İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar,
Soru cevap kismi var ya hani forumda.
Cevap yazma izniniz bulunmuyor diyor.
Yani bu herkese mi boyle yenilere mi ?
Mesela konu hakkında soru sormak istesek
Ayri bir başlık açmak zorunda miyiz ?
Sorucevap bölümü yetkili hocalar tarafindan cevaplaniyor. Yani üyeler oraya yanit yazamiyor, konu hakkinda sorunun anlamini degistirmeden soru gelecekse yetkiliye özel mesaj da atabilirsin ya da yeni konuda acabilirsin.
Selamlar,
Soru cevap kismi var ya hani forumda.
Cevap yazma izniniz bulunmuyor diyor.
Yani bu herkese mi boyle yenilere mi ?
Mesela konu hakkında soru sormak istesek
Ayri bir başlık açmak zorunda miyiz ?
bütün üyelere kapalı kardeşim sadece soruyu soran üyemiz aynı konuda cevap verme yetkisine sahip kafanıza takılan soru olursa ayrı başlık açmanız lazım
Yolu varda ahi ayni videoyu youtubede arayip bulup eklersen daha iyi olur cünkü zamanla diger sitelerdeki videolar siliniyor bi kac sene sonra üye o videoya bakamiyor.
Yolu varda ahi ayni videoyu youtubede arayip bulup eklersen daha iyi olur cünkü zamanla diger sitelerdeki videolar siliniyor bi kac sene sonra üye o videoya bakamiyor.
Akhi zaten youtube da aramaya basliyorum once ama bulamiyorum. haber sitelerindeki videolari yuklemenin yolunu bulamadim , nedir acaba yontem aciklarmisiniz
Tamam bu yıl görev senin. Yeni bi konu aç ramazan bölümüne. 2016 ramazan sahurcular falan bişeyler yaz. Her gece gelip oraya sahurda mesaj atan kitabı kazanır. 3 kişiye hediye edelim. tüm ramazan sen kontrol edeceksin görev bu. sonra isimleri yazarsın bakarız tüm ramazan gelenler arasından 3 kişiye kitap hediye ederiz.