Bir ailenin evladını bırakıp gitmesi...gerçekten zor durumda olmalılar diye düşünüyorum. Normal şartlarda yapamaz insan... çocuğunu bilmediği tanımadığı kişilerin kapısına bırakmak...Ya bu kişi sen değil de kötü niyetli birileri olsaydı. SubhanAllah

Çocuğu ilk gördüğümde nedense aklıma Suriyeli mi aceba sorusu gelmişti demekki yanılmamışım göçmenmiş. Allah svt onlara yardım etsin evsiz barksız kaldılar kimbilir ne dertleri vardı. Onlara hak veriyorum sanmayın ama insan kendinin bir parçasını kolay kolay bırakamaz. Allahım onların yardımcısı olsun
Oleceksede benimle ölsün
ALLAH zulcelal musluman lara ince dusunme haya edep ve gercek bir aile olma onu koruma savunma ve rizkin yanlizca ALLAH dan geldigini bilme ahlaki versin.
Gercekten de İSLAM i egitim yemekden sudan bile once gelmeli vallahi insan İSLAM la serefli bir varlik oluyor.
İnsanlarin basina ne geliyorsa cogu kez hep cahillikten geliyor ALLAH zulcelal bizleri ilimde master yapmis kisilerle tanistirip onlarla beraber barindirsin.
Dunya hayati gelip gecici bugun yanimda olan hatta ben bile 1 sn sonra gocup ahirete intikal edebilirim.
Bu dunya sinav sinav oldugunu bilerek yasamali.
Sabr tahhammul sebat kararliklik ve ecir hayr yolunda simsek gibi cakmak gerekli hayr yolunda yarisanlar ahiretin mutlu topraklarinin insanlari
İrak yada suriye insanlarinin hakiki ve samimi olanlari kaldi sebat etti cesitli imtihanlara tutuldu
Kacanlari bir gorun dul ve yetimler haric digerleri zillet icinde. Ulkemizde dahi ap acik gorunmekte
Yapilmasi gereken belliydi sizi yurtlarinizdan cikarmak isteyenlere karsi onlarla savasin ALLAH in yardimi bizimledir.
Gercekten savas hakiki adamlarla kaypaklari ortaya cikariyor.
Herneyse yapilmasi gereken belliydi gerci nufuslari karmasik onlarin rafizi sii kesimin cogu kacti samimi musluman lar memleketlerinde kaldi sinavi kazandi ALLAH zulcelal kabul etsin..
Hersey ALLAH tan gelir orada da olsan burada da olsan gelecek olanla gidecek olani asla savusturup engelleyemezsin.
Ee diyeceksin savasiyoruz hani zafer ?
Zaferde yenilgide ALLAH tandir.
Niyetleri en uc noktada samimi dogru ve duzgun tutmak rasulun ve ashabinin yolunu bilmek ve ona gore hareket etmek gerekli buda duzgun hak yoldaki ilim heyeti ile olur.bunca edinilen bilgi ameli gerektirir yapisin ilim ehline ilmin son damlasina kadar icin.