Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

avam16 Çevrimdışı

avam16

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bugün cuma namazı için camiye girdiğimde 15 temmuz partisi vardı resmen . Hutbe de tabiki ona göre hutbenin en sonunda da bu akşam demokrasi nöbeti var deyince dayanamadim camii yi terk ettim . Benim için camii cemaat ı ve bu imamların arkasında namaz kılmak bitmiştir. Rabbim eğer yanlış sam bana doğru yolu nasip etsin inseallah

::IM4M`UL-HAREMEYN:: Çevrimdışı

::IM4M`UL-HAREMEYN::

Tevhid ve Cihad
İslam-TR Üyesi
Bugün cuma namazı için camiye girdiğimde 15 temmuz partisi vardı resmen . Hutbe de tabiki ona göre hutbenin en sonunda da bu akşam demokrasi nöbeti var deyince dayanamadim camii yi terk ettim . Benim için camii cemaat ı ve bu imamların arkasında namaz kılmak bitmiştir. Rabbim eğer yanlış sam bana doğru yolu nasip etsin inseallah

Bu imamlar zaten her Cuma devlete dua eden insanlar abi..

Seslenen Çevrimdışı

Seslenen

Üye
İslam-TR Üyesi

Bak aklıma ne geldi.
"Öyle bir zaman gelecek ki, camiler dolup taşacak, doğru namaz kılan, imanı olan az olacak.''
‘Mescitler ahir zamanda dolacak, ancak içlerinden bir kişi bile iman etmiş olmayacak.’

Çok az kaldı.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
İçimizden biri zengin.olduğunda bana 500 saat şarji bitmeyecek, bitse de 40 saatte değil 10 saniyede full sarj olacak bir tel alsin.
Bu hissiyatla yaşamak strese sokuyor beni.

Screenshot_2017-07-15-00-10-26-1.png

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Cektim eli ayagi

En iyi yol kendi bildigimmis

Bu dususunde elbet bir cikisi olur..

I Çevrimdışı

ibni abbas

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Rüyamda kantindeyim. Ama ne hikmetse kantinci adam/kadın uyumuş. Kaldırıyorum kişiyi. Sonra döner yok mu diyorum.Yok diyor.Köfte ? O da yok. O zaman peynir ekmek ver diyorum. Nöbetçi kantinci herhalde bu:) Sonra mahçup oluyorum sizi de uyandırdım filan diyorum. Bu kantin okul/üniversite kantini filan.

Öncesinde ise bölümünü bilmediğim bir hoca var mühendis midir avukat mıdır belli değil ne hocası olduğu ama üniversite hocası olduğu kesin .Ve bir yerde bir okuma yapıyoruz. Adamın okuduğu kitaba bakıyorum bildiğin roman okuyor. Hocam maşaAllah roman okumaya bile zaman buluyorsunuz kendi alanınıza bakmaktan diyorum. Ben kendi alanımı bitirdim artık diyor. İçimden gören de 65 yaşında profesör sanacak. Sen yardımcı doçentsin sadece diyorum :)

Rüya bu kadar.İkisi arasında bağlantı olduğu kesin. Acaba rüyada kantinci uyandırmanın manası nedir:kötü: Çok merak ettim bilen var mı ?

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Gonlu kirik sarj aletleri, bataryalardan istifade edip zengin olamam vazgectim.
Bilincli bir tüketici olmaya karar verdiğimden beri,btk'ya yazdigim onca mail aninda geri donus yapti da, hicbirinde beni hakli bulmadı.
Çok acı bir durum bu benim icin ama insanlik için iyi olabilir bilemiyorum