Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Abdullah muhaysınının babası
Babasının oglu masaallah :)
ALLAH zulcelal babalarımızı cıhaddan hoslanan ve her evladını ALLAH yolunda cekınmeden hazırlayan ve
rabbı ıle hayr uzere tıcaret yapanlardan ıhsan eylesın

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Din öğretmeni olacak bel'amlar yıllarca "Ders vakitlerinde ya da mesai vakitlerinde kılamadığınız namazlardan sorumlu değilsiniz" diye öğrettiler. Hiç kimse de "Yahu namaz madem farz niçin okullarda ve iş yerlerinde bir kaç dakika ayırmamıza izin vermiyorlar hani Müslüman ülkeydik" diye sormadı.

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Son bir haftadır hissiyatlarım depreşiyor, Rabbim imtihan ediyor. 2-3 gündür işyerinde olan tartışmalar kovulmama neden olabilir. Bilerek tuzağa çekildiğimi biliyorum ama buna rağmen müslümanca bir tavır takınmam gerektiğini daha çok iyi biliyorum. Tüm bunların üzerine akşam yatmadan önce aklıma gelip, gündüz duasını almayı düşündüğüm komşum olan teyze ani bir kalp rahatsızlığı sonucu vefat edince iyice mantıksız düşünmeye başladım. Sonuç; gece içmek için koyduğum çaydanlığı ocakta unutup, güzel bir uyku çekmek. Allah azze ve celle korudu elhamdulillah. Peki bunları niye yazıyorum; çünkü ciddi manada duaya muhtacım. Sizlerden sanal ortamda bu mesajın altındaki 'dua et' butonuna basarak yapılan duayı istemiyorum. Bir namaz sonrası yahut namaz anında secdede iken adım olan 'Abdülkadir' ismini zikrederek dua etmenizi istiyorum. Allah için söyleyin çok şey mi istediğim?

Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Son bir haftadır hissiyatlarım depreşiyor, Rabbim imtihan ediyor. 2-3 gündür işyerinde olan tartışmalar kovulmama neden olabilir. Bilerek tuzağa çekildiğimi biliyorum ama buna rağmen müslümanca bir tavır takınmam gerektiğini daha çok iyi biliyorum. Tüm bunların üzerine akşam yatmadan önce aklıma gelip, gündüz duasını almayı düşündüğüm komşum olan teyze ani bir kalp rahatsızlığı sonucu vefat edince iyice mantıksız düşünmeye başladım. Sonuç; gece içmek için koyduğum çaydanlığı ocakta unutup, güzel bir uyku çekmek. Allah azze ve celle korudu elhamdulillah. Peki bunları niye yazıyorum; çünkü ciddi manada duaya muhtacım. Sizlerden sanal ortamda bu mesajın altındaki 'dua et' butonuna basarak yapılan duayı istemiyorum. Bir namaz sonrası yahut namaz anında secdede iken adım olan 'Abdülkadir' ismini zikrederek dua etmenizi istiyorum. Allah için söyleyin çok şey mi istediğim?
bir yokluğu,
başka bir yoklukla imtihan,
Allah'a mahsus...
anla,
anlamadığın var,
rızkı veren Allah'tır...
çok az şey istiyorsun...

Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
vakit bulamıyorum artik aqhi,
hem iş,
hem sohbetler,
hem antrenman programim var,
hepsi üst üste geldi...
ama arada girerim ya hu özletmem,
siz dua edin yeter...
ötesi yalan.

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Nur Begüm bacımız özgürlüğüne kavuşmuş Allah'a hamd olsun... Rabbim bu konuda maddi ve manevi destek veren herkesten razı olsun.

Allah'a hamd olsun bugün aldığım güzel haberlerden bir tanesi de bu oldu.

*Kılık kıyafetleri nedeniyle havalimaninda keyfî olarak gözaltına alınıp beş aydan beri tutuklu olan kardeşler beraat etmiş.

*Mahsun Kırmızıgül'un Osmanlı İmparatorluğunu kötü, peçeli osmanlı kadınlarını şehvet düşkünü ve muta nikâhını meşru gösterdiği "Vezir Parmağı" az kişi tarafından izlenmiş. Çektiği aşağılık film sinema gişesinde hüsrana uğrayınca Mahsun Kırmızıgül açıklama yapmış.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Allah'a hamd olsun bugün aldığım güzel haberlerden bir tanesi de bu oldu.

*Kılık kıyafetleri nedeniyle havalimaninda keyfî olarak gözaltına alınıp beş aydan beri tutuklu olan kardeşler beraat etmiş.

*Mahsun Kırmızıgül'un Osmanlı İmparatorluğunu kötü, peçeli osmanlı kadınlarını şehvet düşkünü ve muta nikâhını meşru gösterdiği "Vezir Parmağı" az kişi tarafından izlenmiş. Çektiği aşağılık film sinema gişesinde hüsrana uğrayınca Mahsun Kırmızıgül açıklama yapmış.

Ne demiş peki mahsun aciklamasi neymiş?

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
an itibariyle öyle fitnelere şahitliğim varki yok artık okadarda değildir diyerek kendimi bile yalanlıyorum.
birbirine kardeşim/akhi diyen kardeşlerimin kalplerini birleştirmesi için Allaha dua ediyorum.
Enfal-63 - Müminlerin kalplerini birbirlerine O ısındırdı. Yoksa yeryüzünde ne varsa sen hepsini harcasaydın yine de onların kalblerini (böylesine) ısındıramazdın. Lâkin Allah, kalplerini kaynaştırdı. Muhakkak ki, O azizdir, hakimdir.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
an itibariyle öyle fitnelere şahitliğim varki yok artık okadarda değildir diyerek kendimi bile yalanlıyorum.
birbirine kardeşim/akhi diyen kardeşlerimin kalplerini birleştirmesi için Allaha dua ediyorum.
Enfal-63 - Müminlerin kalplerini birbirlerine O ısındırdı. Yoksa yeryüzünde ne varsa sen hepsini harcasaydın yine de onların kalblerini (böylesine) ısındıramazdın. Lâkin Allah, kalplerini kaynaştırdı. Muhakkak ki, O azizdir, hakimdir.

Amin.

ebu omer el-talasi Çevrimdışı

ebu omer el-talasi

Üye
İslam-TR Üyesi
Son 50 ve yahut 100 yılda Müslüman nüfusunun artışta mı yoksa azalışta mı olduğu konusunda,birazda batının kafirin bize çok eşliliğin yanlış ve kötü olduğunu empoze edip dünyadaki müslüman nüfusu kontrol altına alma çabası hakkında olacak İnşaAllah.Yani aslında tam olarak batının kafirin müslüman nüfusunu kontrol altına alma çabası ve sistematik şekilde müslüman nüfusunu azaltarak bitirme çabası hakkında olacak Biiznillah.
Kardeşim bir araştırmaya niyetlendiysen müslüman nüfusundaki değişim konusu nafile bir çalışma olur çünkü adı müslüman olan nüfusun hızla arttığı malum yani bundan bir sonuç alamazsin sana tavsiyem müslüman erkeklerin erkekliğini almak için islam düşmanlarının yiyecekler ile erkekliğin nasıl zayiflatildigi ve psikolojik savaş yontemleri ile gayliğe yonlendirme kadını toplumda baskın yaparak erkeklik duygusunu köreltme evlenme yaşını yukarı çekme kadını çalışmaya sevketme vs. konuları isleyebilirsin ve kanaatimce faydalı olur

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin.
İslam-TR Üyesi
Kardeşim bir araştırmaya niyetlendiysen müslüman nüfusundaki değişim konusu nafile bir çalışma olur çünkü adı müslüman olan nüfusun hızla arttığı malum yani bundan bir sonuç alamazsin sana tavsiyem müslüman erkeklerin erkekliğini almak için islam düşmanlarının yiyecekler ile erkekliğin nasıl zayiflatildigi ve psikolojik savaş yontemleri ile gayliğe yonlendirme kadını toplumda baskın yaparak erkeklik duygusunu köreltme evlenme yaşını yukarı çekme kadını çalışmaya sevketme vs. konuları isleyebilirsin ve kanaatimce faydalı olur

Allah razı olsun Ahi tavsiyelerin için.Evet haklısın bende biraz araştırma yaptım fakat hem yakın zamanda yapılmış bir araştırma yok şuan hemde dediğin gibi nüfus artışı azalışı havada kalıyor biraz.Bende zaten yazımda da yazdığım gibi uyuşturucu,fast food vs. vs. (bunları daha çok çeşitlendirebilirsin) şeylerle Müslüman nüfusu nasıl zayıflattığı ve nasıl sağlıksız bir nüfus oluşturmaya çalıştığı (tabiki Allah Azze ve Celle dilemediği sürece hiç bir planları işe yaramaz.) üzerine yoğunlaşacak konu İnşaAllah Allah azze ve celle niyetimizi halis kılsın.