İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Islam'ı Yok Etmek Isteyen Kafirlere Beddua'ya Davet..
yazmış olduklarınız çok güzel Yüce Allah İnşallah onları dediğiniz ve dediğimiz gibi yapar kardeşlerim ben de daha yeni üye oldum Elhamdürüllah Müslümanım ve ne mutluyum ve mutluyu olmalıyız ki Peygamber Efendimiz son Peygamber ve bizlerde onun ümmetindeniz çok şükür essaleymünaleyküm verahmetüllahi
Bu akşam haberleri izlerken herzamanki gibi iğrenç bir haberle karşılaştım bir tane rektör bozuntusu başörtüsünü tamamen yok etmeyi hedefliyormuş ve okula başörtüsüyle GELEN genç kızlarA psikolojik destek vermek gerekir ruh sağlıkları iyi değil şeklinde alay ediyordu.
Rabbim bu insanları nasıl cezalandırcağını bilirsin.Bizlerden aldıkları her bir damla gözyaşının bedelini bu dünyada onlara da göster.Ebrehe nin ordusuna saldıran ebabil kuşlarıNI gönder ALLAH ım Onları kahr u perişan eyle ALLAH ım
hocam butun kalbimle duaniza Amin diyorum fakat su bolum yazidaki beni biraz fazla etkiledi cunku cocuklar musluman olarak dunyaya geliyor ve istemedikleri ortamlarda doguyorlar :üzgünüm sonradan vaftiz ve diger seyleri derken cocuk oluyor gayri muslim.Ve ben onlarin safinda degilim kesinlikle ama o cocuklar isteyerek kafir olmuyor Rabbim gunahsizlari bagislasin ve kendi dinine asker eylesin diyorum :üzgünüm :üzgünüm
Dualarimizin daha cabuk ve kolay bir sekilde Kabul olunmasi icin Hepinizi Tehecüd Namazina kalkmayi ve namazdan sonra Ümmete dua Kafir ve yandaslarina sevdalarina Beduaya davet ediyorum...
Varmiyiz ?
Çocuklarını ; kör,topal hasta dünyaya getir.onlara öyle hastalıklar verki kendilerini sevenler bile onlardan tiksinsin beri olsun...
s.a. bu bedua yapılırmı kardeşler...çocuklar masumdur ve islam fıtratı üzere dünyaya gelirler,Allahım sana sığınıyoruz...
Kardeş merak ediyorum bana olan tepkinizin kaçta kaçını yahudilere yaptınız. Benim burada açmış olduğum konu hakdır ve kuran ve sünnette vardır. Ve mesajı dar pencereden okumazsanız yapılan bedduaların islami kökünden yok etmek isteyen kafirlere umum yapıldığını anlarsınız..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM HAMD ALEMLERİN RABBİ ALLAH’A MAHSUSTUR! ALLAH’IM ÜMMETINI GAFLET UYKUSUNDAN UYANDIR ONLARI ÖLÜM UYKUSUNDAN DİRİLT ALLAH’IM ONLARIN LİDERLERİNİ VE YÖNETİCİLERİNİ ISLAH ET ALLAH’IM ONLARIN ELLERİNİ HAK ÜZERINE TUT ONLARIN KALPLERİNE SENİN KORKUNU VER ONLARIN KALPLERİNDEN KAFİRLERİN KORKUSUNU ÇIKAR ALLAH’IM ONLARIN KALPLERİNE İMANI YERLEŞTİR ALLAH’IM ONLARIN İŞLERİNİ ISLAH ET ALLAH’IM ONLARI İSLAMLA İZZETLENDİR ALLAH’IM CİHADI ONLARLA ZENGİNLEŞTİR EY ALEMLERİN RABBİ İZZET SENİNDİR. ALLAH’IM DİNİMİZİ İZZETLENDİR. DÖNÜŞ SANADIR. ALLAH’IM ULEMAMIZI BEREKETLENDİR BİZLERİ ONLARIN İLMİ LE FAYDALANDIRIR ONLARIN BASİRETLERİNİ AÇ ONLARIN DERCELERİNİ YÜCELT ALLAH’IM ONLARA BİZE KARŞI HAKKI SÖYLET. DİNİNE YARDIM ET ONLAR KINYACININ KINAMASINDAN KORKMASINLAR EY ALEMLERİN RABBİ ALLAH’IM BİZİ EBUBEKİR GİBİ İZZETLİ KIL ALLAH’IM BİZİ ÖMER GİBİ İZZETLİ KIL ALLAH’IM BİZİ OSMAN GİBİ İZZETLİ KIL ALLAH’IM