Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

İstek ve Sorunlarınız ??

GuLYaRaSi Çevrimdışı

GuLYaRaSi

VuSLaTa HaSReT
Admin
deli ' Alıntı:
karaca ' Alıntı:
haydaa ' Alıntı:
ben bir konu buldum abi tartisalim mi?

ne kadar internetsiz yasaya bilir ????

ne yani; internetsiz odaya düşerse;
"vah-vahh, çok da genç idi" mi, diyeceğiz?
neden olmasın :grin:

arkadaşlar valla dualarınıza ihtiyacım var dua edinde askeriyede bilgi işlem vs bölümler olsun vede ben oraya düşeyim yoksa ne olur benim halim :p

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Allah yardımcın olsun kayzer kardeşim. rabbim gönlüne göre versin inşaallah. :grin:

A Çevrimdışı

AL.

Üye
İslam-TR Üyesi
Genelde diğer forumlarda görülen aşağıdaki mesaj boşluğu sizde yok
Gerçi bunun için size ulaşmak istedim ama konu-cevapla seçeneğinden bu yapılabiliyormuş. :)
Diğer merak eden arkadaşlar için ben bu yazıyı yazmış oldum :smiley:

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Kardeş sanırım girmeme sebebiniz java screeptin pc'nizde yüklenmemiş olması.Yüklerseniz sorun hal olunacaktır..inşAllah..

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
[-img]http://resim url si[/img-]
koyduğum iki tireyi silerek yap

S Çevrimdışı

sahibisin

Üye
İslam-TR Üyesi
meraba ben yeni olduğum için bu sitede ne özelliklervar bilmiyom amamüzik olsa yani ilahi çalsa mükemmel olur ALLAHA EMENET OLUN

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Radyo şehadet var ama bunun için sizin bir winampınız olması lazım pc nizde varmıdır?

M Çevrimdışı

mucahit571

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
öncelikle allahın selamı hepinizin üzerine olusun tamam güzel bir bölüm açılmış fakat neden işimize yarayacak konuları tartışmıyoruz neden hep boş işler ile uğraşıyoruz hiç oturup düşündünüzmü? peki islam için bu güne kadar ne yaptınız? bir dinsize islamı tanıtabildinizmi? eğer bunları yapmadıysanız neden boşu boşuna konuşuyorsunuz allah aklı düşünmek için vermiş ALLAH İSLAM ŞUURUNU BENİMSEMİŞ KULLARINDAN EYLESİN MAZLUM KARDEŞLERİMİZE DUALARIMIZDA BARİ YER VERELİM ALLAH DUALARI KABUL EDENDİR

M Çevrimdışı

mucahit571

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
selamün aleyeyküm kolay gelsin bana gelen mesajları göremiyorum acaba neden kaynaklanıyor cevap verirseniz memnun olurum

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
aleykum selam mucahid kardeş ana ekranını bana resmedip yollayabilirmisiniz bir bakayım.Çünkü kimsede bu sorun yok..Büyük ihtimal kendi pcnizden kaynaklanıyordur..

M Çevrimdışı

mucahit571

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
KAYZER KARDEŞ,SAKIN ALINMA.YAZDIKTAN SONRA AKLIMA GELDİ.ÇOK ÇOK ÖZÜRDİLERİM, :creyy HAKKINI HELAL ET...

BEN BİR BİRİMİZE FAYDA SAĞLIYACAK KONULAR,ÜZERİNDE TARTIŞSAK MANASINDA DEMİŞTİM.SENİ KIRDIYSAM,TEKRAR TEKRAR HAKKINI HELAL ET. :creyy(HAYIRLI TESKERELER)

C Çevrimdışı

CANMEHMET

Üye
İslam-TR Üyesi
kardeşlerim s.a benim
özel mesajalara giremiyorum
özel mesajlarda hiç bişiy okuyamıyorum gereğinin
yapılmasını arz ederim

M Çevrimdışı

mucahit571

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
!sLaM4eVeR ' Alıntı:
aleykum selam mucahid kardeş ana ekranını bana resmedip yollayabilirmisiniz bir bakayım.Çünkü kimsede bu sorun yok..Büyük ihtimal kendi pcnizden kaynaklanıyordur..
ABİ BEN YİNE OKUYAMIYORUM CANMEHMET KARDEŞİMDE OKUYAMIYORMUŞ BİBAKSAN ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN

M Çevrimdışı

mucahit571

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
hala cevap bekliyorum !sLaM4eVeR kardeşim inşaaallah beni duyarsın