Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Adamin biri ayetleri kafana gore yorumluyorsun soylesin boylesin diyor

eee anlat bakalim isin asli nedir.

İste bu ayet o zamanin munafik larina musriklerine inmistir

Peki sonuc ?
Onlara indi

Hee demekki ayet o zamana indi

Peki bu zamanda?

Ornek yok..!
Yada var ama ne oldugu belirsiz

Kim ayeti neye gore yorumluyor eyy insan.

Diyorum ki ozamanin o durumunda olan bu zamaninda bu durumundadir.
Ayet niye indi ne icin indi ne yapiyorlardida ALLAH bu ayeti indirdi..

O zaman sus pus

Ne diyeyim ki yaw

o zamanin ayetiymis onlar o zaman yasamis
sanki onlar artik yok kokleri kurumus
Lafa bak yaw
La havle vela quvvete illa billah

M Çevrimdışı

Meliksah Kayaaaa

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Screenshot_2017-02-25-21-40-55.png

Bana bu haberi ebu hayseme söylemisti yav bu nası bi haber:kıskıs
Allah s.w.t bunlardan akıl nimetini almıs

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Alemlerin rabbine hamdolsun
O kullarini hur yaratir
Ve ne emrederse bu kulun yararinadir.
Eyy sen yaratilmis olan insan kime kafa tuttugunun farkindamisin seni yaratan onu almasinida iyi bilir.

Muddessir Çevrimdışı

Muddessir

الحمد الله
Site Emektarı
Koreli misyonerler hakkında bilgisi olan var mı ?
insanları hristiyablastrmak için ugrasirlar. . girmedekileri yer bulunmadiklari ortam yoktur. .
gençleri çekmek için çeşitli kurslar açarlar. . Çok iyi dil bilgileri vardır. .
insanlara inançları hakkında şüphe verirler.....

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
insanları hristiyablastrmak için ugrasirlar. . girmedekileri yer bulunmadiklari ortam yoktur. .
gençleri çekmek için çeşitli kurslar açarlar. . Çok iyi dil bilgileri vardır. .
insanlara inançları hakkında şüphe verirler.....
Acaba dar'ul harb'de de olsa bunlara fiziki zarar vermek caiz midir?

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
14566739_417282588660921_757757145843236864_n.jpg

Okumakta gecikmişsin üstad, ciddi manada bu kitap bir davetçinin azık kitabı olabilecek bir kitap. 13 yaşındayken kendi tebliğ grubunu 21 yaşındayken İhvan'ul Muslimini kuran birinin hayatı sonuçta... Rabbim sana ve tüm müslümanlara faydalı kılsın inşaallah.

Ahican kitabın 3/2'sini okudum ama kitap çok detaya inmiş. Neredeyse derneklerin adresleri, telefon numaraları yazacak. İsimlerin künyeli olması, her olaydan detayına kadar bahsedilmesi ve akıcı bir üslubu olmadığı için ne yazık ki okumaktan sıkıldım, bitirmeden bıraktım.

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
14566739_417282588660921_757757145843236864_n.jpg

Ahican kitabın 3/2'sini okudum ama kitap çok detaya inmiş. Neredeyse derneklerin adresleri, telefon numaraları yazacak. İsimlerin künyeli olması, her olaydan detayına kadar bahsedilmesi ve akıcı bir üslubu olmadığı için ne yazık ki okumaktan sıkıldım, bitirmeden bıraktım.

Üstad bu kitaptan sürükleyici bir anlatım beklemek biraz yanlış. Çünkü bu kitap eğitici bir rol alıyor. Dikkatli bir şekilde okunup analiz yapılması gereken bir kitap. Özellikle teşkilatlanma çalışmalarına dair üyeleri eğitmek için muazzam bilgiler içeriyor. Dolayısıyla bu şekilde okunduğunda faydalanılacak bir kitap. Şahsen bana bu konuda bir çok fikir ve kendimi hesaba çekecek konular kattı. Allah'a hamd olsun.

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Üstad bu kitaptan sürükleyici bir anlatım beklemek biraz yanlış. Çünkü bu kitap eğitici bir rol alıyor. Dikkatli bir şekilde okunup analiz yapılması gereken bir kitap. Özellikle teşkilatlanma çalışmalarına dair üyeleri eğitmek için muazzam bilgiler içeriyor. Dolayısıyla bu şekilde okunduğunda faydalanılacak bir kitap. Şahsen bana bu konuda bir çok fikir ve kendimi hesaba çekecek konular kattı. Allah'a hamd olsun.

Haklisin. Simdi ben zekat ile ilgili kitap okusam n'olur okumasam n'olur çünkü daha zekat verecek kadar param yok. Bunun gibi belki ondan ilgimi çekmedi : )

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Oyle idrak ettigim seyler var yazamiyorum kalemime gelmiyor
soz bende bitti vakit amel vakti edemedikmi vay haline yunusum
Cahilin yeri cehennemdir bildigiyle amel etmeyen onunda en altindaki cehennemdedir.
Kardesinize dua edin