BİZİ ALİ GİBİ İZZETLİ KIL ALLAH’IM BİZİ SELAHADDİN GİBİ İZZETLİ KIL EY ALEMLERİN RABBİ ALLAH’IM İSLAMI YERYÜZÜNÜN HER YERİNDE HAKİM KIL DİNİNİN SANCAĞINI YÜCELT KAFİRLERİN BAYRAĞINI ALÇALT ALLAH’IM KAFİRLERİ REZİL ET ALLAH’IM ONLAR MUHAKKAKKİ SENİN DİNİNE DÜŞMADIRLAR ONLAR SENİN DOSTLARINI ŞEHİD EDİYORLAR ALLAH’IN ONLARA BÜYÜK BİR LANET İLE LANET ET ALLAH’IM HAİN DEVLETİ SANA ŞIKAYET EDİYORUM ALLAH’IM ONLARIN LİDERLERİNİ SANA ŞIKAYET EDİYORUM ALLAH’IM ONLAR AZDILAR, KİBİRLENDİR VE KARDEŞLERİMİZ KATLETTİLER KIZ KARDEŞLERİMİZE KÖTÜLÜK YAPTILAR ÇOCUKLARIMIZA ŞER BULAŞTIRDILAR BİZLERE MESCİDİ AKSAYI MEN ETTİLER ALLAH’IM ONLARI SANA HAVALE EDİYORUM ALLAH’IM DOMUZLARI VE MAYMUNLARI SANA HAVALE EDİYORUM ALLAH’IM BİZE ŞAŞILACAK KUDRETİNİ GÖSTER BİZLERİ MESCİDİ AKSADA İKİ REKAT NAMAZ İLE RIZIKLANDIR YAHUDİLERE RAĞMEN BUNU BİZE NASİB ET YAHUDİLERE RAĞMEN BUNU BİZE NASİB ET YAHUDİLERE RAĞMEN BUNU BİZE NASİB ET EY ALEMLERİN RABBİ BİZE KİTABINI YAŞAMAYI NASİB ET ALLAH’IM KARDEŞLERİMİZE YERYÜZÜNÜN HER YERİNDE YARDIM ET CİHAD BAYRAĞINI YÜCELT DİNİNİ ZENGİNLEŞTİR İZZET SENİNDİR EY ALEMLERİN RABBİ ALLAH’IM BİZİ FİLİSTİNDE BİR ARAYA TOPLA EY ALEMLERİN RABBİ ALLAH’IM BİZLERİ ATEŞTEN KORU EY ALEMLERİN RABBİ ALLAH’IM ŞÜPHESİZ CELALİN İLE YAKIN SEMAYA İNERSİN VE İSTEYEN VAR MI ONA VEREYİM DERSİN AFFEDİLMEK İSTEYEN VAR MI ONU AFFEDEYİM DERSİM ALLAH’IM BÜTÜN GÜNAHLARIMIZDAN SANA İSTİĞFAR EDİYORUZ ALLAH’IM SANA TEVBE ÜZERINE SÖZ VERİYORUZ ALLAH’IM SANA İSTİKAMET ÜZERINE SÖZ VERİYORUZ ALLAH’IM SANA İHLAS ÜZERINE SÖZ VERİYORUZ EY ALEMLERİN RABBİ ALLAH’IM SENDEN RIZANI VECENNETİ (FİRDEVSİ) İSTİYORUZ ALLAH’IM SENDEN RIZANI VECENNETİ (FİRDEVSİ) İSTİYORUZ ALLAH’IM SENDEN RIZANI VECENNETİ (FİRDEVSİ) İSTİYORUZ EY ALEMLERİN RABBİ ALLAH’IM KİTABIMIZI SAĞIMIZDAN VEREREK BİZLERİ RAHATLAT EY ALEMLERİN RABBİ ALLAH’IM SENİN NURLU YÜZÜNLE BİZİ KARANLIKTAN AYDINLIĞA ÇIKARMANI İSTERİZ SENİN NURLU YÜZÜNE BAKARAK RIZIKLANMAYI İSTERİZ EY ALEMLERİN RABBİ EY YARATAN RABBİM VE EY ALEMLERİN SAHİBİ EY GÖĞÜN VE YERİN RABBİ VE ONLARA MERHAMET EDEN RABBİM SEN AZAB ETMEYE GÜÇ YETİRENSİN SEN BİZE MERHAMET ET ŞÜPHESİZ SEN MAĞFİRET SAHİBİSİN EY ALEMLERİN RABBİ ALLAH’IM BU DUAMIZA İCABET ANCAK SENDENDİR SEN İZZETLİSİN VE HER TÜRLÜ NOKSAN SIFATTAN MÜNEZZEHSİN BÜTÜN NEBİLERE SELAM OLSUN HAMD ALEMLERİN RABBİ ALLAH’ADIR YA RAB DULARIMIZA İCABET ET. AMİN! AMİN! AMİN!
s.a kardeşlerim duamızda çocuklarına beddua etmeyelim belki islama hizmet eden birey olması umulur
şöle desek allahım çocuklarını senin yoluna çevir müslümanları görünce çok sevsinler babalarını unutup mümin olsunlar desek nasıl olur inşallah yanlış anlaşılmam vesselam
Kafirler için bile olsa bedduayı savunmuyorum. Arkadaşlar, şefaat edin. Gayri müslimler için de şefaat edin. Onların doğru yolu bulması için dua edin... Bedduadan kaçının müslüman ahlaka sığmaz...
Kafirler için bile olsa bedduayı savunmuyorum. Arkadaşlar, şefaat edin. Gayri müslimler için de şefaat edin. Onların doğru yolu bulması için dua edin... Bedduadan kaçının müslüman ahlaka sığmaz...