Islama Giriş Reddiye Ile Başlar, Kabul Ile Devam Eder

kskaya Çevrimdışı

kskaya

Üye
İslam-TR Üyesi
kskaya kardeş öncelikle bahsettigimiz konu meyhane birahane deil hoca efendi yada islami camia agzıyla abi sizin bahsettiginiz insanların yaşam tarzlarını savunuyomuşuz gibi bi yazı sitiliniz var içki içilen yerleri savunmamız veo ortamla durmamız gibi bir durum olamaz senlerce insanları bu ortamlardan kurtarmakiçin mücadele etmişken bu ortamları savunmak gibi derdimizde yok,,
Dediginiz hasletleri işleyenler yada boş oturanlar günahkardır savunulacak bi tarafları olmadıgı gibide kafir olmazlar ama büyük günah işleyenlerden olurlar mücadele edilmesi gereken bi durum günahkar deyip bırakaayacagımız gibi...
yok ahki ben seni savunuyorsun gibi görmedim yada öyle birşey kast etmedim onu sen öyle anladın es-salamun aleykum

KavlulFasl Çevrimdışı

KavlulFasl

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Peki Bize Senin DERDİN ve SANA Dokunan tarafları nedir yazılarımızın ,Biz Delilsiz birine Kafir dedik veya böyle bir davranışta mı bulunduk bu mu sorun buysa yine Delil getirmen gerekir.. !?

rambo ; Sen bir Müslümansın ve benim kardeşimsin Ben ve benim gibi bir çok Müslümanın yıllarını yiyen ''BEL'AMLAR'' a Düşmalık yapıyorum ve Onlara Allah için BUĞZ besliyorum...Nefretim AHİRETLERİMİZİ tehlikeye atıyorlar ve yaptıklarını DİN adına savunuyorlar ve yeni NESİLLERE aşılıyorlar bunun içindir...

rambo ; kardeşim ben veya bu Forumda hangi üye Rastgele birine KAFİR demişse bunu yaz ve Onu bende Sizinle beraber destek olup -Yanlış bir yolda gittiğini Delillendireyim...

rambo ; daha ölmeden kendine ''HOCAEFENDİ'' adını yakıştıran insan ve bu gibi TERİTİPLER ile CD -TV -GAZETE-ARŞİV ve KONFERANS tertipleten üstüne üstelik ''ŞİRK ve KÜFÜR'' olduğu MUHKEM AYETLERLE SABİT olan bir Amele ''bu GÜNAHTIR KÜFÜR DEĞİLDİR.'' diyerek,Müslümanlara KÜFÜR ve ŞİRKİ günah olarak tanıtan birine BUĞZ beslemek hata ise ve yanlışı Biz yapıyorsak Bizi Lütfen DELİLLERİMİZİ çürüterek HATAMIZI göster.. VALLAHİ BUNU DELİLLERİ ile yap O ''Hocaefendilere'' BEL'AM demiyeceğim bir daha...

Rambo ; Bu Hocaefendiler ''KÜFÜR ve ŞİRK'' işleyen insanlara bu Sizin yaptığınız ''Günahtır'' Diyorlar ve Bizde bu ''ŞİRKTİR - KÜFÜRDÜR'' Hakimiyeti Allah'dan alıp Kullara iade etmektir diyoruz...

Rambo ; Kardeşim Allah Sanada banada Rahmet etsin Sorunun ne ise yaz ve bu Konulara Son Noktayı koyalım iyice POLEMİĞE döndü ve kimseye hayrı yok bu yazışmaların...Bekliyoruz...

Sizden cevap bekliyorum rambo...

selsebil Çevrimdışı

selsebil

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
fethullah gülen geçtiğimiz günlerde bi misyoner okuluna islam hakkında araştırma yapmaları için 2 milyon dolar bağış yapmamış mıydı?bi müslüman için bunu temize çıkaracak bi açıklama yoktur,olmamalıdır!Rasulullah onca eziyet çekeceğine neden kafire 'git islamı araştır,belki seversin'demedi.ayrıca müslümanlardan sünnete tabii oalan erkeğin alameti sakal değil midir?velevki bu kişi alim diye biliniyor.ya dinler arası diyalog meselesi?kafirle dostluğun bu kadarı!kafirle kanka olmuş!sorun bi onun imanı olsa yine bu kadar öenmli olmaz.mini fethullahlar karınca gibi türüyolar.
Ey iman edenler! Yahudi ve hristiyanları dostlar edinmeyin! Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, şüphesiz o da onlardandır. Muhakkak ki Allah, zalim bir kavme hidayet etmez. Kalplerinde hastalık olanların: "Bize bir kötülük isabet etmesinden korkuyoruz" diyerek onlara koştuklarını görürsün. Umulur ki Allah, katından bir fetih veya bir emir getirir de onlar nefislerinde gizledikleri şeyden dolayı pişman olurlar." (Maide: 51-52)

R Çevrimdışı

rambo

Üyeliği İptal Edildi
Banned
İRHABİ zekeriya beyaz ve yaşar nuri gibi dinin kurallarını esneten değiştiren yada degişik gösterenler savunma alanımızda deil ama ibni teymiye dahil yazılanlarla ilgili kısa bi araştırma için bi kaç gün zaman isteyecegiz bu birincisi ,ikinci kimsenin hatasının avukatlıgını yapmayacagız amma hataları düzeltmek için ugraşacagız

R Çevrimdışı

rambo

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Size bi teklifim var kafanıza takılan konuları listeleyin mektup haline getirin hangi hoca hangi abi dediginiz insan varsa yollayalım sorularımıza ilk elden cevap isteyelim yada yetkili tayin ettikleri varsa konuşalım eger hataları varsa düzeltirler se sevap hanemize abdülhak ın tabiriyle derece benim tabirimle kat sevap yazdırırız benimki teklif avukatlıklarını biz yapmayalım kendileri yapsın

KavlulFasl Çevrimdışı

KavlulFasl

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Forumda Bizim değil -Ehl'i Sünnet''in Karşı olduğu Konuları DELİLLERİ ile yazdık Biliyorsun -Forumu tara Sizin karşı olduğunuz Bütün Konular O ''Bel'âm''larında karşısında durduğu Konulardır ,BEL'AMLARI hangi Noktada ''MASLAHAT KANATLARIN ALTINA'' alıp Kolluyorsan O Kanatlarınla beraber yanlarına GİT bu yazdıklarımızı Onlara Ulaştır olur ki Seni Dinler Sapık Yollarından dönerler veya Mektup yollarsın...

FETULLA GÜLEN Hocandan başlayarak Sıraya koy hangi ''BEL'AM'' ın adı geçmişse Onlara Müslümanlara Uzattıkları ''DİL'' lerini Sarkıtmamalarını Tembih et..

Hangi Konularımıza Karşı isen Onlara DELİL getir ve Bizi Çürüt ve Bu TEKLİFİNİDE burda ''BEL'AM HOCAEFENDİ ve AĞABEY'' lere MEKTUPLA yaz ve Gönder , Bizim Forumda ''DİN TAHRİF''çisi (BEL'AM) olarak yanımladığımız Konularıda MEKTUP yap yolla...

Teklifine karşılık en Güzel yardımımız bu olabilir...

Listelemek istediğin bütün Konular Sizin karşı çıktığınız Konular olduğu için Forumda yazdıklarımız içinde karşısında olduğun bütün yazılarımızı Topla ve Listele sonra Cevapla...

Hangi Adamı savunuyorsan veya ''VAHDET'' çatısı mı istiyorsun ne istiyorsan O Yönde çalışmanı yap,ancak Bizim ''DELİLLENDİRDİĞİMİZ'' gibi Sizde Delillendirin...

Size bi teklifim var kafanıza takılan konuları listeleyin mektup haline getirin hangi hoca hangi abi dediginiz insan varsa yollayalım sorularımıza ilk elden cevap isteyelim yada yetkili tayin ettikleri varsa konuşalım eger hataları varsa düzeltirler se sevap hanemize abdülhak ın tabiriyle derece benim tabirimle kat sevap yazdırırız benimki teklif avukatlıklarını biz yapmayalım kendileri yapsın

R Çevrimdışı

rambo

Üyeliği İptal Edildi
Banned
irhabi reddiyeye öyle bi alışmışınki hemen sinirlenip atıyon daha öncede yazdım ama okumuyon heral fetullah hoca hocam deil vala senin yazdııgın gii bi in tanımıyorum ben sen biraz sahebe hayatı oku sahabe peygamber halifeler sorunları nasıl çözüyodu ögren sonra din adına ahkam kes .Din insanların dünya hayatını zindan etmek için yok VAHDET çatısıda tek amacıımız kendine bi koza ör ve içinde yaşa senin için bu daha hayırlı gözüküyo biz YAŞATMAK için varız islami bir yaşam sürmeleri için insanların benim gibi düşünmeyen bu dinden gitsin yok böle bişi kimse kendini hüküm koyucu görmesin

KavlulFasl Çevrimdışı

KavlulFasl

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Daha Önce kaç adet konuya ''DELİL'' getirdim bunlar senin savunduğun ''BEL'AM'' Hocalarının Söyledikleriydi...Daha öncede söyledim biz ''PARAZİTLER'' ile Mücadelemizi sürdürüyoruz,Müslümanlara kendi Fikrini yutturamayacaklar DİN diye bu böyle biline...

Benim yaşım kadar ''Afghanistan''a giden Hocan varmış :D yaşımı öğrenmen için mi görevlendirdiler şimdide..yaşım kadar ''CİHAD'' lara giden Hocan ...:D

Daha Önce hangi DİN BEZİRGANLARININ OYUNUNU bozduysak Peşimize bir Talebesini taktı,Kimi Bizi destekleyerek Konularımıza İştirak etti ki, Bizimle Dostluk kurmak için ve Görevini yapmak için,daha sonra Özel Mesaj attı MSN istedi adres istedi,kendi Küçük aklı ile Bir yerlere yönlendirmek ve Adresimizi tesbit etmek istedi,,Bu BEL'AMLAR neden DELİLLERE karşı DELİL getiremezlerde PEŞİMİZE TALEBELERİNİ takarlar bunu bilemiyoruz...

Ancak BEL'AMLAR gibi Alçaklaşmış talebeleride var olduğunu hiç unutmuyoruz, kimiside Sürekli bütün DİNİ DELİLLERE karşı ''KELAMCILIK'' yaptı,Şuna inanıyorum ki Bu ''BEL'AM HOCALAR'' kendi talebelerine Git şunu Öldür deseler bu Şizofrenler kalkar ve Öldürür böylece İRTİDAD eder...

Bak ''RAINBOW'' sana Bir Nasihat ederek söylüyorum,TC de ne kadar ''BEL'AM ve DÜNYA'' da ne kadar DİN BEZİRGANI varsa YAYINLARIM ve Hiçde çekinmem bunu yapmaktan...

Bir anda ''BEL'AMLAR'' ile ilgili 50 adet site açarım ve DELİLLERİ ile çürütürüm İnan ki bütün sitelerin üstünede ''rambo'' ya ithafen yazarım...bunu yapabilecek kadar Kadrom ve yeterliliğim var Elhamdulillah...

GÜNEŞ kadar açık ki,BEL'AMLAR DİNE zarar veriyor ve MÜCAHİDLERE ''DİL SARKITIYORLAR'' Muvahhidlerin Mücadelelerini küçümsüyorlar...

ALİM felan Dinlemem Sana göre ALİM olan adam ''TEVHİD DİNİNE'' göre ''BEL'AM'' olarak karşımıza çıkıyor...DELİLLERİ ile Bütün Söylemlerini Kitaplarını,yazdığını ,çizdiğini toplar ver sonra yayınlarız sonra DELİL bekleriz....

BEL'AMLARIN yaptıklarını Çocuk sitelerine kadar Karikatür eder yayınlarım,bunu yaparım,ayağı kayan Müslümanlardan da Sen sorumlu olursun...

irhabi reddiyeye öyle bi alışmışınki hemen sinirlenip atıyon daha öncede yazdım ama okumuyon heral fetullah hoca hocam deil vala senin yazdııgın gii bi in tanımıyorum ben sen biraz sahebe hayatı oku sahabe peygamber halifeler sorunları nasıl çözüyodu ögren sonra din adına ahkam kes .Din insanların dünya hayatını zindan etmek için yok VAHDET çatısıda tek amacıımız kendine bi koza ör ve içinde yaşa senin için bu daha hayırlı gözüküyo biz YAŞATMAK için varız islami bir yaşam sürmeleri için insanların benim gibi düşünmeyen bu dinden gitsin yok böle bişi kimse kendini hüküm koyucu görmesin

R Çevrimdışı

rambo

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Rabbim yolunu açık etsin ipim sana yetmez istedigini yaz son yazımdır sana sen önde digerleri arkanda Allah c.c yolunu açık etsin