Daha Önce kaç adet konuya ''DELİL'' getirdim bunlar senin savunduğun ''BEL'AM'' Hocalarının Söyledikleriydi...Daha öncede söyledim biz ''PARAZİTLER'' ile Mücadelemizi sürdürüyoruz,Müslümanlara kendi Fikrini yutturamayacaklar DİN diye bu böyle biline...
Benim yaşım kadar ''Afghanistan''a giden Hocan varmış

yaşımı öğrenmen için mi görevlendirdiler şimdide..yaşım kadar ''CİHAD'' lara giden Hocan ...
Daha Önce hangi DİN BEZİRGANLARININ OYUNUNU bozduysak Peşimize bir Talebesini taktı,Kimi Bizi destekleyerek Konularımıza İştirak etti ki, Bizimle Dostluk kurmak için ve Görevini yapmak için,daha sonra Özel Mesaj attı MSN istedi adres istedi,kendi Küçük aklı ile Bir yerlere yönlendirmek ve Adresimizi tesbit etmek istedi,,Bu BEL'AMLAR neden DELİLLERE karşı DELİL getiremezlerde PEŞİMİZE TALEBELERİNİ takarlar bunu bilemiyoruz...
Ancak BEL'AMLAR gibi Alçaklaşmış talebeleride var olduğunu hiç unutmuyoruz, kimiside Sürekli bütün DİNİ DELİLLERE karşı ''KELAMCILIK'' yaptı,Şuna inanıyorum ki Bu ''BEL'AM HOCALAR'' kendi talebelerine Git şunu Öldür deseler bu Şizofrenler kalkar ve Öldürür böylece İRTİDAD eder...
Bak ''RAINBOW'' sana Bir Nasihat ederek söylüyorum,TC de ne kadar ''BEL'AM ve DÜNYA'' da ne kadar DİN BEZİRGANI varsa YAYINLARIM ve Hiçde çekinmem bunu yapmaktan...
Bir anda ''BEL'AMLAR'' ile ilgili 50 adet site açarım ve DELİLLERİ ile çürütürüm İnan ki bütün sitelerin üstünede ''rambo'' ya ithafen yazarım...bunu yapabilecek kadar Kadrom ve yeterliliğim var Elhamdulillah...
GÜNEŞ kadar açık ki,BEL'AMLAR DİNE zarar veriyor ve MÜCAHİDLERE ''DİL SARKITIYORLAR'' Muvahhidlerin Mücadelelerini küçümsüyorlar...
ALİM felan Dinlemem Sana göre ALİM olan adam ''TEVHİD DİNİNE'' göre ''BEL'AM'' olarak karşımıza çıkıyor...DELİLLERİ ile Bütün Söylemlerini Kitaplarını,yazdığını ,çizdiğini toplar ver sonra yayınlarız sonra DELİL bekleriz....
BEL'AMLARIN yaptıklarını Çocuk sitelerine kadar Karikatür eder yayınlarım,bunu yaparım,ayağı kayan Müslümanlardan da Sen sorumlu olursun...
irhabi reddiyeye öyle bi alışmışınki hemen sinirlenip atıyon daha öncede yazdım ama okumuyon heral fetullah hoca hocam deil vala senin yazdııgın gii bi in tanımıyorum ben sen biraz sahebe hayatı oku sahabe peygamber halifeler sorunları nasıl çözüyodu ögren sonra din adına ahkam kes .Din insanların dünya hayatını zindan etmek için yok VAHDET çatısıda tek amacıımız kendine bi koza ör ve içinde yaşa senin için bu daha hayırlı gözüküyo biz YAŞATMAK için varız islami bir yaşam sürmeleri için insanların benim gibi düşünmeyen bu dinden gitsin yok böle bişi kimse kendini hüküm koyucu görmesin