
Bende hele diyorum bu çocuk her girişimde online ne zaman uyuyup dinleniyor...Rabbim şifa versin güzel kardeşim. Bi ara uyuyaman bir kardeşimiz vardı ona çözümler sunanlar olmuştu kimdi ve önerileri neydi unuttum tabi ama Ebu Muhammed Eymen kardeşimiz belki yardımcı olabilir diye düşünüyorum İnşaAllah. Tabi bizde dua ederiz sana:)
Allah razı olsun abla, konulara bi bakayım :)

H Çevrimdışı

Havîn

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
o bendim galiba abla :)bi ara hiç uyuyamıyordum sağolsun abiler,kardeşler çok yardımcı oldu..

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
0lGWgW.jpg

Unutmayın! Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur. Her insan mükemmel yazların ihtişamına kavuşmak için bir kaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır ve unutmamak gerekir ki kışlar asla kalıcı değildir.

"Muhakkak ki güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Elbette güçlükle beraber bir kolaylık vardır." (İnşirah Süresi, 5-6)

Cahide Sultan

Elbette bu soğuk kışların bir sıcak yazı vardır...