Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cok garibime gidiyor yaw insanlar zina için çook pişmanlar ancak bugune kadar hiç küfür işlemedilermi ? Herkes zina yaptım tevbem kabul olurmu yazıyor sen hiç küfür işlemednmi acaba ?
İnsan sayamayacağı kadar nimete sahipken başına bir musibet geldiğinde ortalığı velveleye veriyor. Halbuki Allah'ın svt sana bahşettiği nimetlerini bir tarafa, şimdiye kadar başına başına gelen musibetleri diğer bir tarafa yaz denilse ilk taraf ansiklopediler dolusu yer tutar diğeri ise birkaç satırı geçmez...Yani diyeceğim şikayet makamından şükür makamına geçmek nekadarda zor. Bunları en çok da kendi nefsim için söylüyorum. Rabbim beni imtihan ettiğinde aklıma bunlar gelsin...
23 yıldır zindanlarla arkadaş olan âlim Ömer Abdurrahman vefat etmiş. Rabbim onu cenneti ve zulcelali ile mükafatlandırsın. Vallahi ismini duyduğumda hüzünlendiğim ve gözlerimden utanmama vesile olan bir âlim. O âmâ gözleri ile Cenneti kendine hedef belirlemiş, o yolda zindanlara düşmüş ama asla taviz vermemiş bir âlim.
"Hakikatte gözler değil, göğüslerin içindekiler kör olur."
'Kör imam' birçok kişiden daha iyi görüyordu. Şeyh Ömer Abdurrahman 25 sene zindanlarda kalmış...Dile kolay...Allah svt ona rahmet etsin...
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun....
Ey nefsim! Seni kınıyorum, benim bir parçam olduğunu bile bile seni kınıyorum! Çünkü sen çok acizsin, düşük ve değersiz arzulara/isteklere tamah edersin! Ey nefsim! Senin beni tanıdığın gibi artık bende seni tanıyorum, sen karanlıkta aydınlık olduğunu iddaa eden bunun yanında aydınlık saçan tek mumu söndürecek kadar hainsin!
Buranin degerini iyi bilin gencler..
Buradaki her uyenin degerini iyi bilin.
Onca fitnenin icinde birbirimizden nasihat alarak dogrulara yuruyoruz elhamdulillah kritik konulari ozelden istisare edin.
Senin dusundugun 6 yi baskasi 9 gorebilir.
Bilmediginiz konularda kendinize gore yorum cikarip hareket edilirse eger bunun vebali kisinin kendisinindir.
Ve bu hata yuzunden yapmadigini yapti gormedigini gordu olur insan