Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aleykumselam diğer konuda verdiğin selamı burada alayım
hoşgeldin kardeşim
kardeş acele etmezsen umduğundan fazlasını bulursun.
ben okudukca artdığını görüyorum
aleykumselam diğer konuda verdiğin selamı burada alayım
hoşgeldin kardeşim
kardeş acele etmezsen umduğundan fazlasını bulursun.
ben okudukca artdığını görüyorum
hoşbulduk inşallah kardeşim allah razı olsun, içerik olarak dememiştim ne umdum ne buldum diye gerçekten güzel bir site ve çok yararlı insanlar var allah onlardan razı olsun, bazıları hariç, ve ilk hissettirdikleri bu oldu malesef.
hoşbulduk inşallah kardeşim allah razı olsun, içerik olarak dememiştim ne umdum ne buldum diye gerçekten güzel bir site ve çok yararlı insanlar var allah onlardan razı olsun, bazıları hariç, ve ilk hissettirdikleri bu oldu malesef.
Rabbim birbirimizi doğru anlamayı, doğru anlatmayı nasip etsin. Birbirimizin hakkında güzel konuşacak tavırlar sergilemeyi bizlere nasip etsin, bizleri kardeşlerimizin dilleri ile cezalandırmasın inşaallah. Rabbim aramızda ki sevgiyi arttıracak davranışlar sergilemeyi nasip etsin. Birbirimizin iyi kötü huylarına sabretmeyi nasip etsin. Birbirimize karşı güzel ve yumuşak bir dil ile konuşmayı nasip eylesin. Rabbim bizler ile size, siz ilede bize hayırlı amellere götürecek çabalar nasip etsin. Hoş geldiniz.
Rabbim birbirimizi doğru anlamayı, doğru anlatmayı nasip etsin. Birbirimizin hakkında güzel konuşacak tavırlar sergilemeyi bizlere nasip etsin, bizleri kardeşlerimizin dilleri ile cezalandırmasın inşaallah. Rabbim aramızda ki sevgiyi arttıracak davranışlar sergilemeyi nasip etsin. Birbirimizin iyi kötü huylarına sabretmeyi nasip etsin. Birbirimize karşı güzel ve yumuşak bir dil ile konuşmayı nasip eylesin. Rabbim bizler ile size, siz ilede bize hayırlı amellere götürecek çabalar nasip etsin. Hoş geldiniz.
Esselamualeykum akhiler sizinde sorulariniz denetim icin bekletiliomu yada bu nendemi boyle oluyor bude sorularima cevap alamiorym.hala denetm icin bekletiolar millet sonradan yazior onlarnki cevaplaniyor
Esselamualeykum akhiler sizinde sorulariniz denetim icin bekletiliomu yada bu nendemi boyle oluyor bude sorularima cevap alamiorym.hala denetm icin bekletiolar millet sonradan yazior onlarnki cevaplaniyor
Yine bununla ilgili olarak şunu belirtmek gerekir ki, forumda sorularınıza hemen bir karşılık gelmeyebilir. Okuyan kişilerin konuyla ilgili bir fikri olmayabileceği gibi, musait olmadığından uygun zamanı bekliyor olabilir. Kısaca biraz sabırlı olmalısınız. Konunuza cevabgelmediğinde güncellemek için 24saatte 1 kere olmak üzere mesajyazabilirsiniz. https://www.islam-tr.org/konu/forum...arken-dikkat-edilmesi-gereken-kurallar.19472/
Kardeşlerim, forumda kendime ait paylaştığım yazıları tek konu altında toplamak istedim. Hem kayıt altında olmasını hemde konu kirliliğine neden olmasın diye böyle bir karar aldım. Geçmişte paylaştığım bana ait yazıları görürseniz özel mesaj yoluyla iletirseniz sevinirim. Özellikle ilmi noktada hata yaparsam kesinlikle beni ikaz etmenizi istiyorum. Konuya yorum yapabilir, nasihat edebilir, eleştirebilirsiniz...
Eskiler aklıma geldi bugün...SubhanAllah yılbaşı diye özel olarak eve meyve çerez gibi şeyler alırdı büyüklerimiz...Sivas gibi bir yerde hemde...Sonra buraya geldik yine öyle boş geçen yıllar...Senelerce "onlar" gibi yaşamışız haberimiz olmadan...Bizim büyüklerimize hiç mi bir hoca bir bilen anlatmamış "onlara benzememeyi" Geçmişe takılmamak gerekiyor biliyorum ama insan yinede üzülüyor o cahiliye yaşantısına...Rabbim bilmeden işlediğimiz hataları affetsin, bilerek de asla günah işleyenlerden eylemesin...Rabbim kalan ömrümüzde bize razı olacağı şekilde yaşamayı nasip etsin Âmin...
Bende de ne umdum ne buldum durumu oldu biraz. Sitenin ilk üyelerindenmişim bi kaç gün önce üye olmaya çalışırken farkettim. Ve birkaç gündür aktif olmaya karar verdim, ancak fazlasıyla üzüldüm, sitede alenen Buhari, Müslim, Tirmizi, İbn Mace, Ebu Davud hadisleri reddediliyor, görmezden geliniyor, sorgulanıyor. Selefi - Vehhabi alimleri örnek alınıp takip ediliyor, koskoca Osmanlıya laf ediliyor, her önüne gelene kafir, tağut deniliyor, IŞİD çizgisinde hareket ediliyor hatta aleni propagandası yapılıyor. 1-2 üyenin değil tüm sitenin çizgisi bu. Allah cümlemize hidayet nasip etsin inşallah, bu da bu forumdaki son mesajımdır.