İstek ve Sorunlarınız ??

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
İletileri veya konuyu kaydetme özelliği eklenebilir mi? Mesela bir iletiyi veya konuyu beğendik ancak okumak için fırsatımız olmadı veya o iletide kullanabileceğimiz güzel deliller var. Bunun için bir buton eklenebilir mi acaba siteye 'Sık Kullanılanlar veya Favori İletiler vs.' gibi? Arama bölümü var anlıyorum ancak site bilgi deryası olmuş durumda :)
akhi konu için sağ üstte konuyu izle butonu var ama iletileri kaydetmek için özel bi seçenek yok heralde ... ben telefondan girdiğim için Sayfayı kaydet diye ayarlıyor um .

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
akhi konu için sağ üstte konuyu izle butonu var ama iletileri kaydetmek için özel bi seçenek yok heralde ... ben telefondan girdiğim için Sayfayı kaydet diye ayarlıyor um .

Mantıklı akhi bende ara sıra yapıyorum bunu ancak, delil mevzuunda neyi nerde okumuştum unutabiliyorum, alternatif bir çozümün varsa sitenin yükünü arttırmadan kendim halledeyim.

not: yeni fark ettim Kişisel Aktiviteler bölümünde yaptıklarımızın kaydı varmış :D

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Mantıklı akhi bende ara sıra yapıyorum bunu ancak, delil mevzuunda neyi nerde okumuştum unutabiliyorum, alternatif bir çozümün varsa sitenin yükünü arttırmadan kendim halledeyim.

not: yeni fark ettim Kişisel Aktiviteler bölümünde yaptıklarımızın kaydı varmış :D
akhi seni takip edenlerin kişisel aktivitesinde yaptıkların görünüyor ... beni takip eden olmadıgı için kafam rahat :D en mantıklı çözüm site halledene kadar sayfayı kaydedip kaydedince konunun önemine göre bir ad vererek kaydet ....
misal bu sayfayı kaydedicen diyelim ...
"islam tr sorunum " ya da baska sayfayı 'oy vermenin küfür oldugunun delili 1' gibi kaydedebilirsin ... valla baska da çözüm bilmiyorum ben :)

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
S.a

Bazen yazdıgım bir mesajı özellikle önemsiyorum , diğer üyelerin görebilmesini özellikle istiyorum , ama görüşümü paylaştığım konu epey aktif bir konu oldugu için ( mesela günün sözü , günün resmi vs ) mesajım ardarda paylaşılan mesajlar arasında kaybolup gidiyor ... Bunun için üyelere, bazı mesajların konu içerisinde en üstte yer alacağı , ya da bir yeşil alan içerisinde işaretleneceği, bunun kısıtlı bir şekilde sunulacağı( ödül ya da haftada bir üyeye bir hak olarak ) seçenek verilse güzel olmaz mı ?

anlasılmadıysa açabilirim

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Ben de kimseye artık özel mesaj gönderemiyorum, eskiden gönderebiliryordum.

!slam4ever Çevrimdışı

!slam4ever

لا اله الا الله
Admin
!slam4ever Çevrimdışı

!slam4ever

لا اله الا الله
Admin
mavi nickler siz daha cok calisiverin diye özel mesajlariniz kapatildi : ))

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
!slam4ever Çevrimdışı

!slam4ever

لا اله الا الله
Admin
ah! ah!
bilgisayarı olmayanlara pc vaad eden o eski adminler nerde azizim...

çocuklar büyüdü, kapış kapış oldu pc ler, diye yazıyor ajanslar...

anlasildi, birat abi artik admin : ))

Elyesa Abdurrahman Çevrimdışı

Elyesa Abdurrahman

"Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57
İslam-TR Üyesi
Abi sa bide arakan haberleri diye bi bolum acilablrmi insaallah yardim kampanyalarini orda paylasrz guncel haberleride insaallah