Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
İnsan sayamayacağı kadar nimete sahipken başına bir musibet geldiğinde ortalığı velveleye veriyor. Halbuki Allah'ın svt sana bahşettiği nimetlerini bir tarafa, şimdiye kadar başına başına gelen musibetleri diğer bir tarafa yaz denilse ilk taraf ansiklopediler dolusu yer tutar diğeri ise birkaç satırı geçmez...Yani diyeceğim şikayet makamından şükür makamına geçmek nekadarda zor. Bunları en çok da kendi nefsim için söylüyorum. Rabbim beni imtihan ettiğinde aklıma bunlar gelsin...

"KAHROLASI İNSAN NE KADARDA NANKÖRDÜR"

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
23 yıldır zindanlarla arkadaş olan âlim Ömer Abdurrahman vefat etmiş. Rabbim onu cenneti ve zulcelali ile mükafatlandırsın. Vallahi ismini duyduğumda hüzünlendiğim ve gözlerimden utanmama vesile olan bir âlim. O âmâ gözleri ile Cenneti kendine hedef belirlemiş, o yolda zindanlara düşmüş ama asla taviz vermemiş bir âlim.

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Ey nefsim! Seni kınıyorum, benim bir parçam olduğunu bile bile seni kınıyorum! Çünkü sen çok acizsin, düşük ve değersiz arzulara/isteklere tamah edersin! Ey nefsim! Senin beni tanıdığın gibi artık bende seni tanıyorum, sen karanlıkta aydınlık olduğunu iddaa eden bunun yanında aydınlık saçan tek mumu söndürecek kadar hainsin!

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Anlik tepkileri kontrol etmeli insan.
Hz ebubekir gibi ALLAH ondan razi olsun cevap verecegi vakit iki kere dusunurdu.

Evet gunumuzde cok sorun var ve bunlari cozmek icin once bir olmali kalpler.

O kalpler ki nifak hirs ihtirastan temizlenmis ilim kokan ve ALLAH in rasulallah in hukmune itiraz etmeden ekleyip cikarmadan uygulayan uyan kalpler.

Buna ihtiyacimiz var bizim evvela.

Cemaat cihad cihad cennet icin.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Buranin degerini iyi bilin gencler..
Buradaki her uyenin degerini iyi bilin.
Onca fitnenin icinde birbirimizden nasihat alarak dogrulara yuruyoruz elhamdulillah kritik konulari ozelden istisare edin.

Senin dusundugun 6 yi baskasi 9 gorebilir.

Bilmediginiz konularda kendinize gore yorum cikarip hareket edilirse eger bunun vebali kisinin kendisinindir.

Ve bu hata yuzunden yapmadigini yapti gormedigini gordu olur insan

Sirf bu yuzden cok sey kaybettik.

M Çevrimdışı

Meliksah Kayaaaa

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Screenshot_2017-02-22-09-13-23.png
Screenshot_2017-02-22-09-13-46.png

Solcu medyanın yalan eski haberlerine gülüyorum :D