Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
akhi özellikle yakın çevrene karşı mütevazi ol
kendi hatalarımdan çıkardığım dersler çok olduğu için söylüyorum
birde ilmin artdıkca şuanki fikirlerinin birçoğu değişir, buyüzden çok keskin dil olmak hem kedine hem çevrene zarar verir.
ibn kayyım'ın olması lazım bir sözü vardı
gece uyuyup sabah pişmanlık duymak, sabaha kadar ibadet edipde kibirlenmekden daha hayırlıdır.
buna benzer bir sözdü
inan sana tavsiyeden çok , zamanında kendi yaptığım hataları anlatıyorum.
ailene birşeyleri noksan anlatman, yanlış anlatmandan iyidir

Metin abi bu tip yorumları daha cok yapmalisin bence.
Zira yasanilarak yani tecrübe edinilmiş hayat içindeki tavsiyelerin yerini baska birsey tutmuyor.
Bu minvalde sahsen ben okumak isterim bu yoldaki karşılaştığın mevzular uzerindeki düşüncelerini.

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Metin abi bu tip yorumları daha cok yapmalisin bence.
Zira yasanilarak yani tecrübe edinilmiş hayat içindeki tavsiyelerin yerini baska birsey tutmuyor.
Bu minvalde sahsen ben okumak isterim bu yoldaki karşılaştığın mevzular uzerindeki düşüncelerini.

akhi herkesin hayatı ders çıkarılıcak hatalarla veya olaylarla doludur
tebliğdeki hatalarımız gibi bir başlık açılsa
herkes kendine dönüp ben nerede hata yaptım diyerek kendini eleştirse. belkide birileri okuyup aynı hataları yapmakdan sakınır

Elyesa Abdurrahman Çevrimdışı

Elyesa Abdurrahman

"Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57
İslam-TR Üyesi
Site beni hep oturumdan atior yaw neden

Tm duzeldi elhamdulillah bi an babam hesabi hackledi sandm yaw umurumda deil ama msjlari gormesn ..)) sonra bnme dalga gecer .

Ailem bir kelime bir islem acms aklima geldi yahu bu adamlar o islem sorularini nasil cozuolar cokmu zekiler ??

Moderatör tarafında düzenlendi:
Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Hissiyatta kalmadı.
Murekkep ile yazaydik
Suya atar bir daha yazardık.
Nasıl bir bezginlikse artik bu
Sayfa yenilenince
Sanki mucize olacakmis da
Tamam oldu hadi şimdi gidip uyuyayim gibi bir hal.

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
Sitedeki yemek tariflerini görünce erkekler:

sener-sen.jpg

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin.
İslam-TR Üyesi
'Kendi hocalarını camide öldüren şahsı linç ederek öldüren adamların Suriyedeki Mücahidlere Terörist' demesi kadar boş ve iki yüzlü işte dünya ;)

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
Dedemin papağanı :)
Dedem vefat edince kafesinden çıkar çıkmaz dedemin namaz kıldığı odada onu arıyordu hep. :) Artık ümidi kesti tabi.
Anneannemin yanında kalırken dedemin kıyafetlerini giyiyorum diye beni o sanıyor, peşimi bırakmıyor.
Seveyim diye gelip elime kafa atıyor :D

(Uyurken tek ayak duruyor. Burda da tam çekerken uyanmıştı)

2nJ5oq.jpg

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
Dedemin papağanı :)
Dedem vefat edince kafesinden çıkar çıkmaz dedemin namaz kıldığı odada onu arıyordu hep. :) Artık ümidi kesti tabi.
Anneannemin yanında kalırken dedemin kıyafetlerini giyiyorum diye beni o sanıyor, peşimi bırakmıyor.
Seveyim diye gelip elime kafa atıyor :D

(Uyurken tek ayak duruyor. Burda da tam çekerken uyanmıştı)

2nJ5oq.jpg

MaşaAllah ne kadar güzelmiş Allah nazarlardan saklasın İnşaAllah kardeşim :)

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
Buda benim kedi Kardeşim okuldan gelip her zile bastığında kapıya koşup miyavlıyor kapıyı açın diye :):)

11181742_1686734614946752_5971587275803112209_n.jpg

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Rabbim günahlarımızı kar dolu ile temizle amin

Ne güzel her yer bembeyaz

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
Sizin kedi okuyor mu :confused: ordaki kardeşin ben mi oluyorum yoksa öz kardeşin mi kapıyı çalıyor abi :)

Ordaki 'kardeşim' öz kardeşim oluyor ve kapıyı çalıyor virgülsüz yazdığım için sıkıntı olmuş:). Ama sıkıntı yok sende bir kardeşimsin benim ha o ha sen farketmez , Hasan-ı Basri'nin (rh.a) bi lafı varya ''Benim öyle kardeşlerim var ki,onları annem doğurmamıştır.'' o misal. ;):)

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
Ordaki 'kardeşim' öz kardeşim oluyor ve kapıyı çalıyor virgülsüz yazdığım için sıkıntı olmuş:). Ama sıkıntı yok sende bir kardeşimsin benim ha o ha sen farketmez , Hasan-ı Basri'nin (rh.a) bi lafı varya ''Benim öyle kardeşlerim var ki,onları annem doğurmamıştır.'' o misal. ;):)
Allah razı olsun abim :)

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
Bu haber sonrası... Evde çocuğunu tek başına bırakmış anne gibiyim, sokakta cüzdanını kaybetmiş vatandaş gibiyim, sınav sonucunu bekleyen öğrenci gibiyim. Aklı başka yerlerde kalmış, telaşlı, tedirgin...

http://kureselanaliz.com/2016/12/idlib-savasi-oncesinde-turkiye-destekli-muhalifler-idlibi-terk-ederek-yarin-baba-gececek/

Ey Gücü Kudreti herşeye yeten Allah'ım sen sabr ver sen kalblerimize genişlik ver.İhanet üstüne ihanet satılmışlık üstüne satılmışlık görüyoruz ya peki Türkiyeye ne demeli korkaklığın geldiği son nokta sen senelerdir ülkende binlerce insanının ölmesine sebep olmuş ve daha geçen günlerde iki şehrinde bomba patlatmış bir örgütü bırak ve sana hiçbir zararı olmamış ülkende bir mermi dahi sıkmamış ve ümmetin refahı,özgürlüğü ve namusu için savaşan insanları batının(rusyanın) emriyle terör örgütü ilan et ve onlara karşı Kafir Rusyayla,Kafir İran Şiasıyla beraber savaş kararı al.Sözün bitmediği fakat kelimelerin yetersiz kaldığı bir nokta.Allah'ım muhakkak kalblerimizi en iyi bilen Sen'sin bizlere biran önce kalblerimizdekiyle amel etmemizi nasib eyle.AMİN